Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
^prinCess^ ---> ναι .. το καταλαβαινω.. ομως . .. εγω πιστευω οτι μια σχεση '' απο αποσταση'' δεν κραταει πολυ..
και στην συγκεκριμενη περιπτωση η κοπελα περναει τον περισσοτερο χρονο της με τον 'partblah1990'... οποτε...
Προφανώς άλλοι μπορούν κι άλλοι ε μπορούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
partblah1990
Νεοφερμένος
Εν τέλη είναι συνομήλικοι και βλέπονται κάθε μέρα και τα έχουν 3 χρόνια ,είναι φοιτητές στην ίδια πόλη...άρα είναι παντρεμένοι (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ= ΑΟΡΑΤΗ)και δεν θέλω να τους τα χαλάσω.Μόνο και μόνο τις φωτογραφίες που μου έδειξε αυτή μαζί του σε ένα άλμπουμ της φαίνεται ότι υπάρχει πολύ αγάπη...και έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο σαν να τη βλέπω σαν μια πολύ καλή μου φίλη .Η φωτογραφία που είδα ήταν screensaver στο κινητό της ,δεν κρυφοκοίταξα τίποτα εγώ !
Τώρα την βοηθάω σε ένα μάθημα και την βλέπω συχνά..δεν με χαλάει πως είχε η όλη κατάσταση μάλλον εγώ θα γίνω ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ !χχαχαχχα
Κάτι άλλο ...αυτή δηλαδή πως με βλέπει σαν ένα πολύ καλό της φίλο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coco :D
Νεοφερμένος
: Για να καταλάβεις τα αισθήματα της κάνε την να ζηλέψει (πες της π.χ. οτι σου αρέσει μια φίλη της και ότι είσαι ερωτευμένος για να δεις απο τις αντιδράσεις της αν της αρέσεις. αν εκείνη τσαντιστεί , ή στην παρουσιάζει μαύρο χάλι ή τελος πάντων βάζει εμπόδια τότε ΣΙΓΟΥΡΑ σε γουστάρει. Όμως αν με προθυμία τρέξει να την "ψαρέψει" και σου κλείνει ραντεβού και σου δίνει συμβουλές τι της αρέσει τότε σταμάτα το εκεί γιατί δεν έχεις μέλλον με τίποτα.) Εγγυημένο και αλάνθαστο κόλπο ... Ελπίζω να σε βοήθησα
Υ.Γ.: Παίξε τον πολύ ερωτευμένο γιατί μπορεί η κοπέλα να είναι γάτα και να καταλάβει το παιχνίδι. Επίσης σου προτείνω να προτιμήσεις απλή γνωστή της και όχι κολλητή γιατί αν δεν τσιμπήσει και εσένα δεν σου αρέσει η άλλη κοπέλα και τη φτύσεις θα σε θεωρήσουν γουρούνι ...
Καλή επιτυχία!!!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Εν τέλη είναι συνομήλικοι και βλέπονται κάθε μέρα και τα έχουν 3 χρόνια ,είναι φοιτητές στην ίδια πόλη...άρα είναι παντρεμένοι (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ= ΑΟΡΑΤΗ)και δεν θέλω να τους τα χαλάσω.
Διόρθωση,δεν μπορείς να τους τα χαλάσεις.Τα άλλα περί "δε με χαλάει η κατάληξη" και τέτοια είναι φτηνή rhetoric,το να θες μια και να μην έχεις καν την ευκαιρία να της το πεις γιατί έχει πολύχρονη σχέση με κάποιον μπαγλαμά είναι ικανό να σε οδηγήσει σε killing frenzy,αν έχεις κανά G3 πρόχειρο.
nPb
Επιφανές μέλος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν πραγματικά είσαι ερωτευμένος μαζί της εγώ πιστεύω πως πρέπει να κάνεις πίσω.. Δηλαδή αν βλέπεις πως είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη γιατί να θέλεις να της το χαλάσεις αυτό? Το πως σε βλέπει δεν μπορώ να στο απαντήσω, μόνο η ίδια το ξέρει, ή ίσως και να μην το ξέρει ούτε η ίδια. Πάντως εγώ σου προτείνω να προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις αν θέλεις να είστε πραγματικοί φίλοικαι δεν θέλω να τους τα χαλάσω.
Κάτι άλλο ...αυτή δηλαδή πως με βλέπει σαν ένα πολύ καλό της φίλο ?
nathalie
Νεοφερμένος
Παντως οπως και να χει,εισαι δεν εισαι ερωτευμενος,εχει δεν εχει σχεση,πιστευω πως πρεπει να ανοιξεις τα χαρτια σου ευθεως.Τι εχεις να χασεις?ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν 8α πεις μεγαλες κουβεντες οπως ειμαι ερωτευμενος,απλα πες της οτι τον τελευταιο καιρο την βλεπεις αλλιως..Κριμα ειναι να χασεις την ευκαιρια αν και αυτη αισθανεται το ιδιο.Ασε που δεν θα μεινεις με την απορια Και αν τελικα δεν εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα,πες της πως οπως και να χει ειναι ενα ατομο που συμπαθεις και πως δεν θες αυτο να επηρεασει την υπαρχουσα φιλικη σας σχεση..Ετσι ουτε θα την χασεις.Καλη τυχη σε ο,τι κ αν κανεις,θα θελα να μαθω πως το χειριστηκες τελικα!
nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος
ματια που δέν βλέπονται..γρήγορα λησμονιούνται!οπωσ λέει και η γιαγιά μ
Εμένα μου δείχνει πως ενδιαφέρεται μόνο φιλικά η κοπέλα.
