papaki_dada
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχιέχω ακούσει ότι έχει τα καλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη, ισχύει????
αλλα ειναι η καλυτερη σχολη της πατρας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά δεν λείπουν και τα σούργελα, βλέπε (Α)Χρηστίδης...
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα,αντικειμενικα οταν μιλαμε για καλυτερη πολυτεχνικη μιλουμεΚαλά, η καλύτερη σχολή της Πάτρας δεν είναι, η καλύτερη ποιοτικά του Πολυτεχνείου είναι πάντως. Έχουν μερικούς ΠΟΛΥ καλούς καθηγητές, να φανταστείς Μαθηματικά Ι επειδή κάνουμε λίγο-πολύ τα ίδια πηγαίνω και παρακολουθώ εκεί.
για καλυτερη ολων.αντε δεχομαι οτι μονο η ιατρικη πατρας ισως εχει
καλυτερη ποιοτητα.
υγ:οι ημτυ κανουν σχεδον τα ιδια με αυτη πως τη λενε την οικονομικη
σου σχολη?
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα,αντικειμενικα οταν μιλαμε για καλυτερη πολυτεχνικη μιλουμε
για καλυτερη ολων.αντε δεχομαι οτι μονο η ιατρικη πατρας ισως εχει
καλυτερη ποιοτητα.
1ον Εσυ δεξου οτι θες.. 2ον η ποιοτητα τους ειναι gtp ουτε μια καλη κοπελια δεν εχουν εκει μεσα.. η ιατρικη εχει πολυ καλυτερες.. 3ον οτι και αν δεχτηκες εμεις χεστηκαμε.. και 4ον οι αεροναυπηγοι ειναι οι πιο κορυφαιοι για τον απλουστατο λογω οτι ειμαι εγω εκει (τετοια επιχειρηματολογια ουτε ο ριμπος δεν εχει τσσ)
υγ:οι ημτυ κανουν σχεδον τα ιδια με αυτη πως τη λενε την οικονομικη
σου σχολη?
εχει πεσει ο καημενος ο θεμης σε μια καβλ γκουχ γκουχ ορεξατη μαθηματικο που διδασκει και στο πολυτεχνειο και τους biiiiiip
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι!Ρώτα τη μάνα σου, θα ξέρει !
Επι του θέματος τώρα.Είναι μια πάρα πολύ καλή&δύσκολη σχολή...αλλά αμφιβάλω αν οποιοδήποτε ελληνικο εργαστήριο μπορεί να συγκριθεί σε εξοπλισμό με ένα γερμανικό/σκανδιναβικό εργαστήριο.Φυσικά,εγγυώμαι πρωσοπικά στον topic starter,πως στο πολυτεχνείο της πάτρας θα βρεί οτι χρειάζεται για να κατανοήσει τις πρακτικές εφαρμογές του αντικειμενου του.Δεν ξέρω αν θα απολαύσει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας,ξέρω οτι βρεί τα βασικά για να κατανοήσει αυτά που πρέπει στη πράξη.Και αυτό μετράει
papaki_dada
Νεοφερμένος
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω εκει ειμαι, 2ο ετος πλεον.. Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει αυτο για τα εργαστηρια, αλλα σιγουρα ειναι καλη σχολη. Με τα ωραια της και τα ασχημα της, αλλα σιγουρα ναι, ειναι πολυ καλα.. Ειδικα αν σε ενδιαφερει και το αντικειμενο, δεν το συζητω.
*Σγαρμπας ftw
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε ο Καλαντώνης δεν είναι και μαμώ;
δεν ξέρω είμαι στην άλλη ομάδα εγώ
*Σγαρμπας ftw
πραγματικά είναι πολύ καλός :no1:
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω ακούσει ότι έχει τα καλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη, ισχύει????
Κοίτα να δεις... Υπολογιστές το εργαστήριο "αναβαθμίστηκε" το 2006 οπότε ναι είναι καλό αυτό.
Της Φυσικής είναι λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά οκ... τη δουλειά σου την κάνεις.
Στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών έχουμε πολύ καλά εργαστήρια, και στον Συστημάτων και Αυτομάτου Ελέγχου το ίδιο.
Στον τομέα της Ενέργειας, όλως τυχαίως μας εξοπλίζει η SIEMENS
Καλά, η καλύτερη σχολή της Πάτρας δεν είναι, η καλύτερη ποιοτικά του Πολυτεχνείου είναι πάντως. Έχουν μερικούς ΠΟΛΥ καλούς καθηγητές, να φανταστείς Μαθηματικά Ι επειδή κάνουμε λίγο-πολύ τα ίδια πηγαίνω και παρακολουθώ εκεί.
Και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν αυτά.
Και πάλι ο κ. Χριστίδης δεν είναι καθηγητής του τμήματος ΗΜΤΥ. Απλά κάνει μάθημα εκεί, και η θέση που έχει είναι στο Γενικό Τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής.
Πάντως και το καθ'αυτό τμήμα ΗΜΤΥ έχει κάποιες περιπτώσεις, όπως είναι ο κ. Μπιτσώρης κ άλλοι (όσοι συνάδελφοι ας δουν στο myprotia περί τίνος πρόκειται αν δεν ξέρουν ήδη)
1ον Εσυ δεξου οτι θες.. 2ον η ποιοτητα τους ειναι gtp ουτε μια καλη κοπελια δεν εχουν εκει μεσα.. η ιατρικη εχει πολυ καλυτερες..
Αυτό ξαναπές το..... Χτυπάς σε ευαίσθητο σημείο....
Πάντως και οι μηχανολόγοι δεν πάτε πίσω από κοπέλες....
Ρε ο Καλαντώνης δεν είναι και μαμώ;
Καλαντώνης και Περδίος (που κάνουν μαθηματικά) είναι και οι 2 πολύ καλοί καθηγητές κατά τη γνώμη μου...
Και το κυριότερο όλων είναι ότι είναι πολύ "εξηγημένοι" στις εξετάσεις.
Ποτέ δε ζητάνε κάτι που δεν έχουν πει στον πίνακα.
-----------------------------------------
*Σγαρμπας ftw
Για μάθημα ναι, για εξετάσεις όχι
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
το σημειώνω αυτό
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ξαναπές το..... Χτυπάς σε ευαίσθητο σημείο....
το σημειώνω αυτό
Αστα να πανε.. χεσε μεσα η κατασταση.. εχω αρχισει να βλεπω περιεργα τους συμφοιτητες μου.. να ναι καλα το δεξι το χερακι να την παλεψουμε..
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, η καλύτερη σχολή της Πάτρας δεν είναι, η καλύτερη ποιοτικά του Πολυτεχνείου είναι πάντως. Έχουν μερικούς ΠΟΛΥ καλούς καθηγητές, να φανταστείς Μαθηματικά Ι επειδή κάνουμε λίγο-πολύ τα ίδια πηγαίνω και παρακολουθώ εκεί.
Άντε βρε ψεύτη που πας και παρακολουθείς αφού όλη μέρα στο pc είσαι!Καμμένε!
-----------------------------------------
Αστα να πανε.. χεσε μεσα η κατασταση.. εχω αρχισει να βλεπω περιεργα τους συμφοιτητες μου.. να ναι καλα το δεξι το χερακι να την παλεψουμε..
Σε μας οι Μηχανολόγοι έχουν ακόμα λιγότερα κορίτσια από μας.Μόνο οι αρχιτέκτονες την παλεύουν που είναι μοιρασμένοι άντε και οι πολιτικοί μηχανικοί!
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.