Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 518 μηνύματα.

10-04-25

18:59
Καλησπέραα, θα ήθελα μια συμβουλή και γνώμη σχετικά με το θέμα που γράφω και στον τίτλο. Με πήρα πρόσφατα τηλέφωνο απο ένα μεσιτικό και μου πρότειναν να εργαστώ ως σύμβουλος ακινήτων. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο ψάχνω κάποια δουλειά κυρίως ως πωλήτρια ή κάποια δουλειά γραφείου(θέλω να αποφύγω όσο γίνεται την εστίαση), και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το έψαξα και είδα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνεις απλώς δεν είμαι 100% σίγουρη για το άν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα με την σχολή μου, καθώς επειδή δεν προσφέρει "σίγουρο" μηνιαίο μισθό μπορεί και να χάσω τον χρόνο μου.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 198 μηνύματα.

10-04-25

19:43
Ωραιο ακουγεται αν κ δεν ξερω ακριβως τι ειναι
Το καλυτερο θα ηταν να ξεκαθαρεισεις μαζι τους κ το οικονομικο κομματι κ τις ωρες εργασιας και αν σε βολευουν γτ οχι
ωραιο ακουγεται

Το καλυτερο θα ηταν να ξεκαθαρεισεις μαζι τους κ το οικονομικο κομματι κ τις ωρες εργασιας και αν σε βολευουν γτ οχι
ωραιο ακουγεται

Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 518 μηνύματα.

10-04-25

19:47
AAAA τέλεια! ξέχασα να τα αναφέρω αυτά χαχα. Ναι ουσιαστικά δεν υπάρχει βασικός όπως είπα "σταθερός" μισθός, πληρώνεσαι ξεκάθαρα με κάποια ποσοστά απο τις πωλήσεις, και δεν υπάρχει βασικό ωράριο, δηλαδή μπορεί κάποιες μέρες να δουλέψεις 2-4-6 ώρες, καθώς και μετά από κάποιο καιρό μπορείς να εργαστείς απο τό σπίτι.Ωραιο ακουγεται αν κ δεν ξερω ακριβως τι ειναι
ωραιο ακουγεται![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...