M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Κατά τη γνώμη μου η Γεωγραφία είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα.Ειδικά η γεωγραφία της Β' Γυμνασίου είναι πολύ ωραία.
Βαλτός είσαι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΧΙ. :p
Αηδεια ειναι, που ευτυχως σταματησα μα τρωω στην μαπα. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KONINA27
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
μου αρεση πολυ η γεωγραφια....αλα.......οχι κ τετοιεσ ερωτησησ αμα ηταν να θυμομαστε ολα αυτα τα χωρια.......ασε καλυτερα
Ποια χωρια και τι ασε καλυτερα?:!:
Τι εννοει ο ποιητης?
Εμας δεν εχει τιποτα για χωρια και τετοια...
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι η τρέλα μου,η αδυναμία μου...
Ξέρω όλες τις πρωτεύουσες,τις πόλεις,τις οδούς,μέχρι και πολλά χωριά!:xixi:
Αν και η γεωλογία ομολογώ πως δε με πολυσυγκινεί...
Υ.Γ.: Οι άνθρωποι που δεν προσανατολίζονται και δεν ξέρουν τα στοιχειώδη ως προς τη γεωγραφία είναι οι πιο μισητοί μου...!!!
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Γεωγραφία είναι το αγαπημένο μου μάθημα...Το πιο ενδιαφέρον από όλα!
Είναι η τρέλα μου,η αδυναμία μου...
Ξέρω όλες τις πρωτεύουσες,τις πόλεις,τις οδούς,μέχρι και πολλά χωριά!:xixi:
Αν και η γεωλογία ομολογώ πως δε με πολυσυγκινεί...
Υ.Γ.: Οι άνθρωποι που δεν προσανατολίζονται και δεν ξέρουν τα στοιχειώδη ως προς τη γεωγραφία είναι οι πιο μισητοί μου...!!!
+10000 Δικος μου εισαι!!!!!!
Ξερω ολες (καλα, σχεδον ολες ) τις πρωτευουσες του κοσμου, μεγαλες πολεις, ακομα και χωρια...
Ετσι φιλε!!!!!:no1:
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Μα με πήρε ένας συμμαθητής μου χθες τηλέφωνο και μου λέει "Μα να σου πω, αυτά τα στρογγυλά πάνω στο χάρτη είναι οι λίμνες ή τα μακρόστενα που είναι σαν μακαρόνια και είναι μπλε?":ee:
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά, είναι δυνατόν ένας μαθητής δευτέρας παρακαλώ γυμνασίου να μην ξέρει να ξεχωρίζει πάνω στο χάρτη ποια είναι τα ποτάμια και ποιές είναι οι λίμνες?
Μα με πήρε ένας συμμαθητής μου χθες τηλέφωνο και μου λέει "Μα να σου πω, αυτά τα στρογγυλά πάνω στο χάρτη είναι οι λίμνες ή τα μακρόστενα που είναι σαν μακαρόνια και είναι μπλε?":ee:
Ελεος! Καλα, εστω οτι δεν ξερει να τα ξεχωριζει στην πραγματικοτητα, δεν ξερει ουτε να διαβαζει υπομνημα????? :mpam:
Βαλτο εδω, ειναι καλο...
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά, είναι δυνατόν ένας μαθητής δευτέρας παρακαλώ γυμνασίου να μην ξέρει να ξεχωρίζει πάνω στο χάρτη ποια είναι τα ποτάμια και ποιές είναι οι λίμνες?
Μήπως κατάγεται από άλλη χώρα και το πρόβλημα δεν είναι λόγω έλλειψης γνώσεων αλλά από δυσκολία κατανόησης των 2 όρων;;
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Μήπως κατάγεται από άλλη χώρα και το πρόβλημα δεν είναι λόγω έλλειψης γνώσεων αλλά από δυσκολία κατανόησης των 2 όρων;;
Μια χαρά Έλληνας είναι.
-----------------------------------------
Ελεος! Καλα, εστω οτι δεν ξερει να τα ξεχωριζει στην πραγματικοτητα, δεν ξερει ουτε να διαβαζει υπομνημα????? :mpam:
Βαλτο εδω, ειναι καλο...
χαχα όντως θα πρεπε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην γελασετε, αλλα εμενα με ενοχλουν τα μικρα γραμματα του βιβλιου...Μου βγαινουν τα ματια...
efipan27
Νεοφερμένος
Guest 045911
Επισκέπτης
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, πάντα με ενδιέφερε περισσότερο το γεωλογικό κομμάτι της. Λιθοσφαιρικές πλάκες, ηφαίστεια, σεισμοί, γεωλογικοί αιώνες κλπ. Ομολογουμένως, αυτού του είδους οι γνώσεις μπορούν να κρατήσουν την προσοχή των μαθητών ενεργή. Τώρα κάτι άλλα με ονόματα ποταμών, λιμνών, νομών, βουνών, θαλασσών και οροσειρών ποτέ δεν τα συμπάθησα. Ούτως ή άλλως αυτά μαθαίνονται εμπειρικά, συνεπώς άδικα παιδεύουμε τα παιδάκια με ''προσωρινές'' πληροφορίες.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
dk13
Δραστήριο μέλος
ΑνΘη!!!
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.