Faih Ele
Νεοφερμένος
Σήμερα βγήκε το ωρολόγιο πρόγραμμα για τους πρωτοετής κι έχω μία απορία, γελοία βεβαία αλλά...Από τη στιγμή που την εγγραφή θα την κάνω στις 22 πιο πριν δεν θα παίρνω απουσίες στα εργαστήρια ετσι; Α και κάτι ακόμα. Σχετικά με το εργαστήριο του προγραμματισμού θα μάθω σε ποιο τμήμα είμαι από εα έξι από την γραμματεία ή θα μπορώ να πηγαίνω σε όποιο θέλω... :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι το site του μαθήματος, εδώ θα βλέπεις ό,τι νεότερο και για το πως ια χωριστούν τα τμήματα...
Αυτή τη στιγμή έχει τα περσινά τμήματα, οπότε εντός ολίγων ημερών θα ανανεωθεί το site...
Τώρα για το πρώτο εργαστήριο, να ξέρεις ότι θα γίνει απλά η γνωριμία με τους φοιτητές,θα σας μιλήσουν οι Ντουφεξή και Αντωνόπουλος, και θα πείτε κάποια βασικά πράγματα τα οποία ναι μεν είναι καλό να ακούσεις,από την άλλη δε χάθηκε κ ο κόσμος αν το χάσεις...
Όσο για την απουσία πέρυσι δεν έβαλε στο πρώτο εργαστήριο χαριστικά,αλλά αν πάρεις πήγαινε να της μιλήσεις, μπορεί να σου τη σβήσει.
Πάντως αν σου τη σβήσει να ξέρεις ότι θα είναι μόνο για το πρώτο εργαστήριο, το μάθημα είναι δύσκολο,απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ... και οι καθηγητές δεν σου χαρίζονται για κανένα λόγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LatinosErastis
Νεοφερμένος
zeledaki7
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτα κατήργησε τα εργαστήρια Ψηφιακής, και έκανε μια χρονιά verilog στον πίνακα για να βάλει τώρα εργαστήρια για verilog???
Πάντως καλύτερα εργαστήρια παρά έτσι όπως το έκανε το μάθημα...
zeledaki7
Νεοφερμένος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμ, Μουντανος είναι αυτός άμα δεν τα κάνει μπάχαλο αυτός, ποιός θα τα κάνει???ναι έτσι είναι απλά αναγκάζει τους μεγαλοετείς να παρακολουθούν τα εργαστήρια και μάλιστα πολλούς δε βολεύουν οι ώρες γιατί πέφτουν σε άλλα μαθήματα και γενικά ένα μπάχαλο...
καλά αυτό εννοείται...Από την άλλη πολύ καλύτερα να κάνουν τη γλώσσα σε πρόγραμμα...
Όσο χάλια εργαστήρια και να γίνουν αποκλείεται να είναι χειρρότερα από τον κώδικα που έγραφε στον πίνακα κάθε Πέμπτη πρωί 8 η ώρα, με τους 30 από τους 32 που πατούσαν στο μάθημα να κοιμούνται... απλά επειδή "ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ" ο άνθρωπος...
dmkias
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σπυρος2821992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια θα κανω 10% και θελω υμμη και αν γινουν στο βολο θα το δηλωσω. μηπως ξερετε ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που κανονιζουν τις ονομασιες των πανεπιστιμιων και αν ναι να μου δωσετε καποια στοιχεια επικοινωνιας για να τους ρωτησω και να μου δωθει μια υπεθυνη απαντηση σχετικα με την μετονομασια των μηχανικων η/υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων σε υμμη.
Φίλε μου αυτό το σενάριο έχει μπεί στο αρχείο πλέον.
Θεωρείται ληγμένη υπόθεση, μην το ψάχνεις...
Είναι μια πολύ αξιόλογη σχολή. Ο βόλος πολύ ωραία πόλη για φοιτητική ζωή. Και η σχολή είναι ως έχει.
Αν σε ενδιαφέρει το γνωστικό της αντικείμενο, τότε τη δηλώνεις, αλλιώς όχι.
Αρκετοί την πατήσανε έως τώρα...
δεν έχει νόημα να συνεχιστεί άλλο αυτή η ιστορία διαφήμισης για να προσελκύσουν "καλύτερους" (με κρητήριο πάντα τα μόρια στις πανελλαδικές) φοιτητές...
InF3XioN
Νεοφερμένος
Από ότι φαίνεται οι περικοπές στην Ανώτατη Εκπαίδευση θα είναι τεράστιες, οπότε είναι λίγο ακατάλληλος ο χρόνος για τη ίδρυση νέων δαπανηρών εργαστηρίων, όπως είναι αυτά των ΗΜΜΥ.Φίλε μου αυτό το σενάριο έχει μπεί στο αρχείο πλέον.
Θεωρείται ληγμένη υπόθεση, μην το ψάχνεις...
tsgiannis13
Νεοφερμένος
ΑΚΟΜΑ κατι που με προβληματιζει πολυ ειναι αν θα πρεπει να εχουμε καποιες γνωσεις (ηδη) οσον αφορα τον προγραμματισμο και γενικα τους υπολογιστες... εχω αγχωθει λιγο ειναι η αληθεια γιατι δεν εχω ασχοληθει με κατι τετοιο... Οτι γνωριζω απο υπολογιστες εχει να κανει με την καθημερινη διατριβη μαζι τους και δεν εννοω facebook ας πουμε....
iStudy
Νεοφερμένος
InF3XioN
Νεοφερμένος
Μη δηλώσεις το Τμήμα της Κοζάνης. Επειδή δε γίνεται να ξέρεις από το Λύκειο τι διαφοροποιήσεις μπορεί να έχουν τα Τμήματα μεταξύ τους, μην κρίνεις μόνο από τον τίτλο του Τμήματος. Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τους παραθέσω, πάντως το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι μη βιώσιμο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσει μέχρι του χρόνου.παιδια φετος τελειωσα το λυκειο και απο αυριο θα αρχισουν τα μηχανογραφικα... ενδιαφερομαι για την παραπανω σχολη στον βολο και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει ομοιοτητες με το τμημα μηχανικων πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων στην κοζανη? νομιζω οτι ειναι παρομοια και λογικα θα τα δηλωσω και τα δυο αλλα αν καποιος εχει εμπειρια ειτε απο το ενα ειτε απο το αλλο τμημα ας μας πει...
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις προαπαιτούμενες γνώσεις, αρκεί να σου αρέσει το αντικείμενο όταν μπεις στο Πανεπιστήμιο.ΑΚΟΜΑ κατι που με προβληματιζει πολυ ειναι αν θα πρεπει να εχουμε καποιες γνωσεις (ηδη) οσον αφορα τον προγραμματισμο και γενικα τους υπολογιστες... εχω αγχωθει λιγο ειναι η αληθεια γιατι δεν εχω ασχοληθει με κατι τετοιο... Οτι γνωριζω απο υπολογιστες εχει να κανει με την καθημερινη διατριβη μαζι τους και δεν εννοω facebook ας πουμε....
tsgiannis13
Νεοφερμένος
τωρα αυτο που ειπες για την κοζανη χωραει συζητηση... το τμημα ειναι καινουριο σχετικα και παει για κλεισιμο? σιγουρα? παντως εμενα καλο μου φαινεται και μαλλον θα την δηλωσω πιο κατω και αυτην...
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από εγκαταστάσεις τίποτα και μέλλον αβέβαιο...
Ψάξε καλύτερα τα πράγματα και να ξέρεις την τελική απόφαση και το ρίσκο για το τι θα δηλώσεις εσύ θα το έχεις, άρα και τις συνέπειες.
Αυτό που περνάει από το χέρι μας είναι να σε προειδοποίησουμε σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι γίνεται...
Αλλά στη φάση που είσαι έχεις άλλα κριτήρια και δεν είναι εύκολο να λάβεις υπόψη σου παράγοντες, όπως βιώσιμο τμήμα, καταλήψεις που γίνονται κάθε 2η βδομάδα, ποιότητα σπουδών, υποδομές κλπ κλπ
Ηλίας-Χρηστος
Νεοφερμένος
Φέτος θα πάω λογικά στου Βόλου, τι λέτε η σχολή αξίζει,έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα?
theonegandalf
Νεοφερμένος
Ηλίας-Χρηστος
Νεοφερμένος
Michael2393
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Greg25
- ismember
- Mechan
- Hased Babis
- Νικολινα
- sir ImPeCaBlE
- flaura
- mitskification
- phoni
- lelos2003
- Mary_03
- eeyore
- Orboz
- Stergios
- Geokand54
- Leventagas456
- Steliosgkougkou
- Scandal
- Jimmy20
- Maria@2000
- Dionyshs1
- tempo
- annii
- korlef
- jimis2001
- Lebron
- Georgekk
- ggl
- vetas
- heo12345
- Unboxholics
- Athens2002
- stefan
- Nala
- panosveki
- nikosbanakas
- maria20
- igeorgeoikonomo
- KeyboardWarrior
- ΘανάσοςG4
- Paragontas7000
- marietaki22
- chester20080
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- constansn
- TonyMontanaEse
- dovellos_p
- mpampouras
- tkasos2002
- Θανασης Α.
- tasost
- Thanos_D
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.