andreas99
Νεοφερμένος
Μια ερωτηση σχετικά με αυτό το 1% έχω, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει .Δεν υπάρχει κάποιος βαθμός που πρέπει να πιάσεις στις πανελλήνιες για να περάσεις; Αν ναι, τι γίνεται αν είναι παραπάνω απο 1%; Είμαι τελιως άσχετος με το θέμα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notebook___ΑΡΚΑς
Νεοφερμένος
ενω στο εσπερινοοο δινουν 1.000 περιπου θεσεις αλλα εξετασεις δινουν οι 400.....και μενουν περιπου 600 θεσες κενες.....δηλαδη αν εχεις εναν λογικο βαθμο περνας οπου θελεις.....!!!
εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι σαν μαθητης δεν θα εχω να θυμαμαι αυτα τα μαθητικα τα χρονιααα γιατι ολο το σχολειοο ειμαστε 25 παιδιααα....απο εκει να φανταστεις και απο αυτααα τα 7-8 να ειναι κατω απο 20....τεσπααα αν θες να κανεις κατι καλο για την ζωη σου πρεπει να το κανεις....!!
να ψαχνουμε οτι ειναι δυνατο να δικαιουμαστεεε......μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και δεν ειναι ωραιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Αχ ποτε θα κλεισουν αυτα τα παραθυρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
σκεφτομαι να παω και εγω νυχτερινο λυκειο για να περασω πιο ευκολα στη σχολη που ονειρευομαι ηλεκτρολογων μηχανικων και ηλεκτρονικων υπολογιστων εμπ
Αν πραγματικα αυτη ειναι η σχολη που σε ενδιαφερει και πιστευεις οτι αξιζεις να περασεις εκει τοτε πηγαινε κανονικα στο ημερησιο και με το απαραιτητο διαβασμα θα τ καταφερεις.
Άρα δεν τίθεται θέμα ευκολίας πλέον.
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα και παλι θα το παλεψουμε!!!
Και όσο να 'ναι τα νέα μέτρα που έχουν πάρει μας προστατεύουν κατά κάποιο τρόπο.
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποια νεα μετρα στην ουσια εμεις διαγωνιζομαστε μεταξυ μας οχι με τις βασεις των ημερησιων..δηλαδη το 1 % παιρνει η καθε σχολη αλλα εγω αν δε γραψω καλυτερα απο σενα που εχεις την ιδια σχολη πρωτης προτιμησης ας πουμε...
το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει να μου δειχνει δυσκολοτερο..δε ξερω γιατι...?
επίσης μου λένε άλλοι ότι δεν είναι η ίδια ύλη εμένα δε μου δείχνει διαφορετική...
Όμως από φέτος απαιτείται διετής φοίτηση σε εσπερινό λύκειο για να έχεις το δικαίωμα να δώσεις πανελλήνιες.
Γιατί σου φαίνεται δυσκολότερο;
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέψου ότι κάποια παιδιά 17 χρονών έκαναν μετεγγραφή σε εσπερινό λύκειο το τελευταίο χρόνο για να εκμεταλευτούν τις βάσεις.
Όμως από φέτος απαιτείται διετής φοίτηση σε εσπερινό λύκειο για να έχεις το δικαίωμα να δώσεις πανελλήνιες.
Γιατί σου φαίνεται δυσκολότερο;
ΔΙΑΦΩΝΩ εχει αλλαξει ο νομος εδω και 2 χρονια...και πρεπει καποιος αποκλειστικα να φοιτησει 2 χρονια σε εσπερινο..
δυσκολοτερο δεν ειναι να διαγωνιζεσε με ολα τα εσπερινα στο 1 % των θεσεων..?
Μπορεί να σου δίνουν μονο το 1% , αλλά σκέψου ότι δίνουν ελάχιστοι!!
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.