Dimi97
Νεοφερμένος
Έδωσα φέτος πανελλήνιες,και ενδιαφέρομαι για αυτή τη σχολή.Απλά αναρωτιέμαι τι παίζει ακριβώς με τις φοιτητικές εστίες.Όσοι είχατε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπήκατε εύκολα ή γίνεται χαμός με τις αιτήσεις και οι περισσότεροι μένουν απ' έξω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν έχουμε ροές και αν θες προγραμματισμό μην έρθεις εδώ.
Ποια σχολή θα μου πρότεινες απο ΗΜΜΥ η κάτι παρόμοιο που να έχει προγραμματισμό;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ποια σχολή θα μου πρότεινες απο ΗΜΜΥ η κάτι παρόμοιο που να έχει προγραμματισμό;
Η Αθήνα έχει περισσότερο προγραμματισμό. Οι άλλοι όχι τόσο, αλλά στο ΑΠΘ πχ έχουν πιο active ας πούμε προγραμματιστικά φοιτητές. Από μαθήματα δεν ξέρω.
Αλλιώς η προφανής απάντηση είναι πληροφορική.
Η Αθήνα έχει περισσότερο προγραμματισμό. Οι άλλοι όχι τόσο, αλλά στο ΑΠΘ πχ έχουν πιο active ας πούμε προγραμματιστικά φοιτητές. Από μαθήματα δεν ξέρω.
Αλλιώς η προφανής απάντηση είναι πληροφορική.
Βασικά η προφανής απάντηση είναι πραγματικά προφανής απλά με το νέο σύστημα δεν μπορούμε να τη δηλώσουμε γιατί είναι σε άλλο πεδίο και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
(Σίγουρα όχι ΗΜΜΥ αν θες φουλ προγραμματισμό).
Υπάρχουν κι άλλα τμήματα εκτός από ΗΜΜΥ και Πληροφορική. Ψαξ' το λίγο.
(Σίγουρα όχι ΗΜΜΥ αν θες φουλ προγραμματισμό).
Όχι και φουλ προγραμματισμό. Βασικά εμένα με ενδιαφέρουν κυρίως τα μαθηματικά και η πληροφορική για ατυο θεώρησα το ΗΜΜΥ καλή λύση. Αλλά πλέον σκέφτομαι και το Μαθηματικό για το παραπάνω λόγο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Βασικά η προφανής απάντηση είναι πραγματικά προφανής απλά με το νέο σύστημα δεν μπορούμε να τη δηλώσουμε γιατί είναι σε άλλο πεδίο και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε.
γουατ δε φακ
γουατ δε φακ
μην το ψάχνεις
Johnny15
Επιφανές μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
Όχι και φουλ προγραμματισμό. Βασικά εμένα με ενδιαφέρουν κυρίως τα μαθηματικά και η πληροφορική για ατυο θεώρησα το ΗΜΜΥ καλή λύση. Αλλά πλέον σκέφτομαι και το Μαθηματικό για το παραπάνω λόγο.
Σε κάθε τμήμα πληροφορικής θα κάνεις επίσης αρκετά μαθηματικά, λίγο πολύ αντίστοιχα με αυτά που κάνουν και στους ΗΜΜΥ. Μάλιστα, αν επιλέξεις να ασχοληθείς και με το θεωρητικό κομμάτι της Πληροφορικής, θα λιώσεις στα μαθηματικά.
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, φαντάζομαι πως είσαι στο πεδίο των Θετικών Σπουδών. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί υπάρχουν μερικά τμήματα Πληροφορικής, και σίγουρα τα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ, Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης.
st2000
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς δυνατός;
Ωχ τι δεν καταλαβαίνεις? Αν ο ενεργειακός με τον ηλεκτρονικό βάζανε χέρι ποιος θα νικούσε? Εγώ πιστεύω πως είναι αδιάφορο, αφού ο τηλεπικοινωνιακός θα τους ξεφτίλιζε και τους 2, cheat είναι, cheat!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγα τα λόγια σουΩχ τι δεν καταλαβαίνεις? Αν ο ενεργειακός με τον ηλεκτρονικό βάζανε χέρι ποιος θα νικούσε? Εγώ πιστεύω πως είναι αδιάφορο, αφού ο τηλεπικοινωνιακός θα τους ξεφτίλιζε και τους 2, cheat είναι, cheat!
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λίγα τα λόγια σου
With great power comes great arrogance.
Btw, δες σύμπτωση, έκανα το συνειρμό
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Wtf is wrong with uWith great power comes great arrogance.
Btw, δες σύμπτωση, έκανα το συνειρμό...(Η ύλη κι αυτά που κάνει κάθε χρόνο στο μάθημα να φανταστώ δεν αλλάζουν, έτσι
See ya there then
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να σου πω, δε θα καταλάβεις, είμαι φάντασμα στο 2ο :p
PS δεν είμαστε ίδιο έτος(υποθέτω)
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Don't worry, you are safe. Απλώς είμαι μέλος και των 2 και το όνομά σου δεν είναι και ιδιαίτερα κοινότυπο.
Και να σου πω, δε θα καταλάβεις, είμαι φάντασμα στο 2ο :p
PS δεν είμαστε ίδιο έτος(υποθέτω)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.