Superhuman
Δραστήριο μέλος
Άπειρες επιλογές,πολιτισμός,διασκέδαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ρε σούπερ, ναι!!Αθήνα πάνω απ'όλα.
Άπειρες επιλογές,πολιτισμός,διασκέδαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μία η θεσσαλονίκη (που είναι και το μέρος που θέλω να σπουδάσω) και ένα άλλο ο Βολος!!
Υπέροχες πόλεις και οι δύο!!!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Τι έχετε να πείτε γι' αυτή;
hurricane
Διάσημο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και είμαι Αθηναία, θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική πόλη όχι μόνο για τις σπουδές, αλλά και γενικά για όλους τους τομείς της ζωής. Συνδυάζει τα θετικά της πόλης με τα θετικά της επαρχίας. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Την περασμένη διετία ήμουν αποσπασμένη στη Θεσσαλονίκη και έκανα κι ένα μεταπτυχιακό. Πέρα από τις ομορφιές της πόλης έχω να πω ότι και τα πανεπιστήμια -από κάθε άποψη- είναι πολύ οργανωμένα (συγκεκριμένα μιλάω για το ΠΤΔΕ Θεσσαλονίκης).
Όταν έφυγα από εκεί, ένιωσα μεγάλη νοσταλγία. Μακάρι η ζωή να τα φέρει έτσι, ώστε να ξαναβρεθώ στη Θεσσαλονίκη.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας κάθε στιγμή.
Είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα η οποία μπορεί να ''εξιψωθεί'' και να ''πεσει'' σε μηδενικούς χρόνους.
Η μόνη πόλη η οποία σου πετάει κατάμουτρα πως δεν είναι όλα ρόδινα και ωραία.Και αυτό μου αρέσει.Θέλω να κατανοήσω την δυστυχία,την μιζέρια.Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να γευτώ αυτά που μου προσφέρει.
ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη.
Ομορφο είναι οτιδήποτε αληθινό.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει παρα πολυ φοιτητοκοσμο. Κλασικη φοιτητουπολη.Γιατί η Κομοτηνή έχει τις λιγότερες ψήφους;
Εμενα δε μ'αρεσει σαν πολη ομως
Guest 292010
Επισκέπτης
Δεν ξέρω η Θεσσαλονίκη τι τρέλα έχει.
Οι περισσότεροι επαρχιώτες που δεν έχουν το ΑΕΙ στην πόλη τους και δεν θέλουν κάτι τεράστιο θα ήταν πολύ καλή η Πάτρα.
Φουλ στον φοιτητόκοσμο.
Θα το καταλάβετε το καλοκαίρι που εξαφανίζεται ο κόσμος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας κάθε στιγμή.
Είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα η οποία μπορεί να ''εξιψωθεί'' και να ''πεσει'' σε μηδενικούς χρόνους.
Η μόνη πόλη η οποία σου πετάει κατάμουτρα πως δεν είναι όλα ρόδινα και ωραία.Και αυτό μου αρέσει.Θέλω να κατανοήσω την δυστυχία,την μιζέρια.
Ειδικά τώρα με έπεισες. Τελικά η ησυχία της επαρχίας είναι πολύ καλύτερη.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Περιμενε! Ολοι μου οι συγγενεις ειναι στην θεσσαλονικη εκτος εμενα αλλα εκει γεννηθηκα.. Πολυ συχνα παω.. Εχω ξαδελφια που σπουδαζουν στο ΑΠΘ... Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.. Και γιατι μονο η Αθηνα ειναι ζωντανη πολη; Δεν συμφωνω... Με αυτα που ακουω ολο φωτιες στο κεντρο κλπ κλπ Μακρια απο εμας!Η Αθήνα είναι μια ζωντανή πόλη.
Η μόνη πόλη η οποία σου πετάει κατάμουτρα πως δεν είναι όλα ρόδινα και ωραία.Και αυτό μου αρέσει.Θέλω να κατανοήσω την δυστυχία,την μιζέρια.Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να γευτώ αυτά που μου προσφέρει.
ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη.
Ομορφο είναι οτιδήποτε αληθινό.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
η σαλονικαρα παιδια ειναι η πιο ιδανικη φοιτητικη πολη...σπουδασε ο αδερφοσ μου εκει...κοντινεσ αποστασεισ,ομορφη πολη...ομωσ εγτω φυσικα δηλωσα αθηνα ...η θεσσαλονικη ειναι καλη για τουσ φοιτητεσ αλλα οχι για μονιμη διαμονη...εγω τουλαχιστον δεν ταιριαζα με τουσ ανθρωπουσ εκει.αλλωστε και η αθηνα ειναι ομορφη πολη και εχει τα παντα ολα απο συναυλιεσ διασκεδαση και οχι μονο...ειναι ατελειωτη πολη η αθηνα τι να λεμε τωρα...οποτε εμενα και οι 2 μ αρεσουν...καλα λογια εχω ακουσει και για την κομοτηνη...εχει ησυχη και ασφαλη ζωη..
Λατρευω την Θεσσαλονικη γιατι: Μου αρεσουν πολυ οι βολτες τα βραδια στην παραλιακη...
τα ψωνια στην Τσιμισκη...
Ο γυρος της φυσικα!!!
Το ΑΠΘ
Φοβερες περιοχες για εμενα: Καλαμαρια, Ευκαρπια, Τριανδρια, Ευωσμος...
Ειναι και κοντα στην Περεα!!!
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτές (bold) είναι από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές τις Θεσσαλονίκης. Για τον Εύοσμο είμαι σίγουρος, για την Ευκαρπία έχω όμως μία επιφύλαξη.Φοβερες περιοχες για εμενα: Καλαμαρια, Ευκαρπια, Τριανδρια, Ευωσμος...
Ειναι και κοντα στην Περεα!!!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
εγω τουλαχιστον δεν ταιριαζα με τουσ ανθρωπουσ εκει
πως το εννοεις αυτο ?
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΑΥΤΑ!
Τη λατρεύω ^^ =)Γιατί η Κομοτηνή έχει τις λιγότερες ψήφους;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Αυτές (bold) είναι από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές τις Θεσσαλονίκης. Για τον Εύοσμο είμαι σίγουρος, για την Ευκαρπία έχω όμως μία επιφύλαξη.
Ο Εύοσμος είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό μεγαλύτερος δήμος στη Θεσσαλονίκη. Έχει αναπτυχθεί πααρα πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει όλο καινούριες οικοδομές με οικογένειες. Είναι γενικότερα ένας "νέος" δήμος. Και από τους πιο ασφαλείς δήμους θα έλεγα. Όλοι το θεωρούν υποβαθμισμένο γτ είναι δυτική συνοικία αλλά δεν ισχύει.
p.s.οφφ τοπικ το ξέρω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ramon
- rseven
- Kate1914
- hirasawayui
- Πικλιδιος
- Mewmaw
- DiAp
- panaman
- Philologist
- thenutritionist
- Mary_03
- Fofifofi78
- KingPoul
- pinelopikaxrila20@gm
- nikoletaz57
- mhtsos-4
- GAS
- snowy
- Ada ada
- Billokos1
- calliope
- Cortes
- ggl
- Cupid
- stefan
- Λαμπρινηη
- CATRIN89
- kostas1233
- louminis
- angelaRet
- BlueIvy_
- Kaz
- Ryuzaki
- xristina11
- Markaf
- rekcoR
- Makis7
- Γατόπαρδος.
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- mitsos14
- Yiorgosk
- Libertus
- Trolling Stones
- kiyoshi
- Κλημεντίνη
- tsiobieman
- jimis2001
- harry akritas
- rafaela11
- ioannaion
- Dimitris9
- Meow
- stamoul1s
- Αλκης Κ.
- Jocaste
- sofia!
- Panos_02
- tymvorixos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.