antonis2012
Νεοφερμένος
Ομως, μπορει κανεις να μου πει τι κανει καποιος ο οποιος τελειωνει αυτη τη σχολη διοτι ειμαι παντελως ασχετος ?
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα!! Απο οτι εχω διαβασει στις προηγουμενες σελιδες , το μετσοβιο φαινεται καλυτερο..
Ομως, μπορει κανεις να μου πει τι κανει καποιος ο οποιος τελειωνει αυτη τη σχολη διοτι ειμαι παντελως ασχετος ?
Ευχαριστω
γραφεται στον ΟΑΕΔ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Aσχολείται με οτι ασχολείται ένας πληροφορικός και επιπλένον υπογράφει ενεργειακές μελέτες καθώς μπορεί να ασχοληθεί και με τις τηλεπικοινωνίες.Καλησπερα!! Απο οτι εχω διαβασει στις προηγουμενες σελιδες , το μετσοβιο φαινεται καλυτερο..
Ευχαριστω
Johnny15
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Seriously now, τι ακριβώς εννοείς καλύτερο? Προσφέρει καλύτερη αποκατάσταση στους αποφοίτους του? Έχει καλύτερους καθηγητές? Κάνει καλύτερη δουλειά στην έρευνα?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως το ότι το ΕΜΠ είναι στην Αθήνα, το ότι το Ε σημαίνει εθνικό και το γεγονός πως έχει μεγαλύτερη βάση.
Seriously now, τι ακριβώς εννοείς καλύτερο? Προσφέρει καλύτερη αποκατάσταση στους αποφοίτους του? Έχει καλύτερους καθηγητές? Κάνει καλύτερη δουλειά στην έρευνα?
Ειναι το πανεπιστημιο (πολυτεχνειο whatever ) που λαμβανει την μεγαλυτερη χρηματοδοτηση απο οποιοδηποτε αλλο πανεπιστημιο στην Ελλαδα . Αυτο απο μονο του το κανει καλυτερο (περισσοτερη ερευνα, καλυτερες υποδομες ,κ.α)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ειναι το πανεπιστημιο (πολυτεχνειο whatever ) που λαμβανει την μεγαλυτερη χρηματοδοτηση απο οποιοδηποτε αλλο πανεπιστημιο στην Ελλαδα . Αυτο απο μονο του το κανει καλυτερο (περισσοτερη ερευνα, καλυτερες υποδομες ,κ.α)
Το ότι λαμβάνει μεγαλύτερη χρηματοδότηση δεν σημαίνει ότι συμβάλει στην ανάπτυξη του πανεπιστημίου σε σχέση με άλλα καθώς δεν πιστεύω ότι οι χρηματοδοτήσεις πήγαιναν στο πανεπιστήμιο αλλά σε... τσέπες κάποιων.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σχολη Φαντασμα οπως και η δικια μουΓιατί έχουμε το ΔΠΘ στην απ' έξω...??
Johnny15
Επιφανές μέλος
Έχει και πλεονεκτήματα εδώ. Από ότι ακούω από φοιτητές οι περισσότεροι καθηγητές είναι εντάξει, από μεριάς καταλήψεων είναι πολύ καλύτερα από ότι εκεί Αθήνα-Θεσν/νίκη. Επίσης, η καθηγήτρια που μου έκανε φυσική στο φροντιστήριο, είχε πει ότι υπάρχουν ένας δυο καθηγητές οι οποίοι κάνουν μαθήματα σε πανεπιστήμια της Αμερικής και αν είσαι καλός στις σπουδές μπορούν να σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σου.
Φυσικά δεν έχω σπουδάσει ακόμα, αυτό που μένει είναι να επιβεβαιώσω αυτά που λένε.
Απλώς Νατάσα εννοείται ότι θα τρώει λάσπη η σχολή σε σχέση με άλλες κεντρικές.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EngineSp
Νεοφερμένος
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.