Παμε καλα τωρα?Δηλαδη ποιον κοροιδευουν?Θεωρητικη κατευθυνση και θελουν ΜΟΝΟ 4 ωρες την ημερα?Ελα ενταξει..Πιο ψεμα πεθαινεις!!!
Αν ηταν απο τν τεχνολογικη κατευθυνση θα μπορουσα ισως να το πιστεψω..!
Ναι παιδια π βγαλατε 19+ μορια δειξατε στην εφημεριδα οτι δεν ειστε φυτα..so what?
p.s: Συγχαρητηρια παντως σε αυτα τ παιδια περα απο τν πλακα..Ηταν πολυ απαιτητικα τα θεματα φετος..!
15.578 εβγαλα θετικη κατευθυνση και ακομα κλαιω απο τν χαρα μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
haters make them(and us) famous.
Είχα πολύ πιο πάνω από σένα. Ουδέποτε διανοήθηκα να πω τέτοιες μπούρδες. Κάνε τις αναγωγές σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
θες να σου βγαλω φωτογραφια τους βαθμους μου? XDΠολύ ωραία τα λες...Τότε θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει αλήθεια. Ευχαριστώ
χαχα ναι υπερβαλω καποιες φορες ειναι η αληθεια.Είχα πολύ πιο πάνω από σένα. Ουδέποτε διανοήθηκα να πω τέτοιες μπούρδες. Κάνε τις αναγωγές σου.
the japanese
Νεοφερμένος
θες να σου βγαλω φωτογραφια τους βαθμους μου? XD
Ποιους βαθμούς; Δεν αμφισβητώ αυτούς, το κατά πόσο μια ντουζίνα μαθητές σ' όλη την Ελλάδα έβγαλε 19.500+ με 4 ώρες διάβασμα τη μέρα αμφισβητώ και χωρίς να στερηθούν πολλά πράγματα.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
4 ωρες διαβασμα + 4 ωρες φροντιστηριο + 6 ωρες σχολειο ,μας μενουν 10 ωρες για υπνο ,μετακινησεις κανα διαγωνισμα κλπ.Αρα καποιοι μπορει κ να λενε αληθειαΠοιους βαθμούς; Δεν αμφισβητώ αυτούς, το κατά πόσο μια ντουζίνα μαθητές σ' όλη την Ελλάδα έβγαλε 19.500+ με 4 ώρες διάβασμα τη μέρα αμφισβητώ και χωρίς να στερηθούν πολλά πράγματα.
the japanese
Νεοφερμένος
4 ωρες διαβασμα + 4 ωρες φροντιστηριο + 6 ωρες σχολειο ,μας μενουν 10 ωρες για υπνο ,μετακινησεις κανα διαγωνισμα κλπ.Αρα καποιοι μπορει κ να λενε αληθεια
Αν κοιμόντουσαν 8 ώρες κιόλας πρέπει να ήταν βασιλιάδες, εμένα όλοι οι φίλοι μου, μαζί κι εγώ, καλοί και λιγότερο καλοί μαθητές είχαν μπουχτίσει με το πρόγραμμμα της Γ΄ Λυκείου...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Οι πανελληνιες δεν θελουν κοπο,θελουν τροπο.
Θα το δειτε αργοτερα μεσα στη χρονια αυτο.
Δεν έχεις δίκιο.
Αυτός που έχει το γαμημένο το ΑΟΔΕ, τι τρόπο να βρει για να παπαγαλίσει τις ατέλειωτες θεωρίες, εκτός από απίστευτες ώρες διαβάσματος και λιωσίματος κώλου?
Και νταξ, τώρα πήρα το πιο εμφατικό παράδειγμα, για να δείξω πόσο κατεστραμμένη είναι η διατύπωσή σου.
Γενικά, σε όλα τα μαθήματα να ξέρετε ότι χρειάζεται ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ.
2 ΩΡΕΣ δε φτάνουν ούτε για κατούρημα.
Τώρα, αυτές οι σοφιστικέ, και καλά, ψαγμένες απόψεις, δεν ισχύουν.Χρειάζεται και τρόπος.Αλλά και κόπος.Μη λέμε μαλακίες και νομίζουν τα παιδάκια ότι χωρίς να προσπαθήσουν, θα τα καταφέρουν.
