sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alonso
Νεοφερμένος
kardinalios
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει πάρει κανείς σας τέτοια χαρτιά?
Να μας πει αν πάει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ρε σεις...
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Στην εισοδο καθε νοσοκομειου υπαρχουν τα γαφεια νοσηλειων. Θα πατε εκει και θα τους εξηγησεται γιατι εχετε ερθει. Αρχικα θα σας δωσου απο εκει παραπεμπτικο για τον ακτινολογο. Θα σας βγαλει μια ακτινιγαφια θωρακα και θα υπογαψει-σφραγισει το παραπεμπτικο το οποιο εχετε απο το γαφειο νοσηλειων γραφοντας πως εισατε ενταξει(αν εισατε ενταξει). Στην συμεχεια πατε στον παθολογο του νοσοκομειου χωρις να κλεισετε ραντεβου, και του λετε οτι ειστε φοιτητης και οτι χρειαζεστε το χαρτι για την εγγραφη.μπορει να σας εξετασει και μετα θα παρετε το χαρτι που θελατε. Μετα στον δερματολογο για την ιδια ακριβως διαδικασια με τον παθολογο. Και στην συνεχεια στα γραφεια κινησης ασθενων θα τα υπογραψει και θα τα σφραγισει και η προισταμενη !!!!!!!
Και ειστε ετοιμοι....
kardinalios
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω τί θα κάνω???
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
mandriva
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
και θα με δεχθούν,έτσι? δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είμαι Αθηναίος πανάθεμά με?...
konstantin0s
Νεοφερμένος
μακάρι να αποδειχθούν όλα αυτά αληθινά και του χρόνου στα μηχανογραφικά η σχολή να λέγεται ΗΜΜΥ....ακόμα μέσα από την σχολή λέγεται ότι έχουν ήδη προστεθεί κάποια μαθήματα ακόμα και στο πρώτο εξάμηνο...
Σύμφωνα με το καινούριο πρόγραμμα, στο πρώτο εξάμηνο δεν έχει προστεθεί κάποιο νέο μάθημα. Από οτι είδα προστέθηκε ένα νέο στο 4ο έτος.
Έτσι κι αλλιώς τα καινούργια μαθήματα θα μπούνε σε ροές-μαθήματα επιλογής στα μεγαλύτερα έτη.
Τώρα αν υπάρχουν άτομα που βγαίνουν σε 5 χρόνια να 'ρθουν να τους δώσω έναν εμφιαλωμένο λουκουμά...
Από το έτος μου ορκίστηκαν μόλις 2 άτομα (στα 5 χρόνια)
αυτη την απορια την ειχα και γω και μου ειπαν πως δεν θα γινονται ολα τα μαθηματα αλλα καποια..Και μια φιλη μ π περασε μηχανολογος μηχανικος στο βολο 28 ξεκιναει...
Τα εργαστήρια πάντως που έχουν απουσίες δεν ξεκινάνε από τις πρώτες 1-2 βδομάδες, οπότε don't worry.
Να σας πω ξερατε οτι πρεπει να εχουμε γνωσεις linux λογικα ubuntu για καποια μαθηματα πχ προγραμματισμος Ι???
Ο προγραμματισμός 1, γίνεται σε linux (gcc), αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, δε θεωρείται τίποτα γνωστό από πριν και η καθηγήτρια στο εργαστήριο είναι απίστευτα βοηθητική.
Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει...
και εμφανισηηηηηη:xixi:
Ναι ρε παιδιά ωραία τα λέτε, αλλά στην Αθήνα αν κλείσεις ραντεβού, σου κλείνουν για 2-3 μήνες μετά...
εγω τί θα κάνω???
Μην αγχώνεσαι, ακόμη κι έτσι δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ένας φίλος μου πήγε την ακτινογραφία στο 3ο/4ο έτος
Welcome All και καλή αρχή
mandriva
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αγχώνεσαι, ακόμη κι έτσι δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ένας φίλος μου πήγε την ακτινογραφία στο 3ο/4ο έτος
Α, εντάξει άρα δεν είναι και πολύ χάλια τα πράγματα...
Φίλε μου, να 'σαι καλά για όλα όσα μας είπες...
πες μας και κάτι ακόμα, (για να μην ξεχνάμε και το πιο καυτό θέμα) με τι μετονομασία τι γίνεται?
kardinalios
Νεοφερμένος
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Alonso
Νεοφερμένος
kardinalios
Νεοφερμένος
mandriva
Νεοφερμένος
ρωτησα τη γραμματεια της σχολης και μου ειπαν οτι τα μαθηματα ξεκινανε στις 21 εσεις ποτε λετε να ανεβετε??
Κυριακη 20 του μηνος βραδυ :xixi:
-----------------------------------------
Παιδιά έστειλα ολα τα στοιχεία που συγκέντρωσα σε όσα παιδιά επικοινώνησαν μαζί μου με πμ..όπου βλέπετε κενά στα e-mail να βάζετε κάτω παύλες.....εγώ θα σας κάνω όλους add στο msn...Θα τα πούμε από εκεί...Καλή αρχή σε όλους μας..
Φιλαρακι μπραβο για την καλη δουλεια...Καλη μας αρχη!
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
κακώς βέβαια κάποιοι δεν έστειλαν τα τηλ. τους αλλά εντάξει δενν πειράζει... ίσως να το ξέχασαν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Greg25
- ismember
- Mechan
- Hased Babis
- Νικολινα
- sir ImPeCaBlE
- flaura
- mitskification
- phoni
- lelos2003
- Mary_03
- eeyore
- Orboz
- Stergios
- Geokand54
- Leventagas456
- Steliosgkougkou
- Scandal
- Jimmy20
- Maria@2000
- Dionyshs1
- tempo
- annii
- korlef
- jimis2001
- Lebron
- Georgekk
- ggl
- vetas
- heo12345
- Unboxholics
- Athens2002
- stefan
- Nala
- panosveki
- nikosbanakas
- maria20
- igeorgeoikonomo
- KeyboardWarrior
- ΘανάσοςG4
- Paragontas7000
- marietaki22
- chester20080
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- constansn
- TonyMontanaEse
- dovellos_p
- mpampouras
- tkasos2002
- Θανασης Α.
- tasost
- Thanos_D
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.