razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grobath
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimakos_kos_17
Νεοφερμένος
grobath
Νεοφερμένος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κακο με αυτες τις σχολες ειναι πως δεν ειναι διαδιδομενες,δεν τις γνωριζου οι περισσοτεροι..κακως βεβαια γιατι στο εξωτερικο ειναι αλλιως..Ευχομαι καλες σπουδες παντως..Ούτε εγώ ξέρω πολλά για τη σχολή απλά πιστεύω ότι είναι η ποιο κοντινή σχολή με το φυσικικό για τα μόριά μου. Άμα δεν έμπαινα σ' αυτή τη σχολή θα ξανάδινα αλλά τελικά όχι μόνο μπήκα αλλά μπήκα και με 2000 μόρια πάνω.
tasakas
Νεοφερμένος
jimakos_kos_17
Νεοφερμένος
Οσο για το τι ισχυει στο εξωτερικο,οι σχολές Μεταλλειολόγων Μηχανικών μετονομαστηκαν σε Επιστήμη και τεχνολογία υλικών και καλλουνται μηχανικοι των Υλικων. Εδω η προσεγγιση ειναι διαφορετικη. Μπορει να ηθελαν να ανηκει η σχολη στην Πολυτεχνικη σχολη,αλλα οι Χημικοι Μηχανικοι (οχι μονο σε επιπεδο φοιτητων,αλλα και καθηγητων τους) αντεδρασαν,οπως και ενας χαμος εγινε και στο ΤΕΕ (τεχνικο επιμελητήριο).
Τι εννοεις οταν λες οτι μετονομαστηκαν σε επιστημη και τεχνολογια υλικων? Και το αλλο που δεν καταλαβα ειναι αν αυτο εγινε εδω η στο εξωτερικο
tasakas
Νεοφερμένος
Προφανως στο εξωτερικο εγινε αυτο. Στο ΕΜΠ παραμενει Μεταλλ Μηχ/κων ενω τα τμηματα ΕπΥλ ιδρυθηκαν το 2000.
grobath
Νεοφερμένος
tasakas
Νεοφερμένος
Παντως επειδη ημουν απο Θετικη περασα τις Χημειες με την πρωτη και με βαθμο. Βεβαια το ιδιο και λιγοι συμφοιτητες μου που διαβασαν.
Αν ασχοληθεις,δε θα εχεις προβλημα.
Gerasimos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά καλησπέρα!Έβγαλα 12.861 και θέλω να περάσω Επιστήμη και Τεχνολογία υλικών.Το 2008 είχε βάση 11137.Λέτε να ανέβει 1724 μόρια???σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί κοντεύω να σκάσω
αμφιβαλλω πολυ, δεν εχει ζητηση αυτο το τμημα ισως λογω επαγγελματικων δικαιωματων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimakos_kos_17
Νεοφερμένος
Παντως για να ξερεις το τμημα της Πατρας και της Κρητης εχουν πλεον επαγγελματικα δικαιωματα ενω στα γιαννενα ακομα ψαχνονται για το τι ειναι η σχολη αυτη και το αντικειμενο (μεχρι και πολυτεχνικη την εχουν κανει)...
Τελος, αν θελεις την γνωμη μου, καλυτερα δηλωσε το τμημα της πατρας, που ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα απο τα υπολοιπα...
Eyriman
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ
Eyriman
Νεοφερμένος
(Γιατί συμπληρώνουμε μηχαν. σε λιγο)
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Gerasimos
Νεοφερμένος
Μακης21389
Νεοφερμένος
jimakos_kos_17
Νεοφερμένος
Γεια σας φιλοι!!!!!!!!!! Ειμαι καινουριος στην παρεα. Θελω να κανω καποιες ερωτησεις σε οσους ειναι γνωστες του θεματος!!!! Εχω περασει(ισως 98%) στο ΠΚ. Ειμαι αθηναιος και δεν εχω καμια σχεση απο Κρητη........Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει , που ειναι καλα να μεινω Ηρακλειο ή Κνωσο? Ακομη τα σπιτια σε τι τημες κειμενονται περιπου, τη ζωη εκει περα και αν πρεπει να ρχισω απο τωρα να ