Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα.

19-05-23

12:49
Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι συμμετέχοντες (δυστυχώς πάνω από 300) για το ερωτηματολόγιο της πτυχιακής εργασίας μου στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος. Δεν παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά, και θα με βοηθούσατε πολύ αν το κάνατε! Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! 
https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6srTsIbcK3pZKAe

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.100 μηνύματα.

19-05-23

12:57
Εμενα δεν μου φορτωνει...ας προσπαθησει και καποιος αλλος να δουμε μηπως φταιει κατι στον δικο μου μπροουσερ.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.248 μηνύματα.

19-05-23

13:56
Ωχ, με ανησυχεί αυτόΕμενα δεν μου φορτωνει...ας προσπαθησει και καποιος αλλος να δουμε μηπως φταιει κατι στον δικο μου μπροουσερ.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.288 μηνύματα.

19-05-23

14:12
Moυ φόρτωσε κανονικά εμένα και το συμπλήρωσα. Καλή τύχη!Ωχ, με ανησυχεί αυτόΑν και έχω λάβει απαντήσεις ακόμη και τα τελευταία λεπτά... Δεν ξέρω αν βοηθάει η εκ νέου επικόλληση: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6srTsIbcK3pZKAe

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

19-05-23

14:12
Μια χαρά φορτώνει, μην ανησυχείς.Ωχ, με ανησυχεί αυτόΑν και έχω λάβει απαντήσεις ακόμη και τα τελευταία λεπτά... Δεν ξέρω αν βοηθάει η εκ νέου επικόλληση: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6srTsIbcK3pZKAe
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

19-05-23

14:13
Ευχαριστώ πολύ! 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.288 μηνύματα.

19-05-23

14:16
You're welcome! Μιας και θες γύρω στα 300+ άτομα, είσαι οκ με το να το προωθήσω σε γνωστούς μου;Ευχαριστώ πολύ!![]()
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

19-05-23

14:19
Θα βοηθούσε πάρα πολύ! Ευχαριστώ!!You're welcome! Μιας και θες γύρω στα 300+ άτομα, είσαι οκ με το να το προωθήσω σε γνωστούς μου;

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.314 μηνύματα.

19-05-23

14:25
Τέλος. Καλή τύχη!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-05-23

18:10
Το έκανα και εγώ
Αφού χρειάζεσαι τόσες πολλές συμμετοχές, ανέβασε το στο reddit ή και σε σχετικές ομάδες στο Facebook!

Αφού χρειάζεσαι τόσες πολλές συμμετοχές, ανέβασε το στο reddit ή και σε σχετικές ομάδες στο Facebook!
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 681 μηνύματα.

20-05-23

18:21
Το έκανα και εγώ
Οι 42χρόνοι προγραμματιστές θα το συμπληρώσουν όμως; (κανείς δεν θα πιάσει το αστείο)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

20-05-23

18:58
Μάλλον όχι, γιατί θα είναι απασχολημένοι με το αν πρέπει να πάνε διακοπές με τη μάνα τους.Οι 42χρόνοι προγραμματιστές θα το συμπληρώσουν όμως; (κανείς δεν θα πιάσει το αστείο)
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-05-23

19:14
Αχαχαχαχ ε νομίζω ναι , ως κάτοικοι Ολλανδίας θα είναι και πιο προοδευτικοιΟι 42χρόνοι προγραμματιστές θα το συμπληρώσουν όμως; (κανείς δεν θα πιάσει το αστείο)

Κι εσυ πακ ??Μάλλον όχι, γιατί θα είναι απασχολημένοι με το αν πρέπει να πάνε διακοπές με τη μάνα τους.

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

20-05-23

23:19
Το έκανα, και χάρις σε εσάς καθότι και χρήστες σε ορισμένα άλλα forums, στο reddit, και στο Facebook, έχω πλησιάσει αρκετά στον αριθμό που χρειάζομαι. Κάνω μια τελική ώθηση με την ελπίδα να τον φτάσω τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ πολύ!Το έκανα και εγώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.