christy39612
Νεοφερμένος
Μήπως το βιβλιο που λες είναι του Σαρρή?Εγώ έχω ένα μεγάλο κόκκινο του Παττάκη για άγνωστα κείμενα.
Πως σου φαίνεται?Τα κείμενα είναι βατά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Όσο για τα κείμενα.. 'ντάξ. Βατά τα περισσότερα. Κάποια όμως είναι λίγο παλουκάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar0oZz
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
κανεις???
Guest 045911
Επισκέπτης
Το πρώτο είαι καλό για περιέχει τους αρχικούς χρόνους όλων των ρημάτων, ακόμη και των πιο σπάνιων. Το δεύτερο είναι χρήσιμο γιατι στο πρώτο του μερος ( χωρίζεται σε 2 μέρη) πάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα υποδείγματα των ρημάτων που οφειλεις να ξέρεις ,π.χ. απο το ''λύω'' και το ''ποιώ'' μέχρι το ''οίδα'' και το ''φημί''
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
στεφανος πατακης και νικος τερζακης
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
και φυσικά, υπομονή και επιμονή για να μάθετε το περιεχόμενό τους...!!!
Tzortzina301993
Νεοφερμένος
Στο γνωστό μεταίχμιο
Λατινικά δεν έχω
Γραμματική του Τότσικα
Θεματογραφία του Ρώσση
Λεξικό ανωμάλων Πατακη-Τζιράκη
Από συμμαθητές μου ξέρω ότι η φιλοσοφία δεν χρειάζεται βοήθημα.
Επίσης, ξέρω πως στα θεωρητικά μαθήματα οι καλύτερες εκδόσεις είναι τα Ελληνικά γράμματα και το Μεταίχμιο.
Δεν ξέρω κάτι άλλο.
ElinakiBlouBlou
Νεοφερμένος
Γνωστό,Λατινικά Μεταίχμιο
Λεξικό Πατάκη
και τη γραμματική-ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ'
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
https://www.public.gr/product/books/...ntaktiko-tis-arhaias-ellinikis/prod1724529pp/
https://www.public.gr/product/books/...ntaktiko-tis-arhaias-ellinikis/prod1740210pp/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Φέτος δε θα πάω φροντιστήριο, που λέτε Στα αρχαία πιστεύω είμαι καλυμμένος με την σχολική γραμματική και το συντακτικό του γυμνασίου (της Μπίλλα). Στα λατινικά θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από το σχολικό βιβλίο και τη σχολική γραμματική; Also, για το άγνωστο πιστεύετε ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με υλικό που βρίσκω από το internet;
Γενικά, τι προτείνετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μου
Φέτος δε θα πάω φροντιστήριο, που λέτε Στα αρχαία πιστεύω είμαι καλυμμένος με την σχολική γραμματική και το συντακτικό του γυμνασίου (της Μπίλλα). Στα λατινικά θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από το σχολικό βιβλίο και τη σχολική γραμματική; Also, για το άγνωστο πιστεύετε ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με υλικό που βρίσκω από το internet;
Γενικά, τι προτείνετε;
Στα Λατινικά δε το συζητώ ... Προσωπικα δε νομίζω πως θα σε καλύψει μόνο το σχολικό βιβλίο και η σχολική Γραμματική ! Εγώ είχα βοήθημα στα Λατινικά εξαιρετικό (Μεταίχμιο !) με πλήρη ανάλυση που ελλίπει στα προαναφερθέντα εγχειρίδια ... Για το αδίδακτο κείμενο εγώ θα σου πρότεινα και μια καλή θεματογραφία γι αρχή ...
Υ.Γ το ρήμα είναι αντεπεξέρχομαι (αντί + επί + εξ + έρχομαι) ... δεν υπάρχει α στη μέση !
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αγνωστο παρε του σαχπεκιδη θα σε βοηθησει πολυ εχει μεσα και διαφορα γραμματικα και συντακτικα φαινομενα οπως και πληθωρα κειμενων αυξομειωμενης δυσκολιαςΠαιδιά μου
Γενικά, τι προτείνετε;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Για αγνωστο κ εγω θα σου προτεινα να παρεις την θεματογραφια του σαχπεκιδη. Οσο για τα λατινικα,ειναι τοσο απλα στην β που με ενα απλο βοηθημα(ψαξε για μεταιχμιο κατα προτιμηση) νομιζω πως θα εισαι πληρης.Παιδιά μου
Γενικά, τι προτείνετε;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λατινικά μεταίχμιο εννοείται
Επίσης γνώμη μου, πάρε το βιβλίο της Γ λυκείου της ιστορίας, και μια φορά την εβδομάδα ρίχνε και καμια ματιά. (κυρίως βγάλε το 3ο κεφάλαιο και το 5ο).
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
το παρακατω εχει και σημασιες , και παραδειγματα , και ετυμολογια
Θα σε βοηθήσει πολύ οταν θα βγαζεις μεταφρασεις μονος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Ειδικα το 5ο,ειναι μαρτυριο...!!!! Εγω τουλαχιστον μεχρι να το βγαλω η ψυχη μου βγηκε....Για άγνωστο πάρε καμια θεματογραφία, για να έχεις πολλά άγνωστα κείμενα. Μπορείς είτε να τα βλέπεις λυμένα για να δεις πως τα λύνει ο συγγραφέας (πχ να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης του, βρίσκει ρήμα, μετά υποκείμενο κτλ), είτε να τα λύνεις μόνος σου και να συγκρίνεις μετά με το βιβλίο.
Λατινικά μεταίχμιο εννοείται
Επίσης γνώμη μου, πάρε το βιβλίο της Γ λυκείου της ιστορίας, και μια φορά την εβδομάδα ρίχνε και καμια ματιά. (κυρίως βγάλε το 3ο κεφάλαιο και το 5ο).
cha0s
Περιβόητο μέλος
JJ πάρε κι ενα λεξικο για το αγνωστο στα αρχαία ελληνικά
το παρακατω εχει και σημασιες , και παραδειγματα , και ετυμολογια
Θα σε βοηθήσει πολύ οταν θα βγαζεις μεταφρασεις μονος
Λεξικό αυτό θα πάρει
Οι φιλόλογοι σύμφωνα μ' αυτό διορθώνουν. Δεν είανι τυχαίο που οι περισσότεροι το αποκαλούν «Ευαγγέλιο της Θεωρητικής»
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.