bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείς να το βρεις εδώ σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά είναι too muchΡε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
ΚλικΤέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός;
OPTV
Νεοφερμένος
Πάντως θα μας σώσεις άπειρα!Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός;
kparas7
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!!
Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!!
kparas7
Νεοφερμένος
Χαχα! Θεός!!Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!!
Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!!
Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!!
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
πραγματικά τον χρειαζόμαστεΠαρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη...
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο....
Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ....
Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω....
Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!!
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν;.Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ....
Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!
χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια
Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο....
Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ....
Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω....
Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε;
Shanks7
Νεοφερμένος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!!
Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα...
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!!Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν;
Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα...
Τελικα, καταφερα να το μαθω...
Guest 190013
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις.
Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.