billth1
Νεοφερμένος
Γνωριζει κανεις ποιες ειναι οι ευκαιριες απασχολησης μετα την αποφητηση απο αυτην την σχολη?
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω θα βρεις 2 μεγαλα ποστ ενος χρηστη που λεγεται gpap. αυτα να διαβασεις και θα αποκτησεις μια σαφως πιο σφαιρικη και προσαρμοσμενη στην πραγματικοτητα αποψη οσον αφορα την σχολη που σε ενδιαφερει.
παντως(οπως ειπε και ο anarki) καλο θα ηταν να ελεγες και τους λογους που ενδιαφερεσαι για αυτην την σχολη, ετσι ωστε να μπορεσουν διαφορα μελη να σε βοηθησουν και μεσα απο μια συζητηση να καταληξεις ο ιδιος στο αν πραγματικα θελεις αυτη την σχολη ή οχι.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μόνο αυτό κράτησα:
<<Επαγγελματικός προσανατολισμός... μεταναστεύστε>>
Anarki
Διάσημο μέλος
Geo12345
Νεοφερμένος
Another one bites the dust.
+1:no1:
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
O συγκεκριμένος φαίνεται να είναι καθηγητής του Ενεργειακού στο Α.Π.Θ.
Εγώ μόνο αυτό κράτησα:
<<Επαγγελματικός προσανατολισμός... μεταναστεύστε>>
Eίναι καθηγητής του Ενεργειακού τομέα!!!Και κάνει το πιο δύσκολο μαθημα του τομέα!!!Ηλεκτρικές Μηχανές!!!
el_greco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
billth1
Νεοφερμένος
Για πες μας πρώτα γιατί ενδιαφέρεσαι για τη συγκεκριμένη σχολή (και γιατί συγκεκριμένα ΕΜΠ αλήθεια; ) να σιγουρευτούμε οτι είναι καλή επιλογή για σένα, μετά βλέπουμε
Βασικα ενδιαφερομαι για μια σχολη Πολυτεχνειου με καλες προοπτικες στην αγορα εργασιας,ωστε οταν καποιος το αξιζει να εχει καλες αποδοχες.
Anarki
Διάσημο μέλος
Πες μας τι σε ενδιαφέρει πέρα απο τα λεφτά, γιατί αν το μόνο που σε ενδιαφέρει στους ΗΜΜΥ είναι αυτά, μείνει μακρύα. Είναι δύσκολη σχολή και θα πελαγώσεις αν δεν σε τραβάει.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ αυτό το Ε.Μ.Π. στο τέλος πόσο πολύ μ τη σπάει να το βλέπω δίπλα από το ημμυ....
Κατάλαβα...και συ ΗΜΜΥ αλλά σε άλλο πανεπηστήμιο... Καλά κάνεις και σου τη σπάει αυτό το Ε.Μ.Π.
Καλές αποδοχές στην Ελλάδα πολύ δύσκολο.
Πες μας τι σε ενδιαφέρει πέρα απο τα λεφτά, γιατί αν το μόνο που σε ενδιαφέρει στους ΗΜΜΥ είναι αυτά, μείνει μακρύα. Είναι δύσκολη σχολή και θα πελαγώσεις αν δεν σε τραβάει.
Σίγουρα ρε Anarki είναι απ' τις πιο δύσκολες σχολές στην Ελλάδα, αλλά έχει και απ' τις καλύτερες προοπτικές για να βγάλεις λεφτά...τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες αν το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις....
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
To HMMY στο ΕΜΠ έχει κυρίως το όνομα και τη βαθμολογία. Είναι καλό αλλαΚατάλαβα...και συ ΗΜΜΥ αλλά σε άλλο πανεπηστήμιο... Καλά κάνεις και σου τη σπάει αυτό το Ε.Μ.Π.
