Aporias
Νεοφερμένος
Ο Aporias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
12-09-23
20:56
Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζω ότι παρόμοιο θέμα έχει ξανά συζητηθεί αλλά οι συγκεκριμένες ερωτήσεις όχι. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις εστίες στα Ιωάννινα, αρχικά είναι μονοκλινες ή δίκλινες; επίσης υπάρχουν φωτογραφίες μιας και στο ίντερνετ δεν έχω βρει; και τρίτων πως μπορώ να βρω πληροφορίες για πόσα μόρια έχω για τις εστίες;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,817 μηνύματα.
13-09-23
17:15
Έχω σπουδάσει στα Γιάννενα (δεν έμενα σε εστίες βέβαια, αλλά είχα πολλούς φίλους που έμεναν).
- Μονόκλινες.
- Δεν γνωρίζω, πάντως και να υπάρχουν θα είναι ψεύτικες. Η κατάσταση είναι πολύ απογοητευτική, ιδίως αν πας στη Δόμπολη ή σε αυτές πάνω από τη Λέσχη.
- Ρωτάς τη γραμματεία.
Aporias
Νεοφερμένος
Ο Aporias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
14-09-23
20:05
Ευχαριστώ για την απάντηση! Περιμένω και από άλλους..Έχω σπουδάσει στα Γιάννενα (δεν έμενα σε εστίες βέβαια, αλλά είχα πολλούς φίλους που έμεναν).
- Μονόκλινες.
- Δεν γνωρίζω, πάντως και να υπάρχουν θα είναι ψεύτικες. Η κατάσταση είναι πολύ απογοητευτική, ιδίως αν πας στη Δόμπολη ή σε αυτές πάνω από τη Λέσχη.
- Ρωτάς τη γραμματεία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,472 μηνύματα.
15-09-23
11:02
Ειναι μονοκλινες και στις εστιες που εχω παει για επισκεψη στη δομπολη(μεσα σχεδον στη πολη) η κατασταση οπως ειπε και ο φιλος ο απο πανω ειναι τραγικη.Βρωμια,γκραφιτι,φασαρια και πολλα σκ γινονται παρτυ στο υπογειο με φουλ ναρκωτικα κτλ.Ευχαριστώ για την απάντηση! Περιμένω και από άλλους..
15-09-23
11:19
Μονοκλινες είναι. Αφήνοντας στην άκρη τις εστίες του πρώην ΤΕΙ, το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει εστίες σε δύο τοποθεσίες, μεσα στην πανεπιστημιούπολη -στη δουρουτη όπως λέγεται η περιοχή-είναι οι νέες και στην δομπολη είναι οι παλιές που είναι σε κακή κατάσταση. Στην εποχή μου, μιλάμε για είκοσι χρόνια πριν οπότε τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει, υπήρχαν χωριστές αιτήσεις για Δουρουτη και χωριστές για Δομπολη γιατί ανήκαν σε διαφορετικούς φορείς. Οι εστίες στη Δουρουτη ήταν πολύ καλές, έμεινα 4 χρόνια. Δεν γνωρίζω όμως αν παραμενουν στην ίδια κατάσταση οπότε δεν έχει νόημα να στείλω και φωτογραφίες από τότε.Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζω ότι παρόμοιο θέμα έχει ξανά συζητηθεί αλλά οι συγκεκριμένες ερωτήσεις όχι. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις εστίες στα Ιωάννινα, αρχικά είναι μονοκλινες ή δίκλινες; επίσης υπάρχουν φωτογραφίες μιας και στο ίντερνετ δεν έχω βρει; και τρίτων πως μπορώ να βρω πληροφορίες για πόσα μόρια έχω για τις εστίες;
Ευχαριστώ
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,472 μηνύματα.
15-09-23
11:34
Νομιζω στο πανεπιστημιο ειναι 2 πλεον οι εστιες.Μονοκλινες είναι. Αφήνοντας στην άκρη τις εστίες του πρώην ΤΕΙ, το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει εστίες σε δύο τοποθεσίες, μεσα στην πανεπιστημιούπολη -στη δουρουτη όπως λέγεται η περιοχή-είναι οι νέες και στην δομπολη είναι οι παλιές που είναι σε κακή κατάσταση. Στην εποχή μου, μιλάμε για είκοσι χρόνια πριν οπότε τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει, υπήρχαν χωριστές αιτήσεις για Δουρουτη και χωριστές για Δομπολη γιατί ανήκαν σε διαφορετικούς φορείς. Οι εστίες στη Δουρουτη ήταν πολύ καλές, έμεινα 4 χρόνια. Δεν γνωρίζω όμως αν παραμενουν στην ίδια κατάσταση οπότε δεν έχει νόημα να στείλω και φωτογραφίες από τότε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...