Σε κάποιους θα φτάσουν και οι 2 ώρες, όμως φυσικά αυτή η τακτική είναι ανεύθυνη.(αντί να λιώσεις μια χρονιά, να πας με λίγη προσπάθεια στις πανελλήνιες, ρισκάρωντας την αποτυχία?Αξίζει?)
fockos
Επιφανές μέλος
ΥΓ: φόκε κι εγώ για πανελλήνιες προορίζομαι και με ενοχλεί η αλήθεια, αλλά δεν πιστεύω στο ρητό πως η άγνοια είναι ευτυχία (ignorance is bliss) γι αυτό κρατάω γερό φρόνημα κι ελπίζω για το καλύτερο!
Αυτό που σας λένε οι άλλοι δεν είναι η αλήθεια αλλά ένα ξέσπασμα
οι απόφοιτοι στην ουσία από τον ιούνιο κάθονται και περιμένουν και όλη αυτή η κατάσταση έχει μεγαλοποιήσει την προσπάθεια τους και το άγχος τους και για αυτό θεωρούν την διεξαγωγή των πανελλαδικών μια δύσκολη διαδικασία.
Ναι οι πανελλαδικές είναι εξετάσεις αλλά όποιος διαβάζει δε έχει να φοβηθεί κανέναν,
fretoe
Δραστήριο μέλος
Δεν έχεις δίκιο.
Αυτός που έχει το γαμημένο το ΑΟΔΕ, τι τρόπο να βρει για να παπαγαλίσει τις ατέλειωτες θεωρίες, εκτός από απίστευτες ώρες διαβάσματος και λιωσίματος κώλου?
Και νταξ, τώρα πήρα το πιο εμφατικό παράδειγμα, για να δείξω πόσο κατεστραμμένη είναι η διατύπωσή σου.
Γενικά, σε όλα τα μαθήματα να ξέρετε ότι χρειάζεται ΠΟΛΥΣ ΚΟΠΟΣ.
2 ΩΡΕΣ δε φτάνουν ούτε για κατούρημα.
Τώρα, αυτές οι σοφιστικέ, και καλά, ψαγμένες απόψεις, δεν ισχύουν.Χρειάζεται και τρόπος.Αλλά και κόπος.Μη λέμε μαλακίες και νομίζουν τα παιδάκια ότι χωρίς να προσπαθήσουν, θα τα καταφέρουν.
Σε κάποιους θα φτάσουν και οι 2 ώρες, όμως φυσικά αυτή η τακτική είναι ανεύθυνη.(αντί να λιώσεις μια χρονιά, να πας με λίγη προσπάθεια στις πανελλήνιες, ρισκάρωντας την αποτυχία?Αξίζει?)
Και τι ακριβως θα σου εξασφαλισει το να διαβαζεις περισσοτερο? Να σου πω? Τιποτα. Το πολυ διαβασμα απο μονο του δεν σου προσφερει τιποτα. Ποσα παιδια ξερω που ελιωσαν πραγματικα στις εξετασεις και πηραν τα @@ μου.
Οκ το ΑΟΔΕ ειναι η εξαιρεση, αλλα για την τεχνολογικη τα υπολοιπα μαθηματα για να ανταπεξελθεις χρειαζεσαι να τα κατανοησεις. Δηλαδη πιστευω, αν εχεις μπει στην λογικη μαθηματων πιστευω οτι και μενα 2ωρο, ανετα μπορεις να διαπρεψεις στις εξετασεις( για την τεχνολογικη ετσι? για τις αλλες δεν μπορω να πω)
Οποτε ναι πιστευω οτι αυτο ειναι που μετρασει, καθως και το προγραμμα. Το διαβασμα ερχεται σε δευτερη μοιρα. Και οταν λεω διαβασμα εννοω το λιωσιμο.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Και τι ακριβως θα σου εξασφαλισει το να διαβαζεις περισσοτερο? Να σου πω? Τιποτα. Το πολυ διαβασμα απο μονο του δεν σου προσφερει τιποτα. Ποσα παιδια ξερω που ελιωσαν πραγματικα στις εξετασεις και πηραν τα @@ μου.
Οκ το ΑΟΔΕ ειναι η εξαιρεση, αλλα για την τεχνολογικη τα υπολοιπα μαθηματα για να ανταπεξελθεις χρειαζεσαι να τα κατανοησεις. Δηλαδη πιστευω, αν εχεις μπει στην λογικη μαθηματων πιστευω οτι και μενα 2ωρο, ανετα μπορεις να διαπρεψεις στις εξετασεις( για την τεχνολογικη ετσι? για τις αλλες δεν μπορω να πω)
Οποτε ναι πιστευω οτι αυτο ειναι που μετρασει, καθως και το προγραμμα. Το διαβασμα ερχεται σε δευτερη μοιρα. Και οταν λεω διαβασμα εννοω το λιωσιμο.
