Guest 749981
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν έχουν καν λατινικό αλφάβητο ή κάτι τέλος πάντων που να μοιάζει με τις άλλες γλώσσες.
Άσε που τα αραβικά διαβάζονται και γράφονται ανάποδα!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αραβικά και Κινέζικα κατ εμέ
+ όλες οι Ασιατικές γλώσσες.
Γενικά όσες έχουν διαφορετικό ΑΒ, από το Ελληνικό/Λατινικό είναι περίεργες/δύσκολες.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γενικά όσες έχουν διαφορετικό ΑΒ, από το Ελληνικό/Λατινικό είναι περίεργες/δύσκολες.
Ω ναι. Κοίτα και τα ρώσικα είναι κάπως αλλά εντάξει δεν είναι τόοοοσο.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω ναι. Κοίτα και τα ρώσικα είναι κάπως αλλά εντάξει δεν είναι τόοοοσο.
Δεν το έχω επιχειρήσει η αλήθεια είναι, αλλά όταν για να πεις "Γεια σου κόσμε" πρέπει να γράψεις "Привет мир" (google-translate εεε ) δεν με πείθει. Το ΑΒ τους όμως είναι αρκετά κοντά στο δικό μας.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν το έχω επιχειρήσει η αλήθεια είναι, αλλά όταν για να πεις "Γεια σου κόσμε" πρέπει να γράψεις "Привет мир" (google-translate εεε ) δεν με πείθει. Το ΑΒ τους όμως είναι αρκετά κοντά στο δικό μας.
Χαχαχαχαχα δεν έχω επιχειρήσει ούτε εγώ. Αλλά ναι κάποια γράμματα μοιάζουν με τα δικά μας.
ΑΑΑΑ τα γεωργιανά δες: დილა მშვიდობისა! <--- το καλημέρα
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχα δεν έχω επιχειρήσει ούτε εγώ. Αλλά ναι κάποια γράμματα μοιάζουν με τα δικά μας.
ΑΑΑΑ τα γεωργιανά δες: დილა მშვიდობისა! <--- το καλημέρα
Και τα αραβικά που ανέφερες κάπως έτσι νομίζω πως είναι. Απλά φρικτά, ούτε να τα βλέπω δεν θέλω, πόσο μάλλον να τα μάθω
Από αυτά ακόμη και τα κινέζικα πιο κατανοητά φαίνονται
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Και τα αραβικά που ανέφερες κάπως έτσι νομίζω πως είναι. Απλά φρικτά, ούτε να τα βλέπω δεν θέλω, πόσο μάλλον να τα μάθω
Από αυτά ακόμη και τα κινέζικα πιο κατανοητά φαίνονται
Ο θείος μου είναι στην Αραβία και μου δείχνει πως γράφεται καμιά λέξη όταν έρχεται και κοιτάω έτσι:
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο θείος μου είναι στην Αραβία και μου δείχνει πως γράφεται καμιά λέξη όταν έρχεται και κοιτάω έτσι:
Οι Ευρωπαϊκές για τους Ευρωπαίους και οι αλαμπουρνέζικες(για μας) για τους Άραβες, Γεωργιανούς, Ασιάτες κ.ο.κ
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Οι Ευρωπαϊκές για τους Ευρωπαίους και οι αλαμπουρνέζικες(για μας) για τους Άραβες, Γεωργιανούς, Ασιάτες κ.ο.κ
Αν και σε γενικές γραμμές οι ξένες γλώσσες είναι η αγάπη μου, μια τέτοια γλώσσα δεν θα έμπαινα στον κόπο να μάθω
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ποσες ασιατικες γλωσσες ξερεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άνιελ
Νεοφερμένος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Viedo
Διάσημο μέλος
Ποια κινέζικα; Τα μανδαρινικα η τα καντονεζικα;
Το ποια είναι η δυσκολότερη γλώσσα δεν είναι υποκειμενικό θέμα. Είναι αντικειμενικό και είναι όντως τα κινέζικα
Εχεις κανει μαθηματα;
Τρολ^3. Πάντως πέρα από την πλάκα παρακολουθώντας ένα εξάμηνο κινεζικά στο πανεπιστήμιο, τα ισπανικά μου φάνηκαν γελοία. Ακούγονται ολόιδιες οι λέξεις
juste un instant
Επιφανές μέλος
Απο οτι ξερω υπαρχουν δυο μεγαλα ειδη κινεζικης. Κανω λαθος;
Καντονεζική γλώσσα - Βικιπαίδεια
Μανδαρινικά κινέζικα - Βικιπαίδεια
Στο Πεκινο εχουν πεντε η εφτα τονους. Γι'αυτο μοιαζουν πολυ οι λεξεις μεταξυ τους.
Viedo
Διάσημο μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Απ'ο,τι θυμαμαι οι Κινεζοι μαθαινουν ρωσικα (τωρα πολυ λιγοτερο), ιαπωνικα, αγγλικα και γαλλικα. Εχουν ομως πολυ μικρο ποσοστο γλωσσομάθειας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panaman
- mermaid89
- GeorgePap2003
- Philologist
- stergios191919
- santa_eye
- StudyFreak04
- Slytherin
- Alexandros36k
- Mukumbura
- SlimShady
- DENVER
- Meow
- Viedo
- Memetchi
- MaryM
- Unseen skygge
- Drglitterstar
- charmander
- tsiobieman
- nicole1982
- Dimitris9
- J.Cameron
- art1
- Vasilis2000kak
- T C
- Giorno
- Ggpg
- ag97
- Lab13
- hirasawayui
- uni77
- eukleidhs1821
- Serotonin
- giannhs2001
- valantis21
- Johnman97
- iminspain
- Ιωάννα2
- stefan
- Ryuzaki
- Kostakis45
- igeorgeoikonomo
- Rene2004
- louminis
- MarcoReus
- ChrisNoris
- Johanna Mark
- St11
- Μάρκος Βασίλης
- suaimhneas
- nick 3484
- Dimitris2001
- cel123
- jj!
- iManosX13
- Ν.Χ.
- jimnikol21
- vivus
- Athens2002
- fmarulezkd
- Gtsk55
- Γιουγκοσλαβος
- lnesb
- Jocaste
- mitsakos
- Cand3llaX
- Wrong
- Power-13
- Steffie88
- lenaki001
- ΘανάσοςG4
- barkos
- Άνιελ
- New member
- Libertus
- Εχέμυθη
- MarilynSt
- Panagiotis849
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- Alma Libre
- !georgitsa!
- Άρτεμις Α.
- Scandal
- sofia!
- PanosCh002
- NightOwl
- Γατόπαρδος.
- Makis7
- Vold
- eri548
- KateRdJ
- don_vito
- tasoss
- tslef8
- χημεια4λαιφ
- TigerHunt
- Κασανδρα
- tasost
- jims
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.