kardinalios
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kardinalios
Νεοφερμένος
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
ioannk8
Νεοφερμένος
σιγουρα δεν ειναι κατι δυσκολο....να κανουμε γρουπακι και να μηλαμε ολοι μαζι....
Simos91
Νεοφερμένος
ioannk8
Νεοφερμένος
υπαρχει το ομωνυμο εικονιδιο ''invite'' στο κεντρικο μενου του msn
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν τώρα θα στείλω και γω τα δικά μου και περιμένω πως και πως να λάβω και τα δικά σας...
εις το επανειδήν...
καληνύκτα αξιολάτρευτοι συμφοιτητές (λολ)
mandriva
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλά είναι το κάτι το καινούριο για κάποιους, τα λίνουξ δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι πολλοί (όπως και γω κάποτε)...
ΥΓ. δε νομίζω να νομίζουνε κάποιοι ότι θα τη βγάλουνε μια ζωή με τα windows
γιατί windows ξέρει να χρησιμοποιεί και η κουτσή Μαρία
mandriva
Νεοφερμένος
Simos91
Νεοφερμένος
Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>????
σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια...
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρεξ το καλο ειναι οτι ασχολουμαι με ubuntu την εχω dual boot στο pc...Θελω να δω αν θα υποστηριζεται απο το laptop που θα παρω για την σχολη...Ξαναπηρα στην σχολη και ειπαν 21 αρχιζουμε αρα 20 βραδυ παμε για ουζακι στο λιμανι>????
τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε
με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου...
μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά...
Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα?
εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω...
κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18???
αν πάω τότε θα με δεχτούν?
mandriva
Νεοφερμένος
τσίπουρο Θεσσαλιώτικο... χεχεχε
με έχουν πρήξει κάτι φίλοι του πατέρα μου...
μου λένε ότι θα φάω καλά εκεί, άντε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά...
Ρε σεις, οι εγγραφές πάνε με τα επίθετα?
εγώ είμαι από Ε, ποιά μέρα πέφτει αυτό, τα πρωινά δουλεύω και δεν μπορώ να πάρω στη γραμματεία να ρωτήσω...
κάτι άλλο ποιλα είναι η πρώτη ημέρα εγγραφών τελικά 16 ή 18???
αν πάω τότε θα με δεχτούν?
φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει...
-----------------------------------------
και μενα πλ νωρις μ φαινεται αλλα ετσι ειναι..αν σκεφτεις οτι η εξεταστικη σεπτεμβρη ξεκινησε 31-08 και τελειωνει 18-09 ομως δεν ειναι νωρις ...σιγουρα στις 21 ε????νωρις ρε παιδια...
LITTLEROSES
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλαρακι για σενα δουλευω χεχε...οχι οι εγγραφες δεν ειναι αλφαβητικα..Οπως μ πε η γραμματεας μας(που χε ωραια φωνη) ο καθενας παει οποτε μπορει και θελει...
Να σαι καλά ρε συ...
αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28...
όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ
ektor
Νεοφερμένος
mandriva
Νεοφερμένος
Να σαι καλά ρε συ...
αλλά δε μου είπατε από 16 του μήνα ή 18? γιατί κάπου είδα 18-28...
όσο για τη γραμματέα... θα το σχολιάσουμε μετά με πμ
το γραφει το site της σχολης 16-30 σεπτεμβρη!!
akouste ligo auto [ame]https://www.youtube.com/watch?v=v9ehXW8ETPA[/ame]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Greg25
- ismember
- Mechan
- Hased Babis
- Νικολινα
- sir ImPeCaBlE
- flaura
- mitskification
- phoni
- lelos2003
- Mary_03
- eeyore
- Orboz
- Stergios
- Geokand54
- Leventagas456
- Steliosgkougkou
- Scandal
- Jimmy20
- Maria@2000
- Dionyshs1
- tempo
- annii
- korlef
- jimis2001
- Lebron
- Georgekk
- ggl
- vetas
- heo12345
- Unboxholics
- Athens2002
- stefan
- Nala
- panosveki
- nikosbanakas
- maria20
- igeorgeoikonomo
- KeyboardWarrior
- ΘανάσοςG4
- Paragontas7000
- marietaki22
- chester20080
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- constansn
- TonyMontanaEse
- dovellos_p
- mpampouras
- tkasos2002
- Θανασης Α.
- tasost
- Thanos_D
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.