love 2 b hated
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι ο Γιώργος περιέγραψε ακριβώς το προφίλ της μέσης "αρπαγμένης" Ελληνίδας που νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Ευτυχώς που υπάρχουν οι φυσιολογικές Δυτικοευρωπαίες που κινούνται περισσότερο ανθρώπινα εντός λογικών πλαισίων. Δηλαδή, ζούνε την ζωή χωρίς ηλίθιες κινήσεις. Χωρίς ηλίθιες ερωτήσεις. Χωρίς ηλίθια τουπέ...Τι νομίζουν ότι είναι οι Ελληνίδες νέες; ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος
Οντοπικ: οι αντρες θελουν να ξερουν τι θελουν οι γυναικες, και οι γυναικες τι θελουν οι αντρες. Ε να η απαντηση! -->οι αντρες θελουν να ξερουν τι θενε οι γυναικες και οι γυναικες τι θελουν οι αντρες. Αυτο ειναι ενα ηλιθιο θελημα διοτι ο καθενας θελει κατι διαφορετικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billxania
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Η γνώμη σας για το άλλο φύλο: Μου αρέσει πολύ, ειδικά ένα συγκεκριμένο instance του
SICX
Διάσημο μέλος
billxania αντίστοιχα πράγματα μπορείς να πεις και για ένα αγόρι. Δεν είναι γυναικεία χαρακτηριστική αυτά που αναφέρεις πάνω, είναι ανθρώπινα, universal. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι βλαμμένος, δεν τον κάνει το φύλο ανώριμο, bimbo, χαζοχαρούμενο, τσουλί, αδυσώπητο σαρκοβόρο πλάσμα και ό,τι άλλο τραγικο έχετε πει.
Η γνώμη σας για το άλλο φύλο: Μου αρέσει πολύ, ειδικά ένα συγκεκριμένο instance του
Το οποιο ειναι?
prinCess.
Επιφανές μέλος
α). Λάουρα, είπα την γνώμη και σε όποιον-α αρέσει. Δημοκρατία έχουμε. Δεν γράφω posts για να ικανοποίησω κάποιες ή να αρέσω σε κάποιες. Λέω αυτό που πιστεύω.
Εγώ δεν έκρινα καν τα γούστα σου, απλά είπα οτι όσα είπες εσύ είναι λίστα με το τι θες και τι όχι σε μια γυναίκα. Οκ; Το ίδιο έκανε και η Άννα από πάνω.
Είναι σαν να λες "Αντιπαθώ και τον εαυτό μου, επειδή και γω κάνω λίστα."
Δικαίωμά σου και αυτό.
Πάντως, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι άντρες έχει τύχει ΜΙΑ ΦΟΡΑ να κάνετε κάτι με μια κοπέλα <ξανθιά-τακούνια-μίνια> - η οποία κατά τύχη είναι σαν αυτές στις αμερικανικες ταινιες - και σας έχει μείνει τραύμα. Έχετε κολλήσει και νομίζετε ότι όλες είναι ετσι.
Και για να πω και κάτι που λέει μια ψυχή "Ο ΣΩΣΤΟΣ ο άντρας έχει δίπλα του μια ΣΩΣΤΗ γυναίκα" κ.ο.κ
SICX
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έκρινα καν τα γούστα σου, απλά είπα οτι όσα είπες εσύ είναι λίστα με το τι θες και τι όχι σε μια γυναίκα. Οκ; Το ίδιο έκανε και η Άννα από πάνω.
Είναι σαν να λες "Αντιπαθώ και τον εαυτό μου, επειδή και γω κάνω λίστα."
Δικαίωμά σου και αυτό.
Πάντως, παρατηρώ ότι οι περισσότεροι άντρες έχει τύχει ΜΙΑ ΦΟΡΑ να κάνετε κάτι με μια κοπέλα <ξανθιά-τακούνια-μίνια> - η οποία κατά τύχη είναι σαν αυτές στις αμερικανικες ταινιες - και σας έχει μείνει τραύμα. Έχετε κολλήσει και νομίζετε ότι όλες είναι ετσι.
Και για να πω και κάτι που λέει μια ψυχή "Ο ΣΩΣΤΟΣ ο άντρας έχει δίπλα του μια ΣΩΣΤΗ γυναίκα" κ.ο.κ
Παιδια η αληθεια ειναι οι μισοι λετε πως θελετε τον αντρα/γυναικα των ονειρων σας και οχι τη γνωμη σας για το αλλο φυλο.
Τι λες, εγω δν πηγα ποτε με τετοια! δν ειναι οτι εχουμε κολλησει απλα ειμαστε επιφυλακτικοι και ενα αγχος το χουμε μη γινετε κι εσεις τα καλα κοριτσακια σαν κι αυτες...
Και πως οριζεται ο σωστος αντρας και η σωστη γυναικα? Οπως ειχες πει κι εσυ, και συμφωνησα, δν παιζει ρολο ΤΙΠΟΤΑ τελικα εκτος του ποιου ερωτευεσαι. Και το ποιος θα σε σκλαβωσει εχει σχεση με το μυαλο σου, το πως σκεφτεσαι.
prinCess.
Επιφανές μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
LoCo0o0:-):-P:-0
Νεοφερμένος
Πως θα γκαυλώναμε?
Πως θα καναμε σεξ?
Πως θα πολλαπλασιαζόμαστασταν
Θα σταθώ κυρίως στ 2 πρώτα(!)
SICX
Διάσημο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
την καλυτερη ..Καποια ερωτηματα για να δειτε πως θα ηταν η ζωη χωρις εναν απο τα 2 φυλα :
Πως θα γκαυλώναμε?
Πως θα καναμε σεξ?
πραγματικά φιλε μου...ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ αυτό σκεφτεσαι όλη μερα?Εντάξει είναι της ηληκίας αλλά δε με θυμαμαι κι ετσι...Κι εχω να σου πω πως με τετοιο σκεπτικο οχι μονο την καλυτερη δε θα βρεις αλλα να ευγνωμωνεις την τυχη σου που οι γυναικες ειναι περισσοτερες και λογικα θα βρεις καποια.Ελπιζω τα topic σου να ειναι ενας συνδιασμος διαφορετικης απο της δικης μου αισθησης humour και ηληκιας.Διαφορετικα...ψαξ'το.
SICX
Διάσημο μέλος
πραγματικά φιλε μου...ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ αυτό σκεφτεσαι όλη μερα?Εντάξει είναι της ηληκίας αλλά δε με θυμαμαι κι ετσι...Κι εχω να σου πω πως με τετοιο σκεπτικο οχι μονο την καλυτερη δε θα βρεις αλλα να ευγνωμωνεις την τυχη σου που οι γυναικες ειναι περισσοτερες και λογικα θα βρεις καποια.Ελπιζω τα topic σου να ειναι ενας συνδιασμος διαφορετικης απο της δικης μου αισθησης humour και ηληκιας.Διαφορετικα...ψαξ'το.
Εχει δικιο ο γιαννης, εγω που 'μαι αρσενικου γενους ενοχλουμαι με τις σκεψεις σου, φαντασου..,
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
την καλυτερη ..Καποια ερωτηματα για να δειτε πως θα ηταν η ζωη χωρις εναν απο τα 2 φυλα :
Πως θα γκαυλώναμε?
Πως θα καναμε σεξ?
Ε εντάξει οι περισσότεροι στην ηλικία σου αυτά σκέφονται αλλά μετά ωριμάζουν(οι περισσότεροι) και καταλαβαίνουν πως δεν ειναι έτσι ακριβώς τα πράγματα(γυναίκες=σεξ).Θα το καταλάβεις και εσύ αργότερα γιατί αν δεν το συνειδητοποιήσεις δεν θα βρεις εύκολα καλή γυναίκα,πολύ δύσκολα θα έλεγα.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως ναι ολα καλα μεχρι στιγμης νο προμπλεμ
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Οι άντρες είναι η καλύτερη παρέα και πολύ πιστοί σαν φίλοι..
Αλλά...
Man loves often and little, woman loves much and rarely....
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αυτό βασίζεται σε καποιου είδους επιστημονική έρευνα;Man loves often and little, woman loves much and rarely....
nPb
Επιφανές μέλος
Και αυτό βασίζεται σε καποιου είδους επιστημονική έρευνα;
Nαι είναι τα συμπεράσματα της διδακτορικής εντριβής του νεφελίμ Λιακόπουλου με επιβλέπων υφηγητή τον γιατρό με όζον Φικιώρη...
..και γιατί οι γυναίκες μόλις βρουν άλλον καλύτερον...στο κρεβάτι αφήνουν τον άντρα τους να μαγειρεύει το ρυζόγαλο;Man loves often and little, woman loves much and rarely
Απόλυτα πράγματα δεν υπάρχουν (η ειδική σχετικότητα της φύσης των πραγμάτων), οπότε και δεν υπάρχουν απόλυτες αγάπες. Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Όλοι μας εκατέρωθεν, την προσποίηση την έχουμε (σε μικρή δόση). Η απόλυτη αγάπη και τα "σπαστικά" ζουζουνίσματα...κρατάνε στην περίοδο του μέλιτος μιας σχέσης. Μόλις η ίδια η καθημερινότητα, λόγω φόρτου εργασίας, "ξεπλύνει" τα μέλια, αρχίζουν οι γκρίνιες και η "αναζήτηση" επόμενου...υποψηφίου.. που να τις ολοκληρώνει κατά ορισμένως, σαν γυναίκες, να τις απογειώνει σαν θηλυκά...κτλ πρόστυχα που θέλουν οι γυναίκες.Το απαραίτητο συστατικό σε μια σχέση είναι η κατανόηση και η απουσία ζήλιας και γκρίνιας. Όσο δεν υπάρχει, θα έχω αυτήν την άποψη, μέχρι αποδείξεως εμπράκτως του αντιθέτου. Έστω ότι δεν ισχύει...γιατί πάντα πέφτουμε σε άτοπο;
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Και αυτό στα συμπεράσματα της διδακτορικής εντριβής του νεφελίμ Λιακόπουλου συγκαταλέγεται???
Μπα.. μάλλον προσωπική σου πείρα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.