Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
...στο λύκειο.Όχι απαραίτητα... Αν είναι σε 1-2 μαθήματα δεν μένεις μετεξεταστέος... Αν είναι αρκετά, φυσικά και μένεις...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Όχι απαραίτητα... Αν είναι σε 1-2 μαθήματα δεν μένεις μετεξεταστέος... Αν είναι αρκετά, φυσικά και μένεις...
Μεταξεταστέος λέγοντας πάς και το δίνεις το μάθημα το Σεπτέμβρη.Και συνήθως (κατα 99% περνας)
Κώστας Σαμ.
Νεοφερμένος
Στα αρχαια πρ εχω 9 στο πρωτο τρημινο και στο δευτερο εχω γραψει 11 οποτε υπολογιζω καπου εκει θα με , προσφατα εμαθα πως πρεπει να μαζεψω 38 ποντους απο το πρωτο , δευτερο , τριτο και εξετασεις.
Μεσο ωρο εχω 15 9/13
παιζει καθολου ρωλο
Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν το τριτο τρημινο σημψιφιζετε με το της εξετασεις και αν παιζει καπιο ρολο ο συμψιφυσμος με τα αρχαια μτ
Μιχάλης
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη εγω που εχω 9 στα αρχαια και κανω και μια προσπαθεια , πες οτι παω
9 / 10 / 10 και γραφω και ενα 8-9 και περναω
σε αυτο με τους 38 βαθμους τα αρχαια μτ τη ρολο παιζουν
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά.προσφατα εμαθα πως πρεπει να μαζεψω 38 ποντους απο το πρωτο , δευτερο , τριτο και εξετασεις.
Επιπροσθέτως τονίζεται ότι οι συμμετέχοντες που θα συγκεντρώσουν 50 πόντους και άνω θα μπουν σε ειδική κλήρωση στο τέλος του έτους για πολλά πλούσια δώρα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του σχολείου σου.
Με εκτίμηση,
η καθηγήτρια των αρχαίων σου.
ΥΓ: Αύριο θα γράψετε τεστ. Να είσαι διαβασμένος.
ΥΓ2: Όχι που δε θα σε 'βρισκα.
Avalonlll
Νεοφερμένος
Πρωτο τριμηνο εβγαλα 15 2/13...τωρα σε ολα τα διαγωνισματα εχω γραψει 16-18, εκτος απο ενα 14 αρχαια, 20πληροφορικη και 2 στα μαθηματικα.
μαθηματικα ειχα 10,περιμενω 10 και μετα 10.
Ο μαθηματικος που εχω, ειχε αφησει τν αδερφο μου παλιοτερα για 2 μοναδες, και εχει αφησει και αλλους φιλους μου για 1-2 μοναδες (τοσο μ$#$%ς,ο περσυνος μονο θεωρια του γραψα και με αριστα 4 μου εβαλε 8...)
Τελος παντων, η ερωτηση, πως περναω τα μαθηματικα τη στιγμη που δε μπορω ουτε εξισωση να λυσω??Με ενδιαφερει να μη με δω στους μετεξεταστεους...
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Avalonlll
Νεοφερμένος
Να κατσεις να μαθεις μαθηματικα το εχεις σκεφτει;
πολλες φορες.ορεξη ισων μηδεν.δε μου αρεσουν..
και φυσικη δεν ειχα πολυκαταλαβει, αλλα μου αρεσε και εκατσα και τη διαβασα...μαθηματικα δεν παιζει κατι, δεν εχω καταφερει να κατσω να τα διαβασω...
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Και στο Λυκειο τι θα κανεις;πολλες φορες.ορεξη ισων μηδεν.δε μου αρεσουν..
και φυσικη δεν ειχα πολυκαταλαβει, αλλα μου αρεσε και εκατσα και τη διαβασα...μαθηματικα δεν παιζει κατι, δεν εχω καταφερει να κατσω να τα διαβασω...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Avalonlll
Νεοφερμένος
Και στο Λυκειο τι θα κανεις;
Αλλο ενα προβλημα ειναι και αυτο...
Δε ξερω................
Δε με τραβαει και ο καθηγητης να κατσω να διαβασω αυτο ειναι το θεμα...
------------------
Διατυπωσα λαθος την ερωτηση μου.
Αν γινεται να περασω χωρις 38 εννοουσα...Αν θα με περασει ο μεσος ορος δηλαδη...εχω μπλεχτει, αλλοι λενε ναι, αλλοι οχι...
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Δοκιμασε ιδιαιτερα/ενισχυτικη. Ακομα και να βρεις καποιον που να σε τραβαει στις επομενες ταξεις, θα εχεις μαζεψει ΤΟΣΑ κενα που δεν θα μπορεις να τα καλυψεις ευκολα.Οσο ειναι καιρος, κανε κατι γιατι τα μαθηματικα θα τα βρεις μπροστα σου....Αλλο ενα προβλημα ειναι και αυτο...
Δε ξερω................
Δε με τραβαει και ο καθηγητης να κατσω να διαβασω αυτο ειναι το θεμα...
Αποψη μου;Μεινε μετεξεταστεος και λιωσε στα μαθηματικα το καλοκαιρι.Ναι, το ξερω, δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα καποια στιγμη θα το κανεις.Καλυτερα τωρα, παρα μετα.
Αν θυμαμαι καλα, στο Γυμνασιο, πρεπει να συμπληρωσεις το 38.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.