δεν νομίζω το καλύτερο (απο γνώμες και εμπειρίες απο άτομα και απο το ΕΜΠ μέσα)
Σε κάθε επάγγελμα και απο κάθε σχολή ισχύει αυτό. Τώρα για κάποιες δουλειές, καλύτερη αποκατάσταση έχει κάποιο ΤΕΙ, κακα τα ψέμματα.Σίγουρα ρε Anarki είναι απ' τις πιο δύσκολες σχολές στην Ελλάδα, αλλά έχει και απ' τις καλύτερες προοπτικές για να βγάλεις λεφτά...τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες αν το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις....
ΗΜΜΥ θα πας μόνο επεδή θες να πας ΗΜΜΥ. Για λεφτά κτλ αν πας ξέχνα το. Δεν πρόκειται να τελειώσεις τη σχολή ποτέ.
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη ρε παιδια αν καποιος διαβαζει πολυ στην εξεταστικη και απλα παρακολουθει δε μπορει να τελειωσει?ποσο δυσκολη ειναι πια αυτη η σχολη?μια φιλη μου τωρα μπαινει στο 2ο ετος και απ οτι μου εχει πει δεν της φαινονται τοσοοο δυσκολα,αλλα βεβαια ειναι και νωρις!To HMMY στο ΕΜΠ έχει κυρίως το όνομα και τη βαθμολογία. Είναι καλό αλλα
δεν νομίζω το καλύτερο (απο γνώμες και εμπειρίες απο άτομα και απο το ΕΜΠ μέσα)
Σε κάθε επάγγελμα και απο κάθε σχολή ισχύει αυτό. Τώρα για κάποιες δουλειές, καλύτερη αποκατάσταση έχει κάποιο ΤΕΙ, κακα τα ψέμματα.
ΗΜΜΥ θα πας μόνο επεδή θες να πας ΗΜΜΥ. Για λεφτά κτλ αν πας ξέχνα το. Δεν πρόκειται να τελειώσεις τη σχολή ποτέ.
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω γνωριζω οτι θεωρειται η πιο δυσκολη σχολη στο εμπ....το λενε πμ,μμ,ναυπ.δηλαδη ρε παιδια αν καποιος διαβαζει πολυ στην εξεταστικη και απλα παρακολουθει δε μπορει να τελειωσει?ποσο δυσκολη ειναι πια αυτη η σχολη?μια φιλη μου τωρα μπαινει στο 2ο ετος και απ οτι μου εχει πει δεν της φαινονται τοσοοο δυσκολα,αλλα βεβαια ειναι και νωρις!
η φιλη σου δεν εχει φτασει στα πεδια 1κ2 και στα σαε που θεωρουνται τα πιο δυσκολα του κορμου!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχει φτάσει 5ο εξάμηνο, γι' αυτό!δηλαδη ρε παιδια αν καποιος διαβαζει πολυ στην εξεταστικη και απλα παρακολουθει δε μπορει να τελειωσει?ποσο δυσκολη ειναι πια αυτη η σχολη?μια φιλη μου τωρα μπαινει στο 2ο ετος και απ οτι μου εχει πει δεν της φαινονται τοσοοο δυσκολα,αλλα βεβαια ειναι και νωρις!
Anarki
Διάσημο μέλος
Μπορεί άνετα, εκτός αν έχει έλλειψη στοιχειώδους ευφυίας.δηλαδη ρε παιδια αν καποιος διαβαζει πολυ στην εξεταστικη και απλα παρακολουθει δε μπορει να τελειωσει?
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Greg25
- TheNorth
- phoni
- arko
- stam23
- bruh_234
- alex2106
- redarrow
- thenutritionist
- Than003
- Vas199
- Appolon
- Leventagas456
- qwertyuiop
- Scandal
- igeorgeoikonomo
- vetas
- Xara
- thecrazycretan
- panosveki
- chester20080
- clevercat
- Jimmy20
- χημεια4λαιφ
- tsiobieman
- .aven
- Georgia110
- tosodoulhs12
- dhmm
- kz22
- KingOfPop
- Athens2002
- MarcoReus
- Arvacon
- TonyMontanaEse
- azula
- Eleni54
- EiriniS20
- iManosX13
- Viedo
- the purge
- Johnnnn
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.