Κάνουν τόση παρέα και δε θα του έλεγε για τυχόν προβλήματα σχέσης;
Gate4
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειχα ποτε αγορι...αλλα δεν κανω ετσι...
είναι άλλη η οπτική και η θέση..
SICX
Διάσημο μέλος
κέιττυ
Νεοφερμένος
mara k telos
Νεοφερμένος
fretoe
Δραστήριο μέλος
Λοιπον με αυτη την κοπελια γνωριστηκαμε πριν ενα μηνα και κατι, και αυτη εκανε πρωτη την κινηση με σκοπο να γινει κατι μεταξυ μας αφου ειπε στον κολλητο μου οτι της αρεσω. Εγω ανταπωδωσα στον ενδιαφερον της και επειτε απο μια βδομαδα που στελναμε μηνυματα, τα φτιαξαμε. Τον πρωτο καιρο τα πηγαιναμε καλα! Στελναμε γλυκα μηνυματα κτλ. Ομως η συμπεριφορα της μετα απο μια βδομαδα αλλαξε, και μου αρχισε τα ''θελω να μου δωσεις χρονο να σκεφτω για την σχεση μας'' και αλλα τετοια. Τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα. Και ετσι αρχισα να κανω προσπαθειες ωστε να μην την χασω, αρχισα να ανοιγομαι σε αυτη, να της λεω οτι την σκεφτομαι κτλ.Βεβαια αυτη συνεχιζε να ανταποκρινετε σε αυτα που τις ελεγα.
Ομως μετα απο 2 βδομαδες και ενω ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε εξω, αυτη τελευταια στιγμη μου ειπε οτι δεν θα μπορεσει και υστερα μου εστειλε με μηνυμα οτι καλυτερα ειναι να χωρισουμε. Την επομενη μερα εμαθα οτι το προηγουμενο βραδυ τα ειχε φτιαξει με αλλον. Απογοητευτηκα, θυμωσα, δεν εκανα τιποτα. Μετα απο μια βδομαδα μου εστειλε μηνυμα και παραδεκτηκε το λαθος της και οτι θελει πλεον να μιλησουμε. Δεν ανεφερε καθολου, οτι τα εχει με αλλον. Εγω δεχτηκα και συναντηθηκαμε να κουβεντιασουμε. Η συζητηση το εφερε και της ειπα οτι ξερω οτι τα εχει με αλλον και στην αρχη δεν το παραδεκτηκε και αρπαχτηκαμε.
Μετα απο λιγες μερες, μου εστειλε με μηνυμα, πως οντως ειναι αλλου, και εχει αισθηματα για μενα, αλλα δεν ειναι δυνατα.
Το θεμα λοιπον ειναι, οτι εχω κολλησει μαζι της, και δεν ξερω τι να κανω. Οι φιλοι μου μου λενε πως πρεπει να ξεκολλησω, αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο. Εγω αυτο που θελω ειναι να την ξανακερδισω με καποιο τροπο. Τι με συμβουλευετε? Πως ειναι σωστο να χειριστω το ολο θεμα, ωστε να μην τα κανω χειροτερα? Εχω αναγκη απο συμβουλες.!
Ευχαριστω εκ'των προτερων...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ωχ, καλά.Τον πρωτο καιρο τα πηγαιναμε καλα! Στελναμε γλυκα μηνυματα κτλ. Ομως η συμπεριφορα της μετα απο μια βδομαδα αλλαξε, και μου αρχισε τα ''θελω να μου δωσεις χρονο να σκεφτω για την σχεση μας''
Ένας βασικός κανόνας που θα πρέπει να μάθεις: άμα αρχίσει η άλλη να λέει "θέλω χρόνο" και τα σχετικά, δώσε της αυτό ακριβώς που ζητάει: όλο τον χρόνο του κόσμου. Αυτή θα σκέφτεται, εσύ θα κυνηγάς κάποια άλλη.
Σε όλη μου τη ζωή έως τώρα έχω συναντήσει ακριβώς μία κοπέλα που πραγματικά εννοούσε το "θέλω λίγο χρόνο". Και ναι, πράγματι, τόσο ήθελε, λίγο χρόνο.
Όλες οι άλλες, μηδεμίας εξαιρουμένης, το είχαν σαν κλασική ατάκα έτσι ώστε:
- Να μην είναι "δεσμευμένες" μαζί σου.
- Να σε έχουν καβάντζα.
Η ερώτησή μου: γιατί να θες να ξανακερδίσεις μία χαζογκόμενα; Ή καλύτερα να "κερδίσεις" σκέτο, γιατί ποτέ δεν ήταν δική σου, έτσι όπως φαίνεται.
fretoe
Δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Γράψτην στα @@ σου.
ακριβώς
και γενικά καλύτερα μια κοπέλα να σε μισεί και να σε ζηλεύει παρά να σε λυπάται (οίκτο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.