<<<giwrgaras>>>
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariloulou
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavl0s
Νεοφερμένος
mariloulou
Νεοφερμένος
john8
Νεοφερμένος
Κ.Μ.
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ.Μ.
Νεοφερμένος
Pavl0s
Νεοφερμένος
Τ.Ι.Ε.
Tremendous Industry Electricity
εκτος και αν θες καιτι στα ελληνικα ...
Κ.Μ.
Νεοφερμένος
thanos FTW
Νεοφερμένος
αν μπορειτε να γραψετε ιδιαιτερα για γαλακτοβιομηχανιες....
derve25
Νεοφερμένος
BadRomancelalala
Νεοφερμένος
m1k3y
Νεοφερμένος
kakami12
Νεοφερμένος
Dimitra S.
Νεοφερμένος
m1k3y
Νεοφερμένος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να φτιαξω ενα εργοστασιο γαλακτος που θα βρω πληροφοριες;
ΧΑΧΑ και ο αδερφος μου αυτα κανει κ μας εχει τρελανει εδω στο σπιτι...!
εχουν εργοστασιο γαλακτος κ αυτος ειναι γενικος διευθυντης (..ασχολιαστο...)...
αμα θελετε τιποτα πειτε μου να τον ρωτησω!!:iagree:
Κατια_β'γυμνασιο
Νεοφερμένος
- Εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του εσωτερικού περιβάλλοντος, του συνεχούς-έγκαιρου προγραμματισμού και της αποτελεσματικής διοικητικής και παραγωγικής διαδικασίας της Εταιρείας.
- Εποπτεία των Διευθύνσεων και συνεργασία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.
- Διαχείριση εισερχόμενης αλληλογραφίας - υπογραφή εξερχόμενων εγγράφων.
- Δικαίωμα υπογραφής για οικονομικές συναλλαγές.
- Προετοιμασία και εισήγηση στο Συμβούλιο Διεύθυνσης θεμάτων ανάληψης, ανάθεσης και προγραμματισμού Δράσεων.
- Προγραμματισμός της διερεύνησης Δράσεων με τη συνεργασία των Διευθύνσεων.
- Προετοιμασία συμβάσεων Φορέων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις.
- Συνολική εποπτεία και συντονισμός πορείας υλοποίησης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου συμβάσεων Φορέων και Συνεργατών.
- Συμμετοχή στην Παρουσίαση των Δράσεων, συνέδρια, ημερίδες.
- Ενημέρωση του Συμβουλίου Διεύθυνσης για την πορεία υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των Δράσεων.
- Συνεχής ενημέρωση Φορέων για την πορεία υλοποίησης των Δράσεων.
- Σχεδιασμός - υλοποίηση και παρακολούθηση του ετήσιου Business Plan της Εταιρείας και συμμετοχή στην προετοιμασία των πενταετών επιχειρησιακών προγραμμάτων.
- Προετοιμασία του προϋπολογισμού και απολογισμού της Εταιρείας.
- Εποπτεία Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π.).
- Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πορεία υλοποίησης των δράσεων της Εταιρείας.
- Σχεδιασμός και διαμόρφωση της πολιτικής για την οργάνωση και τον καθορισμό των αμοιβών του προσωπικού της Εταιρείας.
- βεβαια ειναι γενικα για τον γενικο διευθυντη οχι για γαλακτοβιομηχανια αλλα αυτα εχω
η απαντηση ειναι στο μενελαο 17-11-09
Απάντηση: Εργασία τεχνολογίας Β' γυμνασίου
γεια σας παιδια.ψαχνω για την εργασια τεχνολογιας τι κανει ο γενικος διευθυντης σε μια γαλακτοβιομηχανια
-----------------------------------------
εγω ειμουν και τα 3:no1::iagree::thanks::xixi:να κανω μια ερωτηση τι ειναι καλυτερο και πιο ωραιο να εισαι διευθ.μαρκετιωνγκ διευθ. δημοσεων σχεσεων ή γενικος διευθ.
αλλος διευθυντης ειναι ο διευθυντης εκπαιδευσης και αλλος ο διευθυντης προσωπικου αλλα τεσπαλοιπόν νομίζω πως λέγεται σκέτο χωρίς το εκπαίδευσης αλλά τεσπα... Καταρτίζει πίνακες με ονόματα των μελών της ομάδας και με την θέση κάθε ενός, προετοιμάζει το διάγραμμα οργάνωσης του προσωπικού. Τηρεί απουσιολόγιο. Φροντίζει για τις προσλήψεις του προσωπικού, τηρεί και ενημερώνει κάρτα εργασίας των μελών της ομάδας του. Διατηρεί ατομικού φακέλους του προσωπικού. Καθορίζει τα καθήκοντα όλων των εργαζομένων στην ομάδα. Σχεδιάζει έντυπα και υποδείγματα εγγράφων. Αξιολογεί την απόδοση των μελώμν της ομάδος στην εταιρία και κάνει ανάλογες προτάσεις. Αυτά νομιζω δεν μου ερχονται άλλα...
Καθήκοντα - αρμοδιότητες :Γειά σας παιδιά.Εμείς σαν εργασία έχουμε ξενοδοχείο και εγώ είμαι γενική διευθύντρια και δεν μπορώ να βρω τίποτα.Έχω ψάξει παντού.Αν μπορούσατε με να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνόμων.Τέλος πάντων αν μπορείτε πείτε μου για το γενικό διευθυντή κάτι γιατί είναι περίεργος αυτός που έχουμε.Α, και ακόμα αν ξέρετε για τα ξενοδοχεία γενικά. PLEASE HEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ??? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΑ
- Εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του εσωτερικού περιβάλλοντος, του συνεχούς-έγκαιρου προγραμματισμού και της αποτελεσματικής διοικητικής και παραγωγικής διαδικασίας της Εταιρείας.
- Εποπτεία των Διευθύνσεων και συνεργασία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.
- Διαχείριση εισερχόμενης αλληλογραφίας - υπογραφή εξερχόμενων εγγράφων.
- Δικαίωμα υπογραφής για οικονομικές συναλλαγές.
- Προετοιμασία και εισήγηση στο Συμβούλιο Διεύθυνσης θεμάτων ανάληψης, ανάθεσης και προγραμματισμού Δράσεων.
- Προγραμματισμός της διερεύνησης Δράσεων με τη συνεργασία των Διευθύνσεων.
- Προετοιμασία συμβάσεων Φορέων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις.
- Συνολική εποπτεία και συντονισμός πορείας υλοποίησης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου συμβάσεων Φορέων και Συνεργατών.
- Συμμετοχή στην Παρουσίαση των Δράσεων, συνέδρια, ημερίδες.
- Ενημέρωση του Συμβουλίου Διεύθυνσης για την πορεία υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των Δράσεων.
- Συνεχής ενημέρωση Φορέων για την πορεία υλοποίησης των Δράσεων.
- Σχεδιασμός - υλοποίηση και παρακολούθηση του ετήσιου Business Plan της Εταιρείας και συμμετοχή στην προετοιμασία των πενταετών επιχειρησιακών προγραμμάτων.
- Προετοιμασία του προϋπολογισμού και απολογισμού της Εταιρείας.
- Εποπτεία Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π.).
- Ενημέρωση του Δ.Σ. για την πορεία υλοποίησης των δράσεων της Εταιρείας.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
giannis drama
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.