PAOAND
Νεοφερμένος
Δηλαδη μπηκες εσυ να μας πεις οτι οι πανελληνιες εξετασεις ειναι ενας καλος θεσμος,επειδη εσυ τον βιωσες και περασες καλα οταν εβγαινες,και γνωρισες καλα ατομα?
οι πανελληνιες ειναι ενας κακο θεσμος. παρολα αυτα τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα. βεβαιως και ειναι αναλογος το ατομο. αλλα ακουγα απο μικρος συνεχως για τις πανελληνιες και ειχα σχηματισει μια εικονα φοβου στο μυαλο μου. ειδικα το αγχος που θα εχεις οταν γραφεις. αν εξεραισεις την εκθεση και ισως τα μαθηματικα κατευθυνσης στα υπολοιπα εγω και η μεγαλυτερη πλειοψηφια ειμασταν χαλαροι.
ο κοσμος ζοριζεται στις πανελληνιες διοτι εχει υπερβολικες απαιτησεις απο τον ευατο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Υ.Γ: ευτυχως που περασε και αυτο :p
κοιτω τον εαυτο μου στον καθρευτη και λεω δεν ειμαι εγω αυτος
η καποιες φορες νοιωθω οτι βλεπω ταινια και δεν ζω πραγματικα...
αλλα εχω φουλ τα λογικα μου,μη σας πω οτι ειμαι εξυπνοτερος απο ποτε
αλλα ειναι γενικως αβολο αυτο....το εχετε περασει καποιοι νομιζω....
Dalian
Περιβόητο μέλος
Τέλος πάντων, τουλάχιστον έμειναν και 2-3 καλά απ'όλη αυτή την κατάσταση
georgia.94
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι κατι τοσο τραγικο!!εμεις τα βλεπουμε ολα τραγικα και ψυχοφθορα!!ναι,εχει πολυ κοπο,ναι, πολυ αγχος..αλλα μεχρι εκει!δν ειναι οι πανελληνιες ο μοναδικος αγχωτικος θεσμος που θα συναντησουμε σε ολη μας τη ζωη!αρκει απλα να βαζετε ορια στο ποσο θα στρεσαριστειτε!και αυτο γινεται!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.