Johnny15
Επιφανές μέλος
Έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα της κοπέλας. Μπορεί απλά να μην είναι ιδιαίτερα διαχυτική ή να ψιλο-ντρέπεται να πάρει πρωτοβουλία, ή να είναι υπερβολικά ντροπαλή ξέρω γω. Παίζει και το ενδεχόμενο να μην ψήνεται ιδιαίτερα αλλά οκ. Βασικά έχει σημασία πώς εξελίσσεται η κουβέντα σας, τι λέτε κλπ.
Αν δεν ενδιαφερόταν θαρρώ θα απαντούσε μονολεκτικά ή θα απαντούσε μετά από μια δυο μέρες (μου έχει τύχει) ή δε θα απαντούσε καθόλου. Anyway θα δούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thatcherite
Νεοφερμένος
Στη δική μου περίπτωση ξεκινάω εγώ να μιλάω πάντα, αυτή βέβαια μπορεί να συνεχίσει την κουβέντα για λίγο αλλά δεν έχει ξεκινήσει ποτέ ομιλία στο φβ. Λέτε να μην ψήνεται ή απλώς να περιμένει από εμένα όλες τις κινήσεις;
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας φιλε μου. Γενικα οταν απανταει γρηγορα, γραφει πολλα χαχαχα ή μεταφερει κι αυτη το θεμα καπου ειναι θετικο. Μπορει ομως να σε βαλει και friendzone. Για μενα κανε κινηση γρηγορα. Αν υπαρχει χρονος για online, υπαρχει και για live...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας φιλε μου. Γενικα οταν απανταει γρηγορα, γραφει πολλα χαχαχα ή μεταφερει κι αυτη το θεμα καπου ειναι θετικο. Μπορει ομως να σε βαλει και friendzone. Για μενα κανε κινηση γρηγορα. Αν υπαρχει χρονος για online, υπαρχει και για live...
Όχι ρε συ τη βλέπω και από κοντά καμιά φορά απλά τώρα έχει επιστρέψει στην πόλη της. Το κάνε κίνηση γρήγορα οι φίλοι μου είπαν να μην το κάνω για να μη φανώ λιγουρης/απελπισμένος κλπ πρώτα να περιμένω κάτι από αυτήν. Δεν της έχω πει να είμαστε φίλοι θα προσπαθήσω να αποφύγω το friendzone.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
oι φίλοι μου είπαν να μην το κάνω για να μη φανώ λιγουρης/απελπισμένος κλπ πρώτα να περιμένω κάτι από αυτήν.
Βασικά ειλικρινής θα φανείς, όχι λιγούρι, και θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να προλάβεις να μπεις friendzone
Johnny15
Επιφανές μέλος
Βασικά ειλικρινής θα φανείς, όχι λιγούρι, και θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να προλάβεις να μπεις friendzone
Πάντα είμαι ειλικρινής
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
όταν θέλουμε κάτι το δείχνουμε αν θες να γίνει κάτι κινείς νήματα ώστε να γίνει δεν αφήνεσαι στη τύχη του άλλου
Δεν το αφήνω στην τύχη του άλλου απλά θέλω λίγο ανταπόκριση you know. Έστω μια φορά να μου μιλήσει πρώτη φβ έστω για κάτι άσχετο ήδη θα σκέφτομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρεται.
Thatcherite
Νεοφερμένος
Όχι ρε συ τη βλέπω και από κοντά καμιά φορά απλά τώρα έχει επιστρέψει στην πόλη της. Το κάνε κίνηση γρήγορα οι φίλοι μου είπαν να μην το κάνω για να μη φανώ λιγουρης/απελπισμένος κλπ πρώτα να περιμένω κάτι από αυτήν. Δεν της έχω πει να είμαστε φίλοι θα προσπαθήσω να αποφύγω το friendzone.
Δεν της λες οτι θελεις να ειστε φιλοι, κανεανς δεν το λεει, αυτοματα μπαινουν.
Πες της να βγειτε, οσο μενεις στο online μπορει κι αυτη να νομισει οτι δεν ενδιαφερεσαι.
Δεν το αφήνω στην τύχη του άλλου απλά θέλω λίγο ανταπόκριση you know. Έστω μια φορά να μου μιλήσει πρώτη φβ έστω για κάτι άσχετο ήδη θα σκέφτομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρεται.
Οχι, υπαρχιε κοσμος που δεν ανοιγει ποτε συνομιλια, trust me.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν της λες οτι θελεις να ειστε φιλοι, κανεανς δεν το λεει, αυτοματα μπαινουν.
Πες της να βγειτε, οσο μενεις στο online μπορει κι αυτη να νομισει οτι δεν ενδιαφερεσαι.
Τη βλέπω από κοντά κάνουμε μαζί χορό. Να της πω να βγούμε είναι 0-0-11, πιο πιθανό να κάνω κάτι είναι αν είμαστε έξω μαζί τυχαία παρά να της πω εγώ να βγούμε.
Thatcherite
Νεοφερμένος
Τη βλέπω από κοντά κάνουμε μαζί χορό. Να της πω να βγούμε είναι 0-0-11, πιο πιθανό να κάνω κάτι είναι αν είμαστε έξω μαζί τυχαία παρά να της πω εγώ να βγούμε.
Μετα το χορο της προτεινεις να βγειτε, ξερα.
SnowLover
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η αληθεια ειναι πως θα ηταν πολυ θετικό αν σου ειχε στείλει κατι πρώτη, μπορει και να ντρέπεται λιγο ομως. Σε καθε περίπτωση, δεν χάνεις κατι να της πεις να πάτε για έναν καφε ας πούμε. Και να αρνηθεί, τουλάχιστον θα ξερεις οτι δεν ενδιαφέρεται και δεν θα χάνεις ετσι τον χρόνο σου. Κάνε κίνηση
Και εσυ snowlover πες της να βγείτε, μην μένετε στα online γιατι δεν βγαίνει πουθενά αυτο.
Thatcherite
Νεοφερμένος
Και εσυ snowlover πες της να βγείτε, μην μένετε στα online γιατι δεν βγαίνει πουθενά αυτο.
Ας το κανει καποιος banner στην αρχη του τοπικ
SnowLover
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
evalliaChefαρα
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
Εχετε κοινά μαθήματα,την γνωρίζεις,μιλάτε και το να της πεις να βγείτε είναι 0-0-11? Σε συντηρητικό παιχνίδι 4-3-2-1 με διάταξη χριστουγεννιάτικου δέντρου είσαι.Go for it μαν
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με αφορμή μια προσωπική μου εμπειρία σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα στο οποίο θα συζητάμε για "μια κατάσταση"(?) στην οποία δεν εμφανίζονται μόνο οι νέοι(αλλά κυρίως αυτοί).
Τι είναι τελικά αυτό που ονομάζουμε καψούρα? Είναι θετικό ή αρνητικό συναίσθημα? Κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει το νέο (σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς του)?
Όσοι εκλεκτοί έχετε βιώσει την καψούρα αν θέλετε μπορείτε να τη μοιραστείτε μαζί μας :Ρ !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.