SICX
Διάσημο μέλος
παντως εγω ειμαι της γνωμης πως αυτο το οτι δν μιλιουνται υποδυκνειει ερωτα...και καλυτερα που σιωπατε, πρεπει ομως να του μιλησει...δε θα κρατησει πολυ, αν εχουν δυνατο ερωτα, ειμαι σχδον σιγουρος πως τα ματια θα τους αρκουν για να μιλανε... [νταξ οχι για να παισουν ψιλη κουβεντα βεβαια ]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
ANYWAY, ένα έχω να πω.... δεν έχει νόημα να γίνεις κάποια άλλη για να του αρέσεις... ένα αγόρι που πραγματικά αξίζει θα σε αγαπά όπως ακριβώς είσαι... ούτε μπορείς να τον αναγκάσεις να σε αγαπήσει, δυστυχώς...
Δεν θέλω να φανώ η κακιά της υπόθεσης, αλλά το πιο πιθανό είναι να σου περάσει αυτός ο "φευγαλέος έρωτας" σε σύντομο χρονικό διάστημα.... sorry :/ Πες με ψεύτρα αν θες, όμως αργά ή γρήγορα θα το διαπιστώσεις και μόνη σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος
κατερ!να
Νεοφερμένος
Δεν παλευεσαι!!!Το ίδιο και το κόψιμο.
Φιλε μου ενα εχω να πω...προσεξε να διαλεξεις μια που και αυτη να ενδιαφερεται για σενα και εσυ γιαυτην...μην πας με την πρωτη που θα βρεθει μπροστα σου απλα και μονο επειδη οι φιλοι σου εχουν κοπελα...το πιο πιθανο ειναι να πληγωθεις και εσυ και αυτη...κοιταξε να περασεις εκει που θες μα οι κοπελιες δεν χανονται..!!
Have a nice day
Νεοφερμένος
Το ίδιο και το κόψιμο.
χαχα,γάμησε
partblah1990
Νεοφερμένος
Help παιδιά...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
βγες εξω με ξεπλεκα μαλλια και χωρεψε κατω απο πανσεληνο
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ, να την κερδίσει θέλει. Δε ζήτησε μια θέση στο Δαφνί.Κανε της μαγια
βγες εξω με ξεπλεκα μαλλια και χωρεψε κατω απο πανσεληνο
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
partblah1990
Νεοφερμένος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ , αλλά για ποιον ακριβώς λόγο ,να συνεχίζει ολο αυτό το σκηνικό με το παιδί εδω ; Διότι ,οταν είσαι σε σχέση και δη ερωτευμένος , δεν αφήνεις να παιχτούν ολα αυτά . Μπορεί να ακούγεται συντηρητικό , αλλά αν πραγματικά αγαπούσε τον άλλον , ισως θα έπρεπε να είχε κόψει τα πολλά πολλά . Εκτός και αν είναι τοοοοσο αγαθή .δεν νομίζω κάτι παραπάνω από φιλία...αφού τα έχει με άλλον και τον έχει στο κινητό ως άντρα της...οι άντρες πιστεύω είναι πολύ επιρρεπείς σε τέτοιου είδους περιπτώσεις..
ΟΚ ,τώρα θα γίνω κακός ,αλλα εγώ πιστεύω πως είτε δεν εχουν ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα της ,είτε το παίζει σε δυο ταμπλό ...
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Άθελα της μπορεί να το προκαλεί ,μόνο εαν είναι τόσο ''αθώα'' . Και αντικειμενικά να το δεί κάποιος ,η συμπεριφορά της είναι παράδοξη ...μερικές φορές το αγόρι παρεξηγεί την συμπεριφορά της κοπέλας...και το αντίστροφο....είναι πως κάποιος το λαμβάνει...μπορεί ν το προκαλέι άθελα της..
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ κάπως.Συμφωνώ , αλλά για ποιον ακριβώς λόγο ,να συνεχίζει ολο αυτό το σκηνικό με το παιδί εδω ; Διότι ,οταν είσαι σε σχέση και δη ερωτευμένος , δεν αφήνεις να παιχτούν ολα αυτά . Μπορεί να ακούγεται συντηρητικό , αλλά αν πραγματικά αγαπούσε τον άλλον , ισως θα έπρεπε να είχε κόψει τα πολλά πολλά . Εκτός και αν είναι τοοοοσο αγαθή .
