Τι λέτε, θα πέσει η σχολή 200 μόρια...?Τη θέλω πολύυυυ τη σχολή, ήμουν άτυχη λόγω χαμηλής βαθμολογίας σε μαθηματικά φυσική, και έχω τρομερό άγχος...
ΗΜΜΥ Χανιά???Ναι θα πέσει πιστεύω την πιάνεις!!Από Χανιά είσαι?Ή την ήθελες πάντα και την έχεις ψάξει καλά αυτήν τη σχολή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgiaZ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι δεν ειμαι απο Χανια, απο Ροδο ειμαι.. Την εχω ψαξει μεχρι αηδιας τη σχολη, γουσταρω παααρα πολυ το αντικειμενο και εχω αγχωθει λογω του οτι εχω ενα τρομερα κακο προαισθημα οτι θα παω τελικα ΟΠΑ... :// Με ενδιαφερει τρομερα η σχολη, και θελω να πιστευω οτι θα πεσουν αρκετα :/
οπα?τ σχολή ειναι αυτή?
οχι μν ανησυχείς πιστεύω εισαι μεσα!! εχεις διαφορά μν 200 μόρια κ ετσι κ αλλιως ειναι επαρχία!
κ εγω μαλλον εκει 8α παω....!
GeorgiaZ
Νεοφερμένος
οπα?τ σχολή ειναι αυτή?
οχι μν ανησυχείς πιστεύω εισαι μεσα!! εχεις διαφορά μν 200 μόρια κ ετσι κ αλλιως ειναι επαρχία!
κ εγω μαλλον εκει 8α παω....!
Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Στο Μαρκετινγκ και Επικοινωνιας... Το ελπιζω να μπω Χανια παντως..!!! Ααααα τελεια θα χω σιγουρη παρεα χαχαχχαα!
Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Στο Μαρκετινγκ και Επικοινωνιας... Το ελπιζω να μπω Χανια παντως..!!! Ααααα τελεια θα χω σιγουρη παρεα χαχαχχαα!
χαχα ναι γτ 3ερεις τα κορίτσια ειναι κ λγ σε αυτες τις σχολές....
Stealth12
Νεοφερμένος
Ή γενικά κάποιο εμπορικό να πάρω έπιπλα ;;;
Πείτε μου αν μπορείτε για τη ζωή στα Χανιά και για το πολυτεχνείο φυσικά !!!
Σημαντικό !!! Πότε ξεκινάνε οι εγγραφές και τα μαθήματα ;;
Παιδιά πέρασα !!! Τα λέμε στα Χανιά ) !!! Ξέρει κανείς άμα υπάρχει κάποια Practiker ή Ικέα ;;;
Ή γενικά κάποιο εμπορικό να πάρω έπιπλα ;;;
Πείτε μου αν μπορείτε για τη ζωή στα Χανιά και για το πολυτεχνείο φυσικά !!!
Σημαντικό !!! Πότε ξεκινάνε οι εγγραφές και τα μαθήματα ;;
ΗΜΜΥ κ εσυ?τελειαα!!
Οχι δεν υπάρχει Ικέα στα Χανιά αλλα ούτε και Πράκτικερ....
Υπάρχει μν Νεοσέτ κ Σιμπλσιτη!
Για εγγραφές δεν έχω δεί τίποτα ακόμα....
Esperius
Νεοφερμένος
ωραια! Ημμυ Χανιά σου ερχόμαστε ....Από 11 έως 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των πρωτοετών.
Stealth12
Νεοφερμένος
Stealth12
Νεοφερμένος
Esperius
Νεοφερμένος
Πώς τα κατάφερες και βρήκες τέτοια πολυκατοικία???Μην το πεις παραέξω, δεν θα σε πιστέψουν...:Ρ Όσο για την σχόλη, όντως έχει ωραίες αίθουσες, απλά το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη παραθύρων...Στην πολυκατοικια ειμαι το μοναδικο αγορι και οι αλλοι 3 οροφοι ειναι full κοριτσια αρχιτεκτονικης ..... πηγα και στη σχολη την ειδα απο μεσα πολυ συγχρονη !!! σε λιγο ανεβαζω photo απο μεσα ..
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε να ζωντανέψουμε το thread της φοιτητικής ζωής εκείιιιιι!
Οι όσοι έχετε ήδη πάρει μία δόση ποστάρετεεεε...
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
wadebill
Νεοφερμένος
Στοιχεία Κεραιών του 4ου εξαμηνου ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wadebill
Νεοφερμένος
Μεχρι το εαρινο βλεπουμε Κατα 99.999% δεν θα διδαχτουν.
Κατα 99.999% πως και ετσι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.