Guest 278211
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ούτε πιστεύω ότι είναι λάθος αυτο που κάνουν πολλοί καθηγητες, απλά είναι πολύ αβολο για εναν μαθητη που ξερει οτι θα πιάσει βάση, να το πεί. Εχω βρεθει σε τέτοια θέση και ηταν πολύ αβολο, απάντησα ''Ε δεν περιμενω και τον καλύτερο βαθμό πάντως...'', και η καθηγητρια καταλαβε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Βέβαια σε λογικά πλαίσια πάντα απαντάω.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Πάντα λέω καλούς βαθμούς γιατί απ'ότι έχω παρατhρήση ότι λέμε μας βάζουν.
Βέβαια σε λογικά πλαίσια πάντα απαντάω.
Μπααα, εγω της ειχα πει 14 και μ εβαλε 19
Αν και αν θυμαμαι καλα, οι περισσοτεροι τους ειχαν βαλει ηδη, και μαλιστα μς ελεγαν ποσο κοντα πεσαμε!
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Τότε είσαι στην κατηγορία του: λέω καλό βαθμό να με λυπηθεί ή για να μην σχολιαστεί από τους συμμαθητές/τριες.
οχι δεν ειμαι σε αυτην την κατηγγορια με τιποτα, ειμαι στην κατηγορια ''λεω χαμηλοτερο γιατι ντρεπομαι να πω αυτον που πιστευω και για να μην γινω ρεζιλι'', το ειπα και πριν. Και δηλαδη αν πεις χαμηλοτερο για ποιο λογο να σε λυπηθει?? Ισα ισα μπορει να σου βαλει χαμηλοτερο γιατι θα νομιζει οτι πιστευεις οντως αυτο.
Το 19 που ειπα το ειχε βαλει απο πριν, οπως και οι περισσοτεροι τα βαζουν απο πριν ετσι κι αλλιως
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Διάβασε το ποστ #28,προσεκτικά αυτή την φορά.
Δεν εννοω να γινω ρεζιλι στους συμμαθητες μου, χεστηκκα γιαυτους, στην καθηγητρια να μην γινω ρεζιλι, για τον λογο που ειπα στο πρωτο ποστ!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Δεν βρισκω καμια ουσια σε αυτη την ερωτηση. Οι περισσοτεροι λενε εναν χαμηλο βαθμο για να τους λυπηθουν οι καθηγητες. Εγω λεω δεν ξερω. Παντα αυτο τους λεω.. Γιατι ουτε θελω να πω 19, 20 γιατι ψωνιζομαι ουτε 12 γιατι δε θελω να λενε: κοιταξτε αυτη εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση κ΄λπ
Μα δεν καταλαβαινω αυτο το ''να τους λυπηθουν οι καθηγητες...'', που λετε ολοι. Ο καθηγητης πρωτον οταν το ρωταει αυτο εχει ΗΔΗ βαλει βαθμο, και δευτερον δεν ειναι τοσο αφελης ωστε να επηρρεαστει απο τον βαθμο που πιστευει ο μαθητης οτι θα παρει. Βαζει αυτο που εχει στο μυαλο του, το οποιο ειναι και σωστο, και απλα ρωταει για να δει ποσο μεσα θα πεσει ο μαθητης.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μα δεν καταλαβαινω αυτο το ''να τους λυπηθουν οι καθηγητες...'', που λετε ολοι. Ο καθηγητης πρωτον οταν το ρωταει αυτο εχει ΗΔΗ βαλει βαθμο, και δευτερον δεν ειναι τοσο αφελης ωστε να επηρρεαστει απο τον βαθμο που πιστευει ο μαθητης οτι θα παρει. Βαζει αυτο που εχει στο μυαλο του, το οποιο ειναι και σωστο, και απλα ρωταει για να δει ποσο μεσα θα πεσει ο μαθητης.
Δεν μιλησα συγκεκριμενα για εσενα. Αυτη η ερωτηση δεν πρεπει να να γινεται απλα.Τι θα πει ρωταω τον μαθητη τι βαθμο πιστευει οτι θα εχω βαλει; ολοι χαμηλους λενε ελεος πια.... Τουλαχιστον στην ταξη μ
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Δεν μιλησα συγκεκριμενα για εσενα. Αυτη η ερωτηση δεν πρεπει να να γινεται απλα.Τι θα πει ρωταω τον μαθητη τι βαθμο πιστευει οτι θα εχω βαλει; ολοι χαμηλους λενε ελεος πια.... Τουλαχιστον στην ταξη μ
Μπα, εμας καθε φορα που ρωτανε, βροχη πεφτουν τα 19αρια!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω αν ημουν καθηγητρια θα ρωτουσα, αλλα θα ελεγα πρωτα οτι εχω ηδη βαλει βαθμους και ρωταω για να δω με τι κριτιρια αξιολογει ο καθενας τον εαυτο του... Όχι για να βαλω οσο μου πουνε, ελεος δηλαδη!
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
στα υπολοιπα λεω εγραψα αυτο, στην ταξη συμμετεχω ή οχι μπλα μπλα
και επειδη η προσπαθεια μετραει.... βαλτε κατι παραπανω
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μπα, εμας καθε φορα που ρωτανε, βροχη πεφτουν τα 19αρια!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω αν ημουν καθηγητρια θα ρωτουσα, αλλα θα ελεγα πρωτα οτι εχω ηδη βαλει βαθμους και ρωταω για να δω με τι κριτιρια αξιολογει ο καθενας τον εαυτο του... Όχι για να βαλω οσο μου πουνε, ελεος δηλαδη!
Μι του.Γιατι οι καθηγητες μας τουλαχιστον οι δικοι μου... Λενε ποσο πιστευεις οτι θα εχεις πχ στα μαθηματικα; ( αν και ο μαθηματικος δν ρωταει ποτε) λεω ο μαθητητης πχ 12 δεν πρεπει να τον ρωτησει γιατι 12;
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Μι του.Γιατι οι καθηγητες μας τουλαχιστον οι δικοι μου... Λενε ποσο πιστευεις οτι θα εχεις πχ στα μαθηματικα; ( αν και ο μαθηματικος δν ρωταει ποτε) λεω ο μαθητητης πχ 12 δεν πρεπει να τον ρωτησει γιατι 12;
ακριβως... Οταν με ρωτανε καθηγητες για αλλα μαθηματα, λεω αυτο που πραγματικα πιστευω, εκει μαλιστα μην σ πω οτι βαζω και κατι παραπανω Αλλα δεν εχω προβλημα να πω ας πουμε οτι ξερω οτι δεν προσεχω, δεν συμμετεχω, δεν κανω ασκησεις δεν μου αρεσουν κλπ. Στον καθηγητη που κανει το μαθημα ομως δεν τα λεω ποτε αυτα!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Του έγραψα " 15-16 πιστευω οτι αξιζω, αλλα ενα 20 θα με βοηθουσε ωστε ν εχω καλους προφορικους βαθμους ". Κ με εβαλε 20 : P
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.