ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεί να έχει κάποιο πρόγραμμα κάποια εκκλησία, εδώ στον Βόλο νομίζω ότι έχει για παράδειγμα
Ναι, έτσι είναι. Οι εκκλησίες συνήθως βάζουν κάποια ανακοίνωση και τα μαθήματα είναι είτε πολύ φθηνά είτε δωρεάν. Μάλιστα σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω γιατί έχει κοντά στο σπίτι μου.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Οσον αφορα το internet εψαξα μεσω αυτου πηρα τηλεφωνο και σε σχολες αλλα οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες! Γι αυτο ρωταω αν ξερει κανεις κατι.
Θα το ψαξω αν ειναι στις εκκλησιες...
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Για που ενδιαφερεσαι ?Να σας πω την αληθεια δε εχω καποιον γνωστο μου που να ασχολειται με τη ζωγραφικη γενικοτερα για να μου πει...
Οσον αφορα το internet εψαξα μεσω αυτου πηρα τηλεφωνο και σε σχολες αλλα οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες! Γι αυτο ρωταω αν ξερει κανεις κατι.
Θα το ψαξω αν ειναι στις εκκλησιες...
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεσσαλονικη
Εγώ έκανα στην πόλη μου 4 χρόνια σχέδιο και παράλληλα αλλά για 9 χρόνια Αγιογραφία σε σχολή και μετέπειτα κοντά στον δάσκαλο μου. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη φοιτητής θυμάμαι κοντά στο σπίτι μου ένα περίπτερο είχε αναρτημένο ένα χαρτί μια αφίσα δηλαδή για μαθήματα αγιογραφίας κάπου που τώρα μου διαφεύγει...Και για όσα χρόνια ήμουν Θεσσαλονικη το έβλεπα!!!!Πάνε δες το ίσως βγάλεις ακρη αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σε κατατοπίσω που είναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.