nPb
Επιφανές μέλος
θα λεγα καμιά κακία τώρα,αλλά μόλις έφαγα πατατάκια με ρίγανη,κρίμα είναι..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα σύγχρονα εσώρουχα είναι όλα μια χαρά απο αισθητικής άποψης. Δεν παράγονται πλεον για άτομα
φυσιολογικών διαστάσεων απο επιχειρήσεις της προκοπής οι λεγόμενες βράκες. Οπότε προς τις γυναίκες:
φορέστε οτι γουστάρετε. Άλλωστε αλλο τι φοράς με στόχο να προκαλέσεις ερωτικά ερεθίσματα στον άνδρα
λίγο πριν την συνουσία, και άλλο τι φοράς όλη σου τη μέρα. Είναι απλα ηλίθιο να φοράς κατι όλη μερα
γιατι το επιβάλλει το σύνολο των λιγούριδων όταν δε σε βολεύει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Dias
Επιφανές μέλος
Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί").
Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων:
gewrgia24221242
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό;
εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως..Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό;
gewrgia24221242
Νεοφερμένος
Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό;
εμενα με βολευουν πολυ παντως
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές...τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως..
Χαρά στο κουράγιο σου...εμενα με βολευουν πολυ παντως
ζήτω τα σλιπάκια
gewrgia24221242
Νεοφερμένος
Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές...Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα
Χαρά στο κουράγιο σου...
ζήτω τα σλιπάκια
γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα.
Εεε γούστα είναι αυτά...
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι
Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο
στα λόγια μου έρχεσαι...
Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Kαθηγητης? Περι ορεξεως...στα λόγια μου έρχεσαι...
Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομεςστα λόγια μου έρχεσαι...
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Kαθηγητης? Περι ορεξεως...
Μπορει να ειχε χασει στοιχημα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.