bruninio
Νεοφερμένος
Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει απο Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
13-07-09
13:05
Για σας παιδια θελω τη βοηθεια σας στο θεμα αυτο.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο RottenCrusader! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα.
13-07-09
16:51
Αν σκέφτεσαι να μείνεις ελλάδα....λογιστική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα.
13-07-09
17:05
Γιατί? Και το εφαρμοσμένων μαθηματικών απ' ότι έχω ακούσει καλό είναι. Η μαθηματικός μου μάλλιστα μου είπε πως η απόφοιτοι της εν λόγω σχολής δώσανε κανονικά ασσεπ μαζί με τους υπόλοιπους μαθηματικούς φέτος!
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο RottenCrusader! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα.
13-07-09
17:53
Το θέμα είναι οτι είναι πολυ καλο τμήμα,παρα πολυ δύσκολο,με μηδαμινές προοπτικές στην ελλάδα,έχω γνωστούς που τελιώσαν,τελιώνουν και μολις μπήκαν...αν δεν τρελαινεσαι για μαθηματικά και δεν έχεις τη δύναμη/όρεξη να το κυνηγήσεις με μεταπτυχιακό και δουλειά έξω δε νομίζω να συμφέρει.Εδω του Σεμφε Εμπ οι απόφοιτοι έχουν προβλημα ρε συ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...