Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna ?
Νεοφερμένος
πολυ σωστα..
τη περσινη τριημερη τη διασκεδασα παρα πολυ!!!!
κι εγω (τη δικη μου τριημερη δηλαδη ) ανυπομωνω για την επομενη!
Παιδια θα παμε τριημερη στο δασικο χωριο καρπενησιου...Πειτε καμια βλακεια να κανουμε για να περασουμε καλα.Φαρσες και τετοια...Τιποτα στους καθηγητες....
θα σου προτεινα να κατσετε ησυχα και οποιεσδηποτε πλακες να τις κρατησετε μεταξυ σας γιατι αμα δημιουργηθει φασαρια δνε θα σας βγει σε καλο..απλα διασκεδαστε το χωρις βλακειες! δεν χρειαζεστε φαρσες στους καθηγητες για να περασετε καλα! αγνοηστε τους,μη σας φανε και τον χρονο! ξερεις ποσο γρηγορα περνουν αυτες οι 3 μερες?
Παιδια , παω γ' γυμνασιου θεσσαλονικη και μεσα φλεβαρη θα παμε αθηνα.Το θεμα ειναι συνηθως τα δωματια ειναι τρικληνα ή τετρακληνα?
αυτα
ευχαριστω!
αποσο γνωριζω ειναι κατα κανονα τρικλινα..μπορεις να ζητησεις εξαιρεση βεβαια, αλλα συνηθως ειναι τρικλινα.
Cheers*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitra..roxy
Νεοφερμένος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Λίγο too much η Αθήνα όσον αφορά την πίχτρα, αν και είναι ωραία πόλη, όχι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, αλλά το Ναύπλιο σκίζει! Τέλεια θα περάσετε...
/\/@t@|1@...!!!
Νεοφερμένος
dimitra..roxy
Νεοφερμένος
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα να μου δώσετε όσο το συντομότερο γίνεται πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εκδρομή για το πως πρέπει να κινηθούμε, τι να ψάξουμε κλπ... Και όλα αυτά όσο το συντομότερο γίνεται!
Βρήκα και ένα άλλο thread στο forum σχετικό αλλά έβλεπα κάτι ημερομηνίες του τύπου 2007 πάνω κάτω και δεν βασίστηκα!
Περιμένω τις απαντήσεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου, είναι κάτι συνηθισμένο αλλά μπορεί να 'ναι και το μόνο σίγουρο γιατί έχουμε κι εμείς το ίδιο θέμα με καθηγητές.. Για παράδειγμα πέρυσι τα παιδιά της Γ' ήθελαν εξωσχολική στα Γιάννενα, δεν κινήθηκαν σωστά και στο τέλος δεν θα πήγαιναν αλλά τους συνόδεψαν τελικά 2-3 γονείς...
Για την περιοχή μου (επαρχία Καβάλας, δυστυχώς χωριό) είναι όμως μια καλή πρόταση... Ειδικά αν σκεφτείς ότι πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται πόλεις όπως την Αθήνα (και άλλες φυσικά) συχνά... Εγώ βέβαια τέτοιο θέμα δεν έχω :Ρ αλλά η συγκεκριμένη εκδρομή δεν θα με χαλούσε
Μέσω google βρήκα κι εγώ αυτό για τα διαδικαστικά... https://dide.lef.sch.gr/docs/2012/sxoleia/gym-vasil/gym-vasil.2012.03.28.pdf
και πραγματικά το εύχομαι να έχουμε τέτοια υποστήριξη κι εμείς από το σχολείο γιατί μέχρι πέρυσι την αναζήτηση για ξενοδοχεία, λεωφορεία κλπ την έκαναν οι ίδιοι οι μαθητές!
Ναι ξέρω ήταν λίγο κάπως άκυρη η απάντηση μου, λίγο πολύ λίγο
Anyway, όσοι έχετε πάει τέτοιου είδους εκδρομές και ξέρετε πάνω κάτω τι παίζει θα χαιρόμουν αν με βοηθούσατε!!
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν συνεργαζεστε με τους καθηγητες σας που σιγουρα εχουν ξαναπαει πολλες τετοιες εκδρομες και θα ξερουν?
cha0s
Περιβόητο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Και καλά «εκπαιδευτική εκδρομη»
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και καλά «εκπαιδευτική εκδρομη»
Χαχαχα Έτσι πάει ;-)
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Μην προχωρατε στα τυφλα... Ζητηστε τους λιγη βοηθεια, σιγουρα θα σας την δωσουν
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Αυτό εννοείται αλλά στη συνέχεια! Εμείς σε πρώτη φάση θέλουμε πληροφορίες γενικα για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε αν πρέπει να κάνουμε τίποτα χαρτιά κλπ!
Ε, για αυτα τα θεματα λεω να ενημερωθειτε απο τους καθηγητες σας.. Τα διαδικαστικα καλυτερα να σας τα πουν αυτοι, στο ιντερνετ δεν ξερεις τι θα βρεις και καλυτερα απο το να ψαχνεις στα τυφλα σε φορουμ...
Dias
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.