Fuxi!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
"τουτη τη γη που την πατουμε ολη μεσα θε να μπουμε " !
οποτε το παιρνω χαλαρα το θεμα....εως και αναισθητα μπορεις να πεις...ομως ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει η μετα θανατον ζωη και οτι δικοι μου ανθρωποι που εχουν "φυγει" εξακολουθουν να υπαρχουν !
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Fuxi!
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Γι'αυτό θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι καλό και χρήσιμο ώστε να με θυμούνται .Δηλαδή δεν φοβάστε πως το σώμα σας θα ''σαπίσει'' κυριολεκτικά.....θα χαθείτε για πάντα...
Ναι.δεν φοβάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μία μέρα θα πεθάνουν??
Δηλαδή δεν φοβάστε πως το σώμα σας θα ''σαπίσει'' κυριολεκτικά.....θα χαθείτε για πάντα...δεν φοβάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μία μέρα θα πεθάνουν??
Ε δε θα το βλεπω να σαπιζει οποτε οκ
Εγω τεινω στο οτι δεν υπαρχει συνεχεια μετα το θανατο, επομενως προσπαθω να χαιρομαι την καθε στιγμη με ατομα που αγαπαω, ιδιαιτερως οταν δεν τα βλεπω συχνα. Και επισης προσπαθω να τους δειχνω τα συναισθηματα μου σε καθε ευκαιρια. Δε θελω να χανω ευκαιριες να ειμαι με αυτους που επιθυμω! Και να ρισκαρω φυσικα.
Fuxi!
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω αλλά φοβάμαι πολύ πως κάποια μέρα αυτό θα συμβεί και όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα....δεν θέλω να γινει!!
Ε κανεις δε θελει. Καλυτερα να σκεφτεσαι περισσοτερο πως θα περασεις καλα με αυτα τα ατομα απο το οτι θα πεθανουν. ΔΗλαδη μην αφηνεις την ιδεα του θανατου να σε καταβαλει, καλυτερα να τη μετατρεπεις σε δυναμη και θεληση που θα σε κανει να θες να περνας καλυτερα μαζι τους.
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
πέρα απ'την πλάκα...ο δικός μου θάνατος δε με αφήνει τελείως αδιάφορη!Εύχομαι πριν πεθάνω να έχω εξομολογηθεί κ να έχω κοινωνήσει!!
αν τώρα το θέμα είναι για τους θανατους αλλων...σορρυ αλλά δεν με παίρνει να μιλήσω...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή δεν φοβάστε πως το σώμα σας θα ''σαπίσει'' κυριολεκτικά.....θα χαθείτε για πάντα...δεν φοβάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μία μέρα θα πεθάνουν??
Αμάν,και θεωρούσα τους Ροδίτες πιο normal οργανισμούς!Προς το παρών το μόνο που φοβάμαι μην σαπίσει είναι τα δόντια μου από τις πολλές σοκολάτες.Όσο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα,φυσικά και φοβαμαι περισσότερο από την ίδια μου τη ζωή μην τα χάσω,αλλά το αθώο μου μυαλουδάκι δεν επεκτείνεται σε θέματα περί...σαπίσματος. ΥΓ:φιλική συμβουλη:κόψε τα πολλά θρίλερ,και δή τα Alien,απ'ό,τι φαίνεται βλάπτουν.
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς το παρόν δεν έχω κάτσει να σκεφτώ για τον θάνατο αλλά κλάιν μορέ,μια ψυχή που είναι να βγει..
Odanila
Νεοφερμένος
Προς το παρόν δεν έχω κάτσει να σκεφτώ για τον θάνατο αλλά κλάιν μορέ,μια ψυχή που είναι να βγει..
lol
Εγώ πάντως πιστεύω πως ο άνθρωπος όταν πεθαίνει πεθαίνει για πάντα.. με την έννοια ότι χώμα είναι και χώμα θα γίνει (Α. Γραφή). Ο θάνατος δεν θα με φοβίζει καθόλου αν περάσω τα 60-70 μου προς το παρών όμως επειδή δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει και όπως λέει και η σοφή γιαγιά μου "ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια" τον φοβάμαι αρκετά! Δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να έχω ζήσει πρώτα...
Τώρα για το αν θα σαπίσω δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αφού δεν θα με βλέπω!!!
Είχα διαβάσει οτι οι Ινδουιστές πιστεύουν πως αφού πεθάνει κάποιος η ψυχή του "σκορπίζεται" στη φύση και επιστρέφει ως κάποιο ζώο ή φυτό γι'αυτό και λένε (όταν εννοούν τη φύση) "Όλα αυτά είσαι έσυ"! Πολύ οικολογική άποψη, δεν βρίσκετε...???:no1::no1:
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Κρου, θα με ενδιέφερε πραγματικά να μου πεις, τι νομίζεις ότι γίνεται στον άνθρωπο μετά από το θάνατό του.
Ειπα πιο πανω, τεινω στο οτι χανομαστε. Δε μπορω να εχω μια απολυτη αποψη γιατι αν υπαρχει κατι για το οποιο δε ξερουμε τιποτα απολυτως αυτο ειναι ο θανατος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.