nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
εδώ κάποιοι πουλάνε και την μάνα τους που λέει ο λόγος για περάσουν Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΕΙ (και πόσο μάλλον ΕΜΠ)
συν το γεγονός ότι εδώ μέσα το 99,9999999 % θέλουν να περάσουν ΕΜΠ ή σε κάποιο Πολυτεχνείο για μούρη...
Selestian
Δραστήριο μέλος
Σου το εκανα +1 , don't worry !ρε παιδιά απλά επεξήγησα το "μηχ μηχ" γιατί μου βάλατε -1;
εδώ κάποιοι πουλάνε και την μάνα τους που λέει ο λόγος για περάσουν Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΕΙ (και πόσο μάλλον ΕΜΠ)
συν το γεγονός ότι εδώ μέσα το 99,9999999 % θέλουν να περάσουν ΕΜΠ ή σε κάποιο Πολυτεχνείο για μούρη...
Πρεπει να σε μισει πολυ καποιος για να σου κανει -1 σε ενα τοσο αγνο post
nPb
Επιφανές μέλος
Σου το εκανα +1 , don't worry !
Πρεπει να σε μισει πολυ καποιος για να σου κανει -1 σε ενα τοσο αγνο post
ναι είναι παρθένο το post...
κατάλαβα ότι θα είναι καμία που με γουστάρει για να μου έβαλε -1...
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, μηχανολογικό σχέδιο διδάσκεται και στη δική μου σχολή. Αλλά αφού σε ενδιαφέρουν οι κατασκευές όπως λες γιατί δεν επιλέγεις κανένα Μηχανολόγο ή Ναυπηγό (για σχέδιο και κατασκεύη πλοίων); Η ΣΕΜΦΕ έχει κατεύθυνση Μηχανικής αλλά σχολές συγκεκριμένα για αυτά που σκέφτεσαι είναι οι Μηχ Μηχ και οι Ναυπ. Μηχ Μηχ ...λέτε για αυτό το μάθημα μηχανολόγικο σχέδιο; αλήθεια ποια η διαφορά άμα πάω σε τει μηχανλογίας απο ότι σε αει;
Παρακαλείται ο Dominator και κάποιος Μηχανολόγος της παρέας να εξηγήσουν τις όποιες διαφορές του ΤΕΙ από το ΑΕΙ.
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε, το μηχανολογικό σχέδιο διδάσκεται σίγουρα στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, Ναυπηγών (δεν γνωρίζω για τα σχετικά ΤΕΙ) και στην δική μου. Σε όλες τις πολυτεχνικές υπάρχει σχέδιο αλλά είναι διαφορετικό (Αρχιτεκτονικό, Ηλεκτρολογικό, Τεχνικό..κλπ) αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδιο από άποψη περιεχομένου (προφανώς δεν θα είναι). Αυτά αφορούν μόνο το ΕΜΠ, για τις υπόλοιπες πολυτεχνικές δεν γνωρίζω καθόλου.σε ποιες άλλες σχολές διδάσκεται το μηχανολογικό σχέδιο;
SotosA
Νεοφερμένος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχουν και οι Ναυπηγοί Μηχανολόγοι (18.891) στο ΕΜΠ. Αν σου αρέσει η Μηχανολογία ποιος ο λόγος να πας σε μια σχολή που μοιάζει, αν μπορείς να πας στο αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ; (Βέβαια δεν γνωρίζω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους αλλά από το πας σε κάτι που ίσως δεν σου αρέσει...)δηλαδή αν δεν καταφέρω να περάσω μηχανολόγος σε αει στη κοζάνη (18000),μετά πρέπει να πάω σε τει; δεν υπάρχει κάποια σχολή που να μοιάζει με μηχανολόγους;
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτον, πού ξέρεις ότι το ΤΕΙ Μηχανολογίας είναι υποβαθμισμένο. Ένας συμμαθητής μου πέρασε σε ΤΕΙ Μηχανικών και απ' ότι μου έλεγε το επίπεδο σπουδών ήταν πολύ ανεβασμένο. Επίσης, ρώτα και παιδιά που βρίσκονται στο ΤΕΙ Μηχανολογίας να σου πουν τη γνώμη τους. (Ρε Dominator πού είσαι;;;;;;;;)ρε συ φοβάμαι πως το τει είναι υποβαθμισμένα..
