youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετσι μπραβο! Παμε οπως καθε χρονο να αρχισουμε τις ιδιες μαλακιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
ΛΑΘΟΣ ! Ο Δίας απλά δημιούργησε το θέμα το 2010. Ψάξε και θα δεις ότι 2011, 2012 και 2013, το θέμα το ξεθάβει ο Fockos.Συνήθως ο Δίας το ξεθάβει αυτό
Dalian
Περιβόητο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Έλεος?
fockos
Επιφανές μέλος
Όταν ο λαός περνάει δύσκολες ώρες πάει πιο κοντά στην εκκλησία συνεπώς αυτού του είδους οι εκδηλώσεις θα πάψουν να υπάρχουν όταν έχουμε το ακριβώς αντίθετο της κρίσης.Είχα την (αμυδρή) ελπίδα ότι φέτος με πρόσχημα την οικονομική κρίση, το επίσημο ελληνικό κράτος δεν θα συμμετείχε στο θέατρο της απάτης του ταχυδακτυλουργικού ανάμματος του "αγίου" φωτός. Προφανώς έκανα λάθος. Ο υφυπουργός εξωτερικών πήγε στα Ιεροσόλυμα με το κυβερνητικό αεροσκάφος και το απόγευμα θα γυρίσει μαζί με το "άγιο" φως, στο οποίο θα αποδωθούν τιμές ...αρχηγού κράτους. https://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=1450959#.UYTByEppbUc
Έλεος?
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι, όπως λέει και η παροιμία "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Έχεις δίκιο, σε εποχές κρίσεις οι άνθρωποι χάνουν τη λογική τους και καταφεύγουν στις θρησκείες, στους τσαρλατάνους και στο τζόγο.Όταν ο λαός περνάει δύσκολες ώρες πάει πιο κοντά στην εκκλησία συνεπώς αυτού του είδους οι εκδηλώσεις θα πάψουν να υπάρχουν όταν έχουμε το ακριβώς αντίθετο της κρίσης.
Όμως, το νόημα του μηνύματός μου δεν ήταν αυτό. Για μένα το θέμα είναι ότι το επίσημο ελληνικό κράτος δεν πρέπει να ανακατεύεται σε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις σκεφτει οτι η πιστη ομως μπορει να βοηθαει καποιους . Εσυ το επεξεργαστηκες και πιστευεις αυτα που πιστευεις ...Γιατι να σε ενδιαφερει τι κανουν οι υπολοιποι ουτως η αλλως τι σε ενοχλουν?? Θα εχουν και αυτοι τον λογο τους που πιστευουν .Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να διαπληκτιστεις σε ενα θεμα για το οποιο γνωριζεις οτι ποτε δεν θα δικαιωθει η μια απο τις δυο πλευρες.....Η γνωμη μου ειναι κρατα την αποψη σου για εσενα ειδικα οταν δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι που πιστευουν το αντιθετοΝαι, όπως λέει και η παροιμία "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Έχεις δίκιο, σε εποχές κρίσεις οι άνθρωποι χάνουν τη λογική τους και καταφεύγουν στις θρησκείες, στους τσαρλατάνους και στο τζόγο.
Όμως, το νόημα του μηνύματός μου δεν ήταν αυτό. Για μένα το θέμα είναι ότι το επίσημο ελληνικό κράτος δεν πρέπει να ανακατεύεται σε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια.
Itach1
Διάσημο μέλος
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, όπως λέει και η παροιμία "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Έχεις δίκιο, σε εποχές κρίσεις οι άνθρωποι χάνουν τη λογική τους και καταφεύγουν στις θρησκείες, στους τσαρλατάνους και στο τζόγο.
του άλλου είδους καραγκιοζιλίκια σ'αρέσουν περισσότερο;ασ'τους εκεί να χουν κάτι να παίζουν ΜΠΑΣ ΚΑΙ μας ξεχασουν εμάς
fockos
Επιφανές μέλος
Ναι, όπως λέει και η παροιμία "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Έχεις δίκιο, σε εποχές κρίσεις οι άνθρωποι χάνουν τη λογική τους και καταφεύγουν στις θρησκείες, στους τσαρλατάνους και στο τζόγο.
Για τα Καραγκιοζιλίκια φταίει το κράτος, οι παπάδες και η εκκλησια όχι ο Χριστός. Αν συμμετέχεις στην Θεία λειτουργία χωρίς τα καραγκιοζιλίκια θα δείς ότι δεν είναι τοσο κακιά η Χριστιανοσύνη.
Gate4
Επιφανές μέλος
Όταν το είχα πει αυτό στη μάνα μου "έμφραγμα" κόντεψε να πάθειΜια από τις αγαπημένες μου ασχολίες κατά τη διάρκεια του Πάσχα είναι να λέω σε πολύ θρήσκους συγγενείς πως το άγιο φως είναι απάτη και να παρακολουθώ την αντίδρασή τους...
