who
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα και αν δεν μετρανε οι πανελληνιες γιατι αναγραφωντεστο απολυτηριο??
Δεν είπε κανείς ότι δεν μετράνε. Είπαμε ότι δεν μετράνε ΜΟΝΟ οι πανελλήνιες στο βαθμό του απολυτηρίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jkgllnhll
Νεοφερμένος
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως υπολογίζεται ο βαθμός απολυτηρίου γενικού λυκείου?
Έχω ψάξει παντού στο google και δεν βρίσκω τίποτα βάσιμο.
Με καίει πολύ το θέμα γιατί προορίζομαι για εξωτερικό που μου έχουν ζητήσει 17-18 και εγώ δεν έχω ιδέα αν αυτό περιλαμβάνει πανελλήνιες, συντελεστές, μαθήματα επιλογής και δεν συμαζεύεται!
Thanks πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Είναι απλά ο μέσος όρος των γραπτών (πανελληνίων εξετάσεων προφανώς) και των προφορικών, με τον τρόπο που υπολογίζονται και στο γυμνάσιο.
Αυτό με τους συντελεστές και τα επιλογής μαθήματα έχει να κάνει με το γενικό βαθμό πρόσβασης σου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πράγμα που απ΄ότι φαίνεται δε σε ενδιαφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κάποιος δώσει ξανα πανελλήνιες ας πούμε για 2η φορά και γράψει καλύτερα ή χειρότερα σε αυτά τα μαθήματα θα αλλάξει και ο βαθμός του απολυτηρίου ξανά ανάλογα?????
maraki love
Διάσημο μέλος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρωτάω γιατί πήγε σήμερα μια φίλη μου να δηλώσει ξανα για πανελλήνιες, δεν είχε περάσει πέρυσι και μου είπε ότι κάτι ΄τετοιο της είπε μια καθηγήτρια...
chris_90
Διάσημο μέλος
Αν πηρε απολυτηριο περυσι, δεν αλλαζει ο βαθμος του σε καμια περιπτωση.Είσαι σίγουρος?
Ρωτάω γιατί πήγε σήμερα μια φίλη μου να δηλώσει ξανα για πανελλήνιες, δεν είχε περάσει πέρυσι και μου είπε ότι κάτι ΄τετοιο της είπε μια καθηγήτρια...
Iraklis7
Νεοφερμένος
Το απολυτήριο ΔΕΝ αλλάζει. ότι πήρες τη πρώτη χρονιά.. απλά μπορείς να ξαναδώσεις και να περάσεις σε όποια σχολή γουστάρεις αλλά οι βαθμοί του απολυτηρίου σου δεν αλλάζουν
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
xanthouchristine
Νεοφερμένος
termitis
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
kvgreco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι? Τα διόρθωσαν κιόλας?θελω να ρωτησω..στις πανελληνιες πιανω περιπου 19.000
termitis
Νεοφερμένος
οχι απλα ξερω ποσο πιανω γιατι τα χω ελεγξει!Τι? Τα διόρθωσαν κιόλας?
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rene^^
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
και οκ ειναι ευκολο να γραψεις μεχρι και 18...παραπανω ειναι το πολυ δυσκολο..
Iliaso
Περιβόητο μέλος
πρωτα απο ολα πραγματι στα ιδιωτικα 3η λυκειου γινεται χαμος απο παρανομιες...οι βαθμοι ειναι το λιγοτερο..θα ηθελα ομως να καω μα ερωτηση θελω να παω για μταπτυχιαο στην ιταλια...παιζει ρολο και το απολυτηριο?νομιζω πως ο βαθμος τ πτυχιου μετραει...τι ισχυει?
-----------------------------------------
και οκ ειναι ευκολο να γραψεις μεχρι και 18...παραπανω ειναι το πολυ δυσκολο..
Mην είσαι απόλυτη
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πώς γίνετε να πέθαινες στο διάβασμα και να έβγαλες 20 όταν γράφεις έτσι το "πεθάνει";;;;.....κάθε μέρα το λιγότερο 4 ώρες και στις εξετάσεις ειχα <<παιθάνει>> στο διάβασμα όλες τις ημέρες και εξάλλου οι μέσοι όροι και όλα αυτα φαίνονται από τους .....
ΧΕΧΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Mην είσαι απόλυτη
Χαχα Ηλία, μάλλον είσαι μικρός ακόμα.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.