Τι πάει να πει θα τα σπαταλήσεις;;; Ξεκαθάρισε αν θες να σπουδάσεις αυτό που γουστάρεις ή αν θα σπουδάσεις για μούρη.αν γράψω 17800 ας πουμε και δεν πιάσω μηχανολόγος σε αει κριμα δεν έιναι να σπαταλήσω 3000-3500 μόρια και να πάω σε τει μηχανολογίας με 13000;;
Ξεκαθάρισε επίσης αν αγαπάς τη Μηχανολογία και όχι μόνο το Μηχανολογικό σχέδιο. Στη σχολή θα διδαχτείς κι άλλα πράγματα εκτός από σχέδιο. Αν είναι μόνο για το σχέδιο υπάρχουν κι άλλες σχολές που θα το βρεις. Αλλά για να επιλέξεις μία σχολή πρέπει να το ψάξεις περισσότερο. Σου προτείνω να μπεις και να διαβάσεις το πρόγραμμα σπουδών των σχολών Μηχανολόγων της χώρας και τα αντίστοιχα τμήματα Μηχανολογίας των ΤΕΙ. Ψάξε τα μαθήματα, τα μεταπτυχιακά, τις επαγγελματικές προοπτικές..κλπ.εγώ τη λατρεύω τη μηχανολογία και ειδικά το μηχανολογικό-τεχνικό σχέδιο αλλά..
Και κυρίως μην επιλέγεις με κριτήριο το κύρος για να μην καταλήξεις να κάνεις κάτι που δεν γουστάρεις...
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
sakaros
Νεοφερμένος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε γιατί θίχτηκες; Δεν σπουδάζω Μηχανολογία και δεν γνωρίζω τι διδάσκεται στα ΤΕΙ γι' αυτό και απέφυγα να δώσω πληροφορίες για κάτι που δεν γνωρίζω επαρκώς. Γι' αυτό είπα ότι δεν ξέρω και άφησα έναν φοιτητή Μηχανολογίας να απαντήσει.Ως φοιτητης μηχανολογιας,ΚΑΝΟΥΜΕ μηχανολογικο σχεδιο 3 εξαμηνα(στο 1 εξαμηνο Μηχανολογικο σχεδιο 1,στο 2 εξαμηνο εισαγωση στο autocad(sχεδιαση σε υπολογιστη) και στο 3 εξαμηνο σχεδιαση σε υπολογιστη.Αυτα για το παλικαρι που δεν ηξερε αν τα αντιστοιχα τμηματα μηχανολογων μηχανικων των ΤΕΙ κανουν σχεδιο..Αν δεν εισαι εξοικιωμενος με το σχεδιο ,θα τα βρεις μπαστουνι..για μενα προσωπικα ηταν το δυσκολοτερο μαθημα του 1 εξαμηνου,οποως επισης και για πολλους αλλους...Κ επισης συγκρινε το προγραμμα σπουδων των τει μηχανολογιας με αυτο των αει να δεις ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομοιοτητες..ας το επιβεβαιωσει και ενας πολυτεχνιτης αυτο..Εγω προσωπικα πιστευω ειναι αναλογα στην σχολη που θα πεσεις..Υ παρχουν τει που εχουν ενα πολυ καλο επιπεδο απο αποψη επιπεδου μαθηματων και υπαρχουν και αλλα τει που το επιπεδο ειναι χαμηλοτερο λυκειου..αυτα τα λεω εχοντας δει καταστασεις απο γνωστους μου,δενβ ειναι λογια του αερος..
sakaros
Νεοφερμένος
mixariti
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.