Esperius
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ξεκιναει κανονικα η παραδοση?τι εννοεις? οταν πας να κανεις εγγραφη θα σου δωσουν πιστευω στην γραμματεια εναν οδηγο σπουδων που θα σε κατατοπισει με τα μαθηματα!παρουσιαση των μαθηματων δεν γινεται...απλα θα πας οταν να παρακολουθησεις τα μαθηματα οταν πει η γραμματεια!αμα θες βεβαια δεν πας!Εννοω,ξεκιναει κανονικα η παραδοση ή απλως γινεται καποια παρουσιαση των μαθηματων και καποια εισαγωγη σ'αυτα,επομενως και αν τα χασω,δεν εγινε και τπτ?
Esperius
Νεοφερμένος
Το θεμα ειναι οτι ειμαι Αθηνα και ειχα κανονισει να κατεβω την πεμπτη,επειδη ειχα μαθει απο καποιους φοιτητες πως η κανονικη παραδοση ξεκιναει απο την δευτερη εβδομαδα...πφφφ....εχω ψιλοαγχωθει τωρα...
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν λες φοιτητες εννοεις παιδια απο παραταξη ε? σου ειπαν γενικα την δευτερη εβδομαδα?δεν σου ειπαν συγκεκριμενη μερα και ωρα? εγγραφη εκανες?λοιπον ακου και μην αγχωνεσαι καθολου! λοιπον θα παρεις τηλ την σχολη (το τηλ θα το βρεις ειτε απο το σεπ ειτε απο το ιντερνετ) και θα ρωτησεις ποτε γινονται οι εγγραφες συμφωνα με το επιθετο σου...θα τους το πεις γιατι δεν ειναι ολοι την ιδια μερα)....για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ...πηγαινε στο σαιτ της σχολης σου(λογικα θα εχει βγαλει ανακοινωση) και δες ποτε ξεκινανε τα μαθηματα των πρωτοετων!οταν πας θα σας συγχαρουν οι καθηγητες και θα σας μιλησουν λιγο.τεσπα..ελπιζω να βοηθησα!Το θεμα ειναι οτι ειμαι Αθηνα και ειχα κανονισει να κατεβω την πεμπτη,επειδη ειχα μαθει απο καποιους φοιτητες πως η κανονικη παραδοση ξεκιναει απο την δευτερη εβδομαδα...πφφφ....εχω ψιλοαγχωθει τωρα...
VirusX2
Νεοφερμένος
Ειμαι στο ΗΜΜΥ Ξανθης αλλα σκεφτομαι πολυ το Ηλεκτρονικων Μηχανικων στο πολυτεχνιο κρητης γιατι εχω πιο πολυ κλιση στους υπολογιστες παρα στα γενικα του ρευματος εδω στο Ηλεκτρολογων Μηχανικων Ξανθης...
Δεν ξερω αν ειμαι σιγουρος για την αλλαγη.. Εσεις τι γνωμη εχετε για τα τμηματα.. Θα ηθελα την γνωμη/βοηθεια σας...
Ευχαριστω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InF3XioN
Νεοφερμένος
Γειά χαρά!Γνωρίζει κανείς τίποτα περί της ονομασίας και αλλαγής του κύκλου σπουδών του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Χανίων σε τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών?Ευχαριστώ.
Βασικά έχω κι εγώ την ίδια απορία για το δικό σου Τμήμα. Μπορείς να κάνεις μια ενημέρωση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το Τμήμα της Ξάνθης είναι επισήμως ΗΜΜΥ και ισότιμο με της Αθήνας, του ΑΠΘ και της Πάτρας.Βασικά έχω κι εγώ την ίδια απορία για το δικό σου Τμήμα. Μπορείς να κάνεις μια ενημέρωση?
Η "μετονομασία" των Χανίων ακούγεται εδώ και χρόνια, όπως και του Βόλου. Αλλά ακόμα είμαστε στα ίδια.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μετονομαστεί ποτέ, καθώς υπάρχει ΗΔΗ Computer Science τμήμα στην Κρήτη. Εκτός αν συγχωνευτούν τα δύο τμήματα.
InF3XioN
Νεοφερμένος
Το Τμήμα της Ξάνθης είναι επισήμως ΗΜΜΥ και ισότιμο με της Αθήνας, του ΑΠΘ και της Πάτρας.
Η "μετονομασία" των Χανίων ακούγεται εδώ και χρόνια, όπως και του Βόλου. Αλλά ακόμα είμαστε στα ίδια.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μετονομαστεί ποτέ, καθώς υπάρχει ΗΔΗ Computer Science τμήμα στην Κρήτη. Εκτός αν συγχωνευτούν τα δύο τμήματα.
Η ερώτηση πήγαινε προς τον original poster, που είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Τμήμα της Ξάνθης είναι επισήμως ΗΜΜΥ και ισότιμο με της Αθήνας, του ΑΠΘ και της Πάτρας.
Το τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης, απ' ότι έχω μάθει από φοιτητές του, έχει ήδη ανανεώσει το πρόγραμμα σπουδών του, εισάγοντας τα απαραίτητα μαθήματα ενέργειας που του έλειπαν σε σχέση με τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης), και αναμένεται μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια να μετονομαστεί.
Γιώργο της Πάτρας νομίζω δεν είναι ισότιμο το ΗΜΤΥ με τα υπόλοιπα...
Τουλάχιστον μέχρι το 2008 που έδωσα έτσι ξέραμε.
JazzMan
Νεοφερμένος
Μου φαίνεται πολύ μακρινό...
Άσε που δεν ξέρω πόσοι είναι οι σπουδαστές που θα συμφωνήσουν με μια τέτοια αλλαγή..
InF3XioN
Νεοφερμένος
Γιώργο της Πάτρας νομίζω δεν είναι ισότιμο το ΗΜΤΥ με τα υπόλοιπα...
Τουλάχιστον μέχρι το 2008 που έδωσα έτσι ξέραμε.
Όχι κάνεις λάθος. Είναι απολύτως ισότιμο και το κόλλημα στο όνομα είναι γιατί στο ίδιο Πανεπιστήμιο υπάρχει και το Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.
InF3XioN Ακούγεται ότι θα γίνει ακόμη κ από καναδυό σοβαρούς καθηγητές, αλλά από ότι καταλαβαίνουμε εμείς εδώ και όπως λένε και πολύ άλλοι καθηγητές, δύσκολα τα πράγματα! Εδώ αίθουσες δεν έχουμε, θα αλλάξουμε κ τ αντικείμενο, με πρόσθετα εργαστήρια, καινούριους καθηγητές κλπ..?
Μου φαίνεται πολύ μακρινό...
Άσε που δεν ξέρω πόσοι είναι οι σπουδαστές που θα συμφωνήσουν με μια τέτοια αλλαγή..
Νομίζω ότι έχει βγει ΠΔ. Αλλά από όσο ξέρω, το κύριο πρόβλημα είναι το θέμα των εργαστηρίων, καθότι τα ενεργειακά μαθήματα των ΗΜΜΥ απαιτούν σοβαρό εξοπλισμό.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι κάνεις λάθος. Είναι απολύτως ισότιμο και το κόλλημα στο όνομα είναι γιατί στο ίδιο Πανεπιστήμιο υπάρχει και το Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.
My bad τότε.
stevedionys
Νεοφερμένος
ἅλς
Διάσημο μέλος
stevedionys
Νεοφερμένος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
stevedionys
Νεοφερμένος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχές 90ς, όταν η Πληροφορική ήταν στα high της, πανεπιστημιακές σχολές πληροφορικής 4ετούς φοίτησης είχαν ψηλότερη βάση από σχολές ηλεκτρολόγων μηχανικών. Και τότε μία μία οι σχολές ηλεκτρολόγων μηχανικών πρόσθεσαν και το μηχανικών υπολογιστών.
Τώρα που πέφτει η πληροφορική, οι ηλεκτρονικοί σπεύδουν να γίνουν ηλεκτρολόγοι.
8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.