Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.401 εγγεγραμμένα μέλη και 3.559.715 μηνύματα σε 105.837 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 369 άτομα.
το εκανα... ωραιο ηταν και ευχαριστοΚαλησπέρα σε όλους παιδιά! Η βοήθεια που είχατε δώσει σε εμένα στο ερωτηματολόγιο που είχα κάνει ηταν τεράστια και έχει γίνει πλέον συνήθεια απο τους φίλους μου να μου ζητάνε βοήθεια. Οπότε πάμε άλλη μια όποιος μπορεί:
Φίλη τρέχει διπλωματική με θέμα τον προσδιορισμό της επιρροής της κοινωνικής απομόνωσης του COVID-19 στα άτομα και στην ψυχική τους υγεία, αλλά και στις σχέσεις τους με τα άλλα μέλη της οικογένειας τους. Όποιος έχει λίγο χρόνο να το συμπληρώσει θα τη βοηθήσει σημαντικά γιατί με το δείγμα έχει θεματάκι. Γρήγορο ερωτηματολόγιο και μπορεί να συμπληρωθεί από όλους χωρίς περιορισμούς!
https://docs.google.com/forms/d/e/1...2IrsqtivCLucj55e2Nh5c7Qw/viewform?usp=sf_link
Thanks!!το εκανα... ωραιο ηταν και ευχαριστο