Έχω βαρεθεί να συζητάω για τις πανελλήνιες, γαμώ το Βούδα...Anyway...
Γνώμη μου:
Διάβασμα ΠΟΛΥ και πρόγραμμα.Τρόπους, κόλπα, λίγο διάβασμα και επιτυχία, είναι λάθος τακτικές.The end.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανελλήνιες ξεπανελλήνιες κρατάτε παντού το μόττο σε υπογραφή κάποιου: Προετοιμάζομαι για το καλύτερο και είμαι έτοιμος για το χειρότερο
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεχρι και στο ΑΟΔΕ υπαρχει τροπος να τα θυμασαι ολα.Αμα απλα κοιτας πανω κατω το βιβλιο για 10 ωρες δε προκειται να τα μαθεις ποτε.
Αυτο δε σημαινει οτι δε πρεπει να δωσετε βαρος και στο χρονο,ειδικα μαθηματικα-φυσικη.
Ομως να καταλαβενετε τι λυνετε και οχι απλα να ανοιγετε ενα βοηθημα και να του αλλαζετε τα φωτα,οσοι το εκαναν αυτο στο σχολειο μου ΕΧΑΣΑΝ...γιατι δεν ηξεραν τι λυνουν.Μακρια απο τελειως αυτοματοποιημενες διαδικασιες.
Αυτα απο ενα παιδι που εδωσε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
αυτό που λέω εγώ αν έχεις πρόγραμμα στο διάβασμα σου και δεν αφήεις κενά όλα θα πάνε μια χαρά.......
Χωρίς άγχος και χωρίς φόβο....σκοπός σας:να τους πάρετε τα σόβρακα...
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιγη απομυθοποιηση των πανελληνιων ισως μας χρειαζεται!έτσι ένιωθα και εγώ πέρυσι που έδινα......αλλά δεν θα καταλάβαιτε πότε θα έρθει ο μάιος και πότε θα γράψετε το πρώτο μάθημα
αυτό που λέω εγώ αν έχεις πρόγραμμα στο διάβασμα σου και δεν αφήεις κενά όλα θα πάνε μια χαρά.......
Χωρίς άγχος και χωρίς φόβο....σκοπός σας:να τους πάρετε τα σόβρακα...
ωραιο πρωτο σχολιο!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Καλη τυχη σε ολους
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
τίποτα δεν είναι οι πανελλήνιες.....Λιγη απομυθοποιηση των πανελληνιων ισως μας χρειαζεται!
ωραιο πρωτο σχολιο!
όλοι μας έχουμε περάσει απο τόσες εξετάσεις στην εκπαιδευση(γυμνάσιο/λύκειο/αγγλικά/γερμανικά/ιταλικά/γαλλικά/.....)
απλώς οι πανελληνιες έχουν και όνομακαι αυτό το άγχος που νιώθετε το κατόρθωσε η κοινωνία μας....."οι πανελλήνιες ειναι το παν"....ουσιαστικά δεν διαφέρουν σε τίποτα(καλά εντάξει έχει διαφορά) απο όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις που εχετε περάσει μέχρι τώρα......άσε εγώ ήμουν μαζόχας μου άρεσαν πολύ οι πανελλήνιες και αυτό γιατί είχαμε κάθε φορά το τετραδιάκι μας και όχι οπως στις ενδοσχολικές τις κόλλες αναφοράς, την καρτελίτσα μας, τους κωδικούς μας κτλπ πολύ κυριλέ....γνωρίζεις καινούριους καθηγητές που σε επιτηρούν οι οποίοι πιανουν κουβέντα μαζί σου πριν έρθουν τα θέματα για να ξεαγχωθείς και το καλύετρο για εμένα τα θέματα ειναι καθαρογραμμένα στον υπολογιστή με ακρίβεια και σαφήνεια(σχεδόν πάντα), τα θέματα τα έβγαλε ολόκληρη επιτροπη και όχι ο καθηγητής και θα διορθωθούν τα γραπτά απο κάποιους άγνωστους=>άρα αντικειμενικότητα
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Οι Πανελλήνιες είναι απλά κάποιες εξετάσεις, στις οποίες αν έχεις προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, γράφεις πάνω από 17.
Το κλειδί είναι η προετοιμασία. Όχι το τι θέματα να βάλουν. Ακόμη και παλούκια να βάλουν, αυτός που έχει προετοιμαστεί σωστά θα μπορέσει να τα λύσει.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνεπως κοιταξτε να εχετε τον εαυτο σας συμμαχο και ΟΧΙ αντιπαλο...θα με θυμηθειτε...!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.