Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 203 μηνύματα.
24-01-25
20:13
Καλησπερα παιδιά είμαι μαθητής ΕΠΑΛ και σκέφτομαι του χρόνου να διαλέξω ναυτιλιακά.Εχω ακούσει ότι πέρα από τις ναυτιλιακές υπάρχουν και παραναυτιλιακες εταιρίες οι οποίες προμηθεύουν να πλοία με μπογιές,ανταλλακτικά,χημικά κλπ.Με το πτυχίο που θα πάρω μολις τελειώσω το λύκειο μπορώ να εργαστώ σε αυτες και αν ναι σε τι θέση ? Επίσης μπορείτε να μου δώσετε παραδείγματα εταιριών γιατί δεν βρίσκω άκρη στο google ?
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
24-01-25
23:16
πλοιαρχος ή μηχανικός
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Που κολλάει ο πλοίαρχος και ο μηχανικός ? Είναι σαν ναυτιλιακή στην στεριά η παρά ναυτιλιακή απλά προμηθεύειπλοιαρχος ή μηχανικός
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Πλοιαρχος η μηχανικος βγαινεις απο επαλ ναυτιλιακα
δες εδω, τα εξηγει καλύτερα απο οτι μπορει ο οποιοσδήποτε εδω περα
Παραναυτιλιακή Βιομηχανία - Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση
mareduplus.ynanp.gr
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξέρω απλά το σχολείο μου από ότι κατάλαβα πρεπει να έχει μόνο για μηχανικούς δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αν και κάνουν αξιοπλοΐα και ναυτικό σχέδιο δεν ξέρω κατά πόσο έχουν σχέση με το μηχανοστάσιο.Εγω θέλω να πάω πλοίαρχος αλλά κοιτάω το ενδεχόμενο μημπως εργαστώ στην στεριά μολις τελειώσω το σχολείο με το πτυχίο του μηχανικού (αν δεν έχει για πλοίαρχο) διότι δεν θέλω να δουλέψω ως μηχανικός στα καράβια δεν μου αρέσει οπότε μου μένει ένα χαρτί στα χέρια μου το οποίο ρωτάω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού στην στεριά σε παραναυτιλιακή εταιρία όπως σου ανέφερα.Νομιζω πως γίνεται διότι θα έχεις μία ιδέα πάνω στο αντικείμενο.Απλα δεν ξέρω αν γίνεται και αν ναι σε τι πόστο θα δουλέψειςΠλοιαρχος η μηχανικος βγαινεις απο επαλ ναυτιλιακα
Παραναυτιλιακή Βιομηχανία - Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση
mareduplus.ynanp.gr
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,636 μηνύματα.
Αργυρη παλικαρι μου μην το παιδευεις ....δεν υπαρχει καμια σχετικη εργασια για νεους αποφοιτους πλοιαρχους και μηχανικους αποφοιτους ΑΕΝ ή ΕΠΑΛ στην στερια.Το ξέρω απλά το σχολείο μου από ότι κατάλαβα πρεπει να έχει μόνο για μηχανικούς δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αν και κάνουν αξιοπλοΐα και ναυτικό σχέδιο δεν ξέρω κατά πόσο έχουν σχέση με το μηχανοστάσιο.Εγω θέλω να πάω πλοίαρχος αλλά κοιτάω το ενδεχόμενο μημπως εργαστώ στην στεριά μολις τελειώσω το σχολείο με το πτυχίο του μηχανικού (αν δεν έχει για πλοίαρχο) διότι δεν θέλω να δουλέψω ως μηχανικός στα καράβια δεν μου αρέσει οπότε μου μένει ένα χαρτί στα χέρια μου το οποίο ρωτάω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού στην στεριά σε παραναυτιλιακή εταιρία όπως σου ανέφερα.Νομιζω πως γίνεται διότι θα έχεις μία ιδέα πάνω στο αντικείμενο.Απλα δεν ξέρω αν γίνεται και αν ναι σε τι πόστο θα δουλέψεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...