Dias
Επιφανές μέλος
Ασφαλώς και καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Το ότι πρόκειται για αποδεδειγμένη απάτη, δεν είναι παρά η γνώμη μου (η οποία στηρίζεται σε πειράματα και μαρτυρίες ιεραρχών). Δεν με ενοχλεί το ότι κάποιοι πιστεύουν ότι είναι θαύμα. Μου είναι αδιάφορο το ότι κάποιοι "πιστοί" υποβιβάζουν το θεό τους σε ταχυδακτυλουργό που ασχολείται με εφέ ανάβοντας κεράκια.Εχεις σκεφτει οτι η πιστη ομως μπορει να βοηθαει καποιους . Εσυ το επεξεργαστηκες και πιστευεις αυτα που πιστευεις ...Γιατι να σε ενδιαφερει τι κανουν οι υπολοιποι ουτως η αλλως τι σε ενοχλουν?? Θα εχουν και αυτοι τον λογο τους που πιστευουν .Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να διαπληκτιστεις σε ενα θεμα για το οποιο γνωριζεις οτι ποτε δεν θα δικαιωθει η μια απο τις δυο πλευρες.....Η γνωμη μου ειναι κρατα την αποψη σου για εσενα ειδικα οταν δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι που πιστευουν το αντιθετο
Αυτό το οποίο όμως με ενδιαφέρει, είναι ότι είναι απαράδεκτο το επίσημο ελληνικό κράτος συμμετέχει ενεργά σε ένα τέτοιο πανηγυράκι. Έγινα σαφής?
Αυτό το έλεγε η προγιαγιά μου, ότι τη μεγάλη Παρασκευή ο ουρανός κλαίει για το Χριστούλη. Δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις, όμως χθες στην Αθήνα είχε φοβερή ζέστη με λιακάδα και έκανα το πρώτο μου θαλασσινό μπάνιο.Επίσης απάτη είναι ότι κάθε Μ.Παρασκευή ο καιρός είναι μουντός και τις περισσότερες φορές συννεφιασμένος.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης απάτη είναι ότι κάθε Μ.Παρασκευή ο καιρός είναι μουντός και τις περισσότερες φορές συννεφιασμένος.
Χτες στην Θεσσαλονίκη μια χαρά ήταν ο καιρός...
Itach1
Διάσημο μέλος
Επειδή χθες ήμουν θεσ/νικη ο καιρός ήταν μουντός.Χτες στην Θεσσαλονίκη μια χαρά ήταν ο καιρός...
Dias
Επιφανές μέλος
Πάει, χάλασε και ο ουρανός. Τον παρέσυραν οι αναρχικοί, έγινε άθεος και δεν κλαίει πια για τα πάθη του Χριστούλη...Χτες στην Θεσσαλονίκη μια χαρά ήταν ο καιρός...
Ίσως υπάρχουν δύο Θεσσαλονίκες...Επειδή χθες ήμουν θεσ/νικη ο καιρός ήταν μουντός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 272 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- nearos
- Debugging_Demon
- sotirislk
- BillyTheKid
- MrDragonboy
- Paragontas7000
- χημεια4λαιφ
- TKTKTK
- Leo komm
- ένας τυχαίος
- fofo
- NeosUser2023
- charmander
- bibliofagos
- Scandal
- Kate1914
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Natsuko
- SKG
- marry.pp
- hirasawayui
- Than003
- thecrazycretan
- Hmmytheos
- Wonderkid
- dmav
- BatGuin
- rafaela11
- Γιώργος μεγ
- EFAKIT
- Fernando_A
- Unboxholics
- bill09876
- Antonia Alexandra
- Annie
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- Nala
- antonis97
- Γατέχων
- EllieKal
- Joji
- fockos
- Maynard
- estrela
- V@Per
- Εριφύλη
- hbgjfkdghkd
- Physicsstudent
- Arvacon
- user-2
- Χάρις
- anastasia papa
- tsiobieman
- Zirene
- Eeeee
- george777
- augustine
- bruh_234
- ggl
- Mammy Nun
- spring day
- DeWiN
- kiyoshi
- Τρελας123
- GeorgePap2003
- giorgos78
- thesecretfemme
- Praxis
- Abiogenesis
- katia.m
- damn
- Gus Roger10
- johnsala
- giannhs2001
- petrosln
- Panagiotis849
- Nick254
- arko
- Helen06
- Samuel
- Phys39
- jYanniss
- KingPoul
- Kokro
- Steliosgkougkou
- nimbus
- Dimitris2001
- jj!
- ΘανάσοςG4
- Appolon
- Ιωάννης1234
- Georgekk
- beckyy
- eukleidhs1821
- xakounaamatata
- Pierre Bezukhov
- New member
- Stelios725
- Αναστασία197
- oups
- Ria99
- Kostakis45
- jims
- Meow
- Ryuzaki
- margik
- Schlimazel
- George9989
- Πα.Κ
- Drglitterstar
- snowy
- panosveki
- Dionyshs1
- physicscrazy
- Mukumbura
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Panos_02
- Lider
- Ameliak
- calliope
- SlimShady
- hlias2000
- Nickt23
- aladdin
- angelaRet
- globglogabgalab
- panagiotis G
- don_vito
- Manolo165
- Scott
- giannist_
- harry akritas
- papa2g
- aggelosst9
- barkos
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- the purge
- Athens2002
- Jimmy20
- Memetchi
- Mary Jane
- Alexecon1991
- nicole1982
- pink_panther
- Σωτηρία
- Slytherin
- No name
- Θανασης Α.
- stefan
- T C
- ag97
- Cortes
- Chem major
- Lia 2006
- nucomer
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- Euge.loukia
- leo41
- Xristinaqui
- imkindalost
- igeorgeoikonomo
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- Μάρκος Βασίλης
- Griff
- Polipolikalos
- Αριάνα123
- Steffie88
- Unseen skygge
- Zamasu
- tymvorixos
- Makis7
- JohnGreek
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Earendil
- adonman
- Vold
- alexrami
- Johnsk
- SweetGirl
- johnsiak
- kostas83
- Dreamer_SW
- American Economist
- tasost
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.