Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 1050-1055 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο θέμα συζήτησης με το παρόν.
Freak Of Nature
Νεοφερμένος

Κοίτα, ποτέ δεν ξέρεις... Σίγουρα για να την ερωτεύτηκε λίγο αδύνατον (ναι, στο ξέρω, στη χαλάω), αλλά μπορεί το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε έρωτας...
Ποτέ μη λες ποτέ...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Κοριτσι μου, σου αρεσει το παληκαρι? Θα ηθελες να γινει κατι μαζι του? Αυτα εχουν σημασια. Τα υπολοιπα ερωτηματα που βαζεις, ειναι απλα ...αρλεκινοφιλολογιες.αγορια και κοριτσια(κυριως αγορια) υπαρχει η εξης περιπτωση οπου ενας τριτοετης γνωριζει τυχαια μια πρωτοετη και απο τη μια φορα που τη βλεπει(δεν εχουν ξαναιδωθει)εκεινος της ζηταει να βγουν για καφε και της την πεφτει.πως το ερμηνευετε εσεις??υπαρχει η περιπτωση να την ερωτευτηκε απο μια φορα που την ειδε??γινεται??
nPb
Επιφανές μέλος

αγορια και κοριτσια(κυριως αγορια) υπαρχει η εξης περιπτωση οπου ενας τριτοετης γνωριζει τυχαια μια πρωτοετη και απο τη μια φορα που τη βλεπει(δεν εχουν ξαναιδωθει)εκεινος της ζηταει να βγουν για καφε και της την πεφτει.πως το ερμηνευετε εσεις??υπαρχει η περιπτωση να την ερωτευτηκε απο μια φορα που την ειδε??γινεται??
Mε κάτι τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες, απορείτε μετά γιατί δεν σας φλερτάρουν οι άντρες. Αντί να κάθεσαι να κάνεις υπερανάλυση κινήτρων γνωριμίας, γιατί δεν φέρεσαι απλά και φυσιολογικά; Τόσο δύσκολο είναι; Γιατί πάντα θα πρέπει η άλλη πλευρά να είναι η κακιά..που τόλμησε να σε κοιτάξει! (δεν πάμε καλά).

Li@Ν@
Νεοφερμένος

Ποσο δικιο παιζει να εχεις!... συμφωνω απολυτα μαζι σου και αυτον τον καιρο εζησα αυτην την υπεραναλυση που λες απο την πλευρα του αντρα. Σε απιστευτο σημειο...Mε κάτι τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες, απορείτε μετά γιατί δεν σας φλερτάρουν οι άντρες. Αντί να κάθεσαι να κάνεις υπερανάλυση κινήτρων γνωριμίας, γιατί δεν φέρεσαι απλά και φυσιολογικά; Τόσο δύσκολο είναι; Γιατί πάντα θα πρέπει η άλλη πλευρά να είναι η κακιά..που τόλμησε να σε κοιτάξει! (δεν πάμε καλά).Γι' αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε έναν ωραίο καφέ με τα μιας ωραίας γνωριμίας. Μια γνωριμία δεν σημαίνει πάντα και έρωτας. Όμως αποτελεί όπως λέει ο φίλτατος Dias, μια καλή ευκαιρία για ένα πρώτο βήμα.
Καλή τύχη!

Lakitos
Νεοφερμένος

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο καταλαβαινετε

nPb
Επιφανές μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Lakitos
Νεοφερμένος

Τι το ψαχνεις κ εσυ ρε παιδακι μου; Η κοπελα δεν ξερει τι θελει κ συμπεριφερεται σαν μωρο.Εγω ξερω οτι οταν αγαπας καποιον,τον αγαπας συνεχεια και θελεις να εισαι μαζι του.Αφηνεις τα μισολογα και λες την αληθεια..Αυτη,δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο συμπεριφερεται ετσι.Αλλα πιστευω πως δεν αξιζει να χαλιεσαι για καποιον που δεν ξερει τι θελει,γιατι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα το κανει αυτο και στο μελλον.
Εχεις απολυτο δικιο το θεμα ειναι αυτο που ειπες <<Εγω ξερω οτι οταν αγαπας καποιον,τον αγαπας συνεχεια και θελεις να εισαι μαζι του.>> για αυτο ακριβως δεν μπορω και δεν θελω να φυγω και θελω να μεινω να παλεψω..Ξερω οτι ισως και να μην αξιζει, ομως νιωθω πραγματα καλως η κακως και δεν ξεχνιουντε ετσι απλα για να φυγω..
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Ενταξει,εσυ καλα κανεις και το παραδεχεσαι..η αλλη ομως που τη μια σε αποφευγει και θελει να ειστε φιλοι και την αλλη θελει να ειστε μαζι νομιζω δειχνει ανωριμοτητα,κατ'εμε τουλαχιστον. Τι να σου πω,ελπιζω να μην χανεις αδικα τον χρονο σου!Εχεις απολυτο δικιο το θεμα ειναι αυτο που ειπες <<Εγω ξερω οτι οταν αγαπας καποιον,τον αγαπας συνεχεια και θελεις να εισαι μαζι του.>> για αυτο ακριβως δεν μπορω και δεν θελω να φυγω και θελω να μεινω να παλεψω..Ξερω οτι ισως και να μην αξιζει, ομως νιωθω πραγματα καλως η κακως και δεν ξεχνιουντε ετσι απλα για να φυγω..
Lakitos
Νεοφερμένος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα της ελεγα ευθεως οτι την αγαπαω και οτι θελω να μου δωσει μια ξεκαθαρη απαντηση αν θελει η οχι να ειναι μαζι μου. Αυτο. Ειναι τοσο απλο.δεν διαφωνω περι ανωριμοτητας..το θεμα ειναι τι μπορω να κανω ωστε να καταφερω να αποφασισει να ξαναειμαστε μαζι...μιας κι εγω εχω παρει την αποφαση μου να προσπαθησω κι οτι ειναι να γινει ας γινει![]()

Lakitos
Νεοφερμένος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Αχ δεν τα μπορω εγω τετοια χαζα! Η θελεις καποιον η οχι...Συγγνωμη ρε συ,αλλα νομιζω πως πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις για καμια αλλη; Παιχνιδακια κανει; Αν ειναι δυνατον;;το χω κανει κ εχει πει οτι εχουμε χωρισει...ομως μετα απο 2 ωρες δειχνει αλλα με μηνυματα κλπ...δε ξερει τι θελει! κ σημερα μου πε οτι για το κοντινο μελλον δε το βλεπει..ενω προχθες μ χε πει οτι πιστευει οτι θα ξαναειμαστε μαζι κ χθες οτι με αγαπαει πολυ κλπ :-P
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.