krakenslayer
Νεοφερμένο μέλος
Η krakenslayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

10-03-23

20:07
Γεια σε όλους!
Στα πλαίσια έρευνας για την πτυχιακή μου εργασία με θέμα:
“Παγκόσμιες εξελίξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα: Η οπτική των καταναλωτών”
Έχω συντάξει ένα ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε όλους και είναι ανώνυμο.
Αν μπορείς και έχεις λίγο χρόνο, θα το εκτιμούσα πολύ να τον διαθέσεις ώστε να το συμπληρώσεις!
Σου αφήνω εδώ το link ευχόμενη να το πατήσεις .. =>
docs.google.com
Έχω συντάξει ένα ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε όλους και είναι ανώνυμο.
Αν μπορείς και έχεις λίγο χρόνο, θα το εκτιμούσα πολύ να τον διαθέσεις ώστε να το συμπληρώσεις!
Παγκόσμιες εξελίξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα: Η οπτική των καταναλωτών
Η παρούσα έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Ευδοξίας Αποστολίδου για την απόκτηση του πτυχίου της από το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Η έρευνα έχει ως βασικό στόχο την αποτύπωση και ανάλυση της οπτικής των...

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.406 μηνύματα.

11-03-23

10:49
Done. Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου!Γεια σε όλους!
![]()
Παγκόσμιες εξελίξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα: Η οπτική των καταναλωτών
Η παρούσα έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Ευδοξίας Αποστολίδου για την απόκτηση του πτυχίου της από το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Η έρευνα έχει ως βασικό στόχο την αποτύπωση και ανάλυση της οπτικής των...docs.google.com
krakenslayer
Νεοφερμένο μέλος
Η krakenslayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

13-03-23

20:26
Σε ευχαριστω!Done. Καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.994 μηνύματα.

13-03-23

23:59
εγινε ...καλη επιτυχια
krakenslayer
Νεοφερμένο μέλος

14-03-23

09:10
Ευχαριστώ!!!εγινε ...καλη επιτυχια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...