ΟΚ ,τώρα θα γίνω κακός ,αλλα εγώ πιστεύω πως είτε δεν εχουν ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα της ,είτε το παίζει σε δυο ταμπλό ...
Δηλαδή άλλο να είναι απλά φίλος της και να βγούν 1-2 φορές ρε παιδί μου και άλλο να είναι όλη μέρα σπίτι του,να βλέπουν ταινίες,να διαβάζουν μαζί. Και βλέπει και το αγόρι της μόνο τα Σ/Κ ας πούμε.
Οκ. Είναι νορμάλ να έχεις φιλούς,να βγείς,να πείς δυο πράγματα,να πάς σπίτι τους,να έρθουν και αυτοί.
Αλλά τόσο κολλητηλίκι πια?
Ίσως είναι και ανάλογα τον χαρακτήρα τώρα,δεν ξέρω.
partblah1990
Νεοφερμένος
Πάντως θα φροντίσω να έρθω λίγο πιο κοντά όχι πολύ όμως για να μ' έχει ΚΑΒΑΤΖΑ αν κάτι πάει στραβά
Άλλωστε γυναίκες υπάρχουν πολλές σε αφθονία ,¥?$ !
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι πολύ απλά ,δεν της ζητάς ,να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ;Τέλος πάντων παιδιά μάλλον θα την δω περισσότερο σαν φίλη και ίσως κάποια στιγμή να τους παντρέψω κιόλας χαχα ... Δηλαδή αυτό το ΑΝΤΡΑΣ Μ! εσείς πως το βλέπετε να σημαίνει γι' αυτήν ?
Πάντως θα φροντίσω να έρθω λίγο πιο κοντά όχι πολύ όμως για να μ' έχει ΚΑΒΑΤΖΑ αν κάτι πάει στραβά
Lol!Γιατι πολύ απλά ,δεν της ζητάς ,να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ;
Βρε παιδιά, όταν κάποιος είναι ερωτευμένος πολλές φορές παρερμηνεύει τα πράγματα.
Δηλαδή όποιος είναι σε σχέση κόβει επαφές με άλλους;
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
στο θέμα μας φίλε μου...λογικά δεν θα αισθάνεται κάτι παραπάνω από φιλία για σένα, μιας και είναι με τον άλλον...απο κει και πέρα, μπορείς να την ρωτήσεις διά της πλαγίας οδού τι αισθάνεται για σένα,αν θέλεις τόσο να μάθεις...
Anthony
Δραστήριο μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Lol!
Βρε παιδιά, όταν κάποιος είναι ερωτευμένος πολλές φορές παρερμηνεύει τα πράγματα.
Δηλαδή όποιος είναι σε σχέση κόβει επαφές με άλλους;
Ίσως εχω αυτή την γνώμη ,επειδή δεν πιστεύω σε μια τέτοια φιλία ,τουλάχιστον όχι σε τέτοιο επίπεδο ... !γιατί ρε σεις, είναι τόσο περίεργο που ειναι κολλητοί δηλαδή; πρέπει πάντα να υπάρχει ερωτικό στοιχείο από πίσω?
Αλλά σας ξαναλέω ,αντικειμενικά και μόνο ,το γεγονός πως ξοδεύουν τόσο χρόνο και κάνουν τόσα πράγματα μαζί , είναι παράξενο .
partblah1990
Νεοφερμένος
1. είμαι μικρός(εικοσάρης), και απλα κόλλησα στην 1η κοπελα που μου εδωσε λιγο ενδιαφερον (εστω και φιλικο)
2. Θα ψάξω γι' άλλη αλλά αυτή θα την έχω πολύ κοντά μου ώστε στα πρώτα προβλήματα που θα έχει στη σχέση της(δεν υπάρχει περίπτωση όλα να πάνε μέλι-γάλα) να 'ρθεί σε 'μένα
3. Όταν είμαστε μαζί αισθάνομαι πολύ ζεστασιά αλλά όταν σκέφτομαι ότι τα έχει με άλλον κρυώνω αφάνταστα γμτ γι' αυτό νιώθω πως ότι προσφέρω δεν αποδίδει όπως θέλω ..κρίμα γμτ
Ότι γίνει στην πορεία θα σας ενημερώσω ..
Και κάτι άλλο ..σήμερα μου έστειλε ένα μήνυμα και μου έλεγε "πως όταν τελειώσουν οι εξετάσεις θέλει να πάμε μια μεγάλη βόλτα μαζί στην παραλία"..Να ελπίζω σε κάτι καλό ?..γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευτάια και ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.