Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας μου εξηγησει παρακαλω ο κυριος Στυλιανιδης πως θα δωσω αρχαια κατευθυνσης η λατινικα χωρις να σημειωσω τιποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flo92
Νεοφερμένος
Τα βιβλια ειναι για να τα γραφουμε..Οι τουαλετες ειναι για να ειναι καθαρες! Φροντιστε πρωτα αυτες κ μετα πειτε μας για τα βιβλια!
Αντι να πρωοθησουν στους μα8ητες την ανακυκλωση...μας υποχρεωνουν να τα εχουμε πεντακα8αρα (και καλα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vorbulon
Νεοφερμένος
Zouzounaaa^^
Νεοφερμένος
εδώ να συμπληρώσω πως σε αυτά που επιστρέφουμε δεν κάνει να γράφουμε μέσα...
crazy lover
Δραστήριο μέλος
Τωρα το να επιστρέφουμε τα βιβλία για να τα πάρουν οι επόμενοι είναι λίγο ακυρο γτ καταρχας ειτε το θελουμε είτε οχι τα βιβλία θα είναι γραμμενα κ υπάρχουν και ασκήσεις πάνω στο βιβλιο, τις οποίες οι επόμενοι δεν μπορούν να τις εχουν ετοιμες..
@ntri@
Νεοφερμένος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
valia_92
Νεοφερμένος
προσωπικα οτι μαθημα εχω γραψει τις 2 πρωτες βδομαδες το εχω παει ηδη για ανακυκλωση εκτος απο αυτα π θελω για επαναληψη και την γεωμετρια.. και βασικα τα πιο πολλα ηταν διαλυμενα και καταμουτζουρωμενα με σημειωσεις κ οχι μονο..
και οι ιδιοι οι καθηγητες μας ελεγαν οτι ο μαθητης π προσεχει φαινεται απο το ποσο κραταει σημειωσεις.. ακομα πολλες φορες μας ελεγαν αν θελουμε να κοψουμε σε κομματια τα βιβλια μας (π.χ. στ αρχαια χωρισαμε 3 μερη: εισαγωγη, ξενοφωντας, θουκυδιδης) για να μην χρειαζεται να τα κουβαλαμε ολοκληρα... επισης ξερω πολλα παιδια π κοβουν τις σελιδες που ειναι εκτος υλης στισ εξετασεις γιατι αγχωνονται (!) βλεποντας ολοκληρο το βιβλιο ενω αν δουν οτι ειναι λιγες σελιδες θα κανουν τον κοπο να τα δουν εστω και λιγο...
αυτο που θελω να πω με ολα αυτα ειναι οτι τα περισσοτερα βιβλια που θα επιστραφουν θα ειναι εντελως αχρηστα και δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυησει η αποφαση για πανω απο 2 χρονιες γιατι θα ειναι μια σκετη αποτυχια....
Scandal
Διαχειριστής
-petros
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα συνεχίζω να τα σκίζω, να τα καίω και να το βγάζω video στο internet, ως ελάχιστη αντίδραση σ' αυτούς τους κόπανους που μου καταδυνάστευαν τη ζωή 2 χρόνια.
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντι ν' αναρωτιούνται γιατί ο μαθητής φτάνει να καίει βιβλία του ΑΟΔΕ σε σορούς μετά την εξέταση προχωρούν σε μέτρα καταστολής...
+1
AlexanderV
Νεοφερμένος
Πάρθηκε αργοπορημένα καθώς σε άλλες χώρες της Ε.Ε. αυτό ισχύει εδώ και χρόνια.Βέβαια αν εφαρμοστεί κάλιο αργά παρά ποτέ.:no1:
Οσο για αυτούς που παραπονούνται για τα μαθήματα κ.τ.λ. δίκιο έχετε αλλά πιστεύω ότι σήμερα υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το εκφράσετε όπως τα ΜΜΕ ,επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας(λέεμε τώρα)
Guest 292010
Επισκέπτης
1ον...κατι θα σημειωνουμε στο βιβλιο εστω και απο αυτα που μας λεει ο καθηγητης αρα γιατι να ειναι υποχρεωμενος ο επομενος να τα εχει
2ον...μου αρεσει να εχω καινουριο βιβλιαρακι με χωρο για μουτσουρωμα
Δεν πανε λεω εγω να πεταξουν καμια πλαστικη σακουλα στο καδο ανακυκλωσης και μετα να ερθουν να μου πουνε
Μηπως τους κοστιζει η τυπωση των βιβλιων και το κανουν αυτο?....ετσι ξαφνικα τους επιασε για ανακυκλωση
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
MADlen
Νεοφερμένος
Υ.Γ. τη σχολική χρονιά 2008 - 2009 θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά και την επόμενη (2009 - 2010) υποχρεωτικά.
Flo92
Νεοφερμένος
Εγώ είμαι κατά αυτής της απόφασης, γιατί καταρχήν, η οικολογική συνείδηση που θέλουν να προβάλλουν δεν μπορεί να επιβληθεί. Αυτός που θέλει να το ανακυκλώσει , θα το ανακυκλώσει, αυτός που θέλει να το κάψει ή να το σκίσει θα το κάνει, αντίστοιχα. Ως φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουμε τα βιβλία, τα θρανία κλπ. Είμαι αντίθετη στους χουλιγκανισμούς, αλλά από τη στιγμή που το έχουν πληρώσει οι γονείς μου με τους φόρους, δεν μπορούν να με υποχρεώνουν να το ξαναπληρώσω εάν θέλω να το κρατήσω ή να μου απαγορεύουν να κρατήσω σημειώσεις με στυλό. Είναι παράλογο, δε φαίνεται?
Υ.Γ. τη σχολική χρονιά 2008 - 2009 θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά και την επόμενη (2009 - 2010) υποχρεωτικά.
+1000 συμφωνω απολυτως
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
το είχα ήδη πει και εγώ πριν...ένα από τα μείον...όχι δεν προβλέπει τίποτα. Θα τα πάει για ανακύκλωση και άμα θέλει θα τα αγοράσει...Αρχική Δημοσίευση από Petros:Κι αν κάποιος μαθητής θέλει να κρατήσει τα βιβλία του; Προβλέπει κάτι για αυτό ο νόμος; :what:
sOFaK! <3
Νεοφερμένος
Οχι μονο μουτζουρες, βλακειες και ζωγραφιες αλλα και σημειωσεις...
Οκ, καταλαβαινω ολα αυτα περι δημοκρατιας κα δημοσιας περιουσιας αλλα δεν συμφωνω! Οι περισσοτεροι μαθητες υπογραμμιζουν, σημειωνουν αλλιως δν μπορουν οπως εγω!!
Υπαρχει και η λυση της Ανακυκλωσης...το οποιο εχω αρχισει να κανω...
Δεν γινεται να μην μας επιτρεπουν να τα κρατησουμε...νομιζω στις ειδησεις ειπαν τι επιτρεπεται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.