Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το cloud computing δεν εντάσσεται στα κοινωνικά δίκτυα.Λοιπόν, είμαι στο πρότζεκτ "Ανωνυμία στα κοινωνικά δίκτυα και τρόποι αντιμετώπισης." και η υποομάδα μου ασχολείται με τους τρόπους ορθής διαχείρισης των κινδύνων στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά από μία κωλοέρευνα, αναρωτιέμαι : Αν μιλήσουμε για το Cloud Computing πιστεύετε είναι καλή ιδέα;
Το cloud computing είναι ο προσωπικός σου χώρος στο "σύννεφο", χωρίς κάποιος να παραβιάζει τα αρχεία σου. Εκτός, βέβαια, από τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών cloud.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Still, το θέμα σου είναι τα κοινωνικά δίκτυαΤο έβαλα σαν μέσο αποφυγής κινδύνων κλοπής προσωπικών δεδομένων, δεν λέω ότι είναι κοινωνικό δίκτυο
Loreley
Περιβόητο μέλος
Still, το θέμα σου είναι τα κοινωνικά δίκτυα
Ναι αλλα η υποομαδα μου ασχολειται με τροπους αποφυγης κινδυνων, μην με τρελενεις τωρα.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Τελικά επικράτησε ο τίτλος εξαρτήσεις από το πουθενά
Και τώρα είμαστε χωρισμένοι σε 4 ομάδες των 5 ατόμων με γενικό θέμα όπως είπα οι εξαρτήσεις..
Η ομάδα μου πήρε τον εθισμό στο διαδίκτυο ,η άλλη την εξάρτηση από ουσίες & αλκοόλ,η άλλη εξαρτήσεις από φίλους &οικογένεια και η άλλη επέλεξε τον υπερκαταναλωτισμό...αλλά πως κατέληξαν στην κινέζικη αγορά άξιο απορίας...
Πάντως τον project φέτος σε κακό θα μου βγει αλλά την παλεύω ακόμα
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι αλλα η υποομαδα μου ασχολειται με τροπους αποφυγης κινδυνων, μην με τρελενεις τωρα.
Εσύ μη με τρελαίνειςΛοιπόν, είμαι στο πρότζεκτ "Ανωνυμία στα κοινωνικά δίκτυα και τρόποι αντιμετώπισης." και η υποομάδα μου ασχολείται με τους τρόπους ορθής διαχείρισης των κινδύνων στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά από μία κωλοέρευνα, αναρωτιέμαι : Αν μιλήσουμε για το Cloud Computing πιστεύετε είναι καλή ιδέα;
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελυτης και Να αγαπας τον πλησιον σου ως σεαυτον [ειχε να κανει με ψυχολογια οχι θρησκευτικα]
Υποτιθεται εγινε κληρωση για το ποια παιδια θα μπουνε στο καθε προγραμμα γιατι το Καλλιτεχνικο ως γνωστον δεν λειτουργει σαν ενα σωικο σχολειο-.-
Ξαφνικα οσα παιδια ασχολουνταν με θεατρο, χορο και συγγραφη βρεθηκαν στον Ελυτη γιατι μετα θα οργανωναμε εμεις την τελικη παρασταση...[υπευθυνη ηταν η διευθυντρια -.- ]
Συνεπως ολοι εμεις τα ατυχα παιδια τρωγαμε καθε εβδομαδα 3 ωρες χωρις διαλλειμα τον Ελυτη στην μαπα...
Φετος ειμαστε 20 μαθητες η β λυκειου και το θεμα μας ειναι Cyber Bullying. Η ωρα του παιδιου.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Εμεις περσυ ημασταν 30 ατομα οποτε επικρατησαν 2 θεματα.
Ελυτης και Να αγαπας τον πλησιον σου ως σεαυτον [ειχε να κανει με ψυχολογια οχι θρησκευτικα]
Υποτιθεται εγινε κληρωση για το ποια παιδια θα μπουνε στο καθε προγραμμα γιατι το Καλλιτεχνικο ως γνωστον δεν λειτουργει σαν ενα σωικο σχολειο-.-
Ξαφνικα οσα παιδια ασχολουνταν με θεατρο, χορο και συγγραφη βρεθηκαν στον Ελυτη γιατι μετα θα οργανωναμε εμεις την τελικη παρασταση...[υπευθυνη ηταν η διευθυντρια -.- ]
Συνεπως ολοι εμεις τα ατυχα παιδια τρωγαμε καθε εβδομαδα 3 ωρες χωρις διαλλειμα τον Ελυτη στην μαπα...
Φετος ειμαστε 20 μαθητες η β λυκειου και το θεμα μας ειναι Cyber Bullying. Η ωρα του παιδιου.
Ωραίες επιλογές
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
σας παρακαλω δεν ειναι οτι γενικα το μαθημα δεν βοηθα σε τπτ ειναι και οτι εχεις και να κανεις για το σπιτι και να χαλας ολη την ωρα για βλακειες
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ειδικά όταν έχεις να κάνεις όλη την εργασία του τετραμήνου μέσα σε μία ημέρα...ρε παιδια θα αυτοκτονισω με αυτην την βλακεια που θεωρειται μαθημα δεν κανουμε τπτ μεσα και οταν παμε να ψυθιρισουμε μας λενε μη μιλαμε
σας παρακαλω δεν ειναι οτι γενικα το μαθημα δεν βοηθα σε τπτ ειναι και οτι εχεις και να κανεις για το σπιτι και να χαλας ολη την ωρα για βλακειες
(Παθών)
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα την κανωΕιδικά όταν έχεις να κάνεις όλη την εργασία του τετραμήνου μέσα σε μία ημέρα...
(Παθών)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
ρε παιδια θα αυτοκτονισω με αυτην την βλακεια που θεωρειται μαθημα δεν κανουμε τπτ μεσα και οταν παμε να ψυθιρισουμε μας λενε μη μιλαμε
Συμφωνώ μαζί σου...
Μας ζήτησαν να τους τελειώσουμε όλη την γραπτή εργασία μέσα σε μία εβδομάδα....68 σελίδες παρακαλώ
Την παραδώσαμε και ησυχάσαμε...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου...
Μας ζήτησαν να τους τελειώσουμε όλη την γραπτή εργασία μέσα σε μία εβδομάδα....68 σελίδες παρακαλώ
68 σελιδες εκανα 5 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
πόσα άτομα 68 σελίδες;Συμφωνώ μαζί σου...
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
πόσα άτομα 68 σελίδες;
χμμμμ ήμασταν εγώ μια φίλη μουμία άλλη φίλη μουκαι άλλες 2 μισές
Εντάξει αφαιρέστε 3 γιατί το ερωτηματολόγιο το είχαμε καιρό έτοιμο
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
wtf 68 σελίδες; όλα clopy paste;χμμμμ ήμασταν εγώ μια φίλη μουμία άλλη φίλη μουκαι άλλες 2 μισές
Εντάξει αφαιρέστε 3 γιατί το ερωτηματολόγιο το είχαμε καιρό έτοιμο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.