Meddle
Νεοφερμένος
Και εγώ συνάδελφος -πλέον- αλλά στο ΔΠΘ. Αν όμως όλα πάνε καλά, Β' Εξάμηνο θα'μαι ΕΜΠ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostis_8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meddle
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasyo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Οσοι ειστε για ΗΜΜΥ ΕΜΠ γενικη σειρα γραψτε εδω τα μορια σας!!
εγω 8α η8ελα ΕΜΠ αλλά δν πιάνω με τπτ... έβγαλα 18.273... εσύ?
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μην ντρέπεσαι συνάδελφε μπριζα!
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπειτε στην ομαδα οσοι θα μπειτε φετος στην σχολη
Esgrimista
Νεοφερμένος
...γιατί τόση νέκρα εδώ μέσα όμως, βρε παιδιά;
mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
RoflCheck
Νεοφερμένος
Φέτος πέρασα στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ.
Αποτελούσε ξεκάθαρα την πρώτη και μοναδική μου ίσως επιλογή, αλλά παρ'όλα αυτά, τώρα που πέρασα έχω χαθεί λίγο με τα μαθήματα, τις παρακολουθήσεις κλπ. Στην σχολή ο κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη για το κάθε μάθημα, οπότε είπα να αποταθώ εδώ, μιας και στο παρελθόν ήμουν σταθερός χρήστης του ischool και με είχε βοηθήσει ιδιαίτερα.
Υπάρχει μήπως κάποιο μέλος του φόρουμ που να είναι ή να έχει τελειώσει την εν λόγω σχολή και να έχει την διάθεση να βοηθήσει λίγο έναν ψάρακα πρωτοετή;
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "ΗΜΜΥ - ΕΜΠ".
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρωτα στο φορουμ της σχολης , καλυτεραΓεια σας παίδες!
Φέτος πέρασα στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ.
Αποτελούσε ξεκάθαρα την πρώτη και μοναδική μου ίσως επιλογή, αλλά παρ'όλα αυτά, τώρα που πέρασα έχω χαθεί λίγο με τα μαθήματα, τις παρακολουθήσεις κλπ. Στην σχολή ο κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη για το κάθε μάθημα, οπότε είπα να αποταθώ εδώ, μιας και στο παρελθόν ήμουν σταθερός χρήστης του ischool και με είχε βοηθήσει ιδιαίτερα.
Υπάρχει μήπως κάποιο μέλος του φόρουμ που να είναι ή να έχει τελειώσει την εν λόγω σχολή και να έχει την διάθεση να βοηθήσει λίγο έναν ψάρακα πρωτοετή;
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από συγχώνευση με το θέμα "ΗΜΜΥ - ΕΜΠ".
mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
- Στο δευτερο εξαμηνο διδασκεται αρχικα C και στη συνέχεια του ιδιου εξαμήνου C++
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
-Απο εδω και στο εξης στο πρώτο εξάμηνο της σχολης των ΗΜΜΥ διδασκεται η C με μια βοηθητική βιβλιοθήκη
- Στο δευτερο εξαμηνο διδασκεται αρχικα C και στη συνέχεια του ιδιου εξαμήνου C++
Περίεργο, γιατι συνεχίζετε στο δεύτερο C?!?
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι C & C++ δεν καλύπτονται σε βάθος σε ένα εξάμηνο. Στο δευτερο εξαμηνο λιστες δενδρα (συνεχεια απο περυσι)
, διαχειριση μνημης (συνεχεια απο περυσι, αντικειμενοστραφης προγραμματισμός (απο το 0 ) είναι στο επίκεντρο.
καμια σχεση με την νοοτροπια που πρεπει να χαρακτηριζει εναν προγραμματιστη.
EDIT: σρυ σε μπερδεψα με το αλλο παιδι που ειχε διαβασει την βιβλιοθηκη της pazcal. Εσυ δεν εχεις
ιδεα για το τι ειναι. :\
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Greg25
- TheNorth
- phoni
- arko
- stam23
- bruh_234
- alex2106
- redarrow
- thenutritionist
- Than003
- Vas199
- Appolon
- Leventagas456
- qwertyuiop
- Scandal
- igeorgeoikonomo
- vetas
- Xara
- thecrazycretan
- panosveki
- chester20080
- clevercat
- Jimmy20
- χημεια4λαιφ
- tsiobieman
- .aven
- Georgia110
- tosodoulhs12
- dhmm
- kz22
- KingOfPop
- Athens2002
- MarcoReus
- Arvacon
- TonyMontanaEse
- azula
- Eleni54
- EiriniS20
- iManosX13
- Viedo
- the purge
- Johnnnn
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.