animporos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ceid
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Για την σχολή της Κρήτης δεν αναφερόσαστε? Έχει νόημα αυτή η συζήτηση από την στιγμή που θα πάψουν να λέγονται "ηλεκτρονικοί" ... καλά δεν έχει μαθευτεί παραέξω? Βόλος,Κρήτη = Ηλεκτρολόγοι (σύντομα)
Δεν αναφέρομαι στην Κρήτη συγκεκριμένα αλλά γενικά στον κλάδο των ηλεκτρονικών μηχανικών και δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα το ερώτημα. Θα εξακολουθήσουν όμως να υπάρχουν τα τμήματα "Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής" του Πανεπιστημίου Πατρών και "Μηχανικών Επικοινωνιακών και Πληροφοριακών Συστημάτων" του Πανεπιστημίου Αιγαίου οι απόφοιτοι των οποίων εγγράφονται στο ΤΕΕ ως "Διπλωματούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί". Ίσως και οι "Μηχανικοί Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών" του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να εγγράφονται στο ΤΕΕ ως "Διπλωματούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί", δεν το γνωρίζω για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά είναι το πιθανότερο. Συνεπώς ηλεκτρονικοί μηχανικοί θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν και μετά την μετονομασία των τμημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και επομένως η συζήτηση έχει νόημα. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
ceid
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
ceid
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.. για ποιο λόγο να ενδιαφέρουν έναν Ηλεκτρονικό τα δικαιώματα πάνω στην ενέργεια???
Αυτό να μου/του/της/τους πεις...
Έτσι την πατήσανε και όσοι τσιγγουνεύτηκαν μόρια, ή θεωρησαν λογικό να πάνε ΗΜΜΥ μιας και θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους ceid.
(Τελευταία μάλιστα ακούω να συμβαίνει και το ανάποδο, γιατί θεωρούν την σχολή ceid μικρό αδερφάκι των ΗΜΤΥ και όταν δεν περνάνε εκεί δηλώνουν ceid)...
έλεος δλδ.
άσχετο>> κάτι τέτοιο πήγα να πάθω και γώ, μιας και τόσο καιρό μόνο καλά λόγια άκουγα για αυτήν τη σχολή,μου την πρότεινε και ο αδερφός μου, αλλά ποτέ δεν είχα μπει να διαβάσω να δω τα μαθήματά τους και να καταλάβω ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου...
μιας και τελικά αυτό που με ενδιαφέρει ειναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
τα πάω πολύ καλά με τους υπολογιστές αλλά δεν με κόβω να ασχολούμε με αυτούς...
Πάντως αν ήθελα, σίγουρα θα την δήλωνα,πιστεύω πως αξίζει ΠΟΛΥ...
Όσοι το σκέφτεστε μην διστάσετε να το δηλώσετε
Τολμηρος
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά έψαχνα τις σχολές και παρατήρησα αυτή τη μικρή διαφορά στην έκφραση. Δηλαδή με άλλα ασχολούνται οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί και με άλλα οι ηλεκτρολόγοι?
Οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασχολούνται κυρίως με ρεύματα χαμηλής τάσης.
Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ασχολούνται κυρίως με ρεύματα υψηλής τάσης, γι αυτό και "καίγονται" ευκολότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82
παρακαλώ οποίος 3ερει ας μ απαντήσει...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Βασικα η χτυπητή διαφορά του Ηλεκτρολογου απο τον Ηλεκτρονικο, είναι οτι ο πρωτος ασχολειται με χαμηλες ως επι το πλειστον συχνοτητες, ενω ο δευτερος κυριως με υψηλες!Οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασχολούνται κυρίως με ρεύματα χαμηλής τάσης.
Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ασχολούνται κυρίως με ρεύματα υψηλής τάσης, γι αυτό και "καίγονται" ευκολότερα.
οι γνώσεις σε προγραμματισμό πάνω-κάτω οι ίδιες είναι, Στα Χανιά ξέρω πως διδάσκονται C και Java.γεια σας!!! η9ελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μ απαντήσει είτε τελειώσω το τμήμα Τµήµα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υ̟πολογιστών (χανια) είτε το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (θεσ/νικη) και πάρω κατευ8ινση πληροφορική θα εχω τις ίδιες γνώσεις στο προγραμματισμό ??
παρακαλώ οποίος 3ερει ας μ απαντήσει...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...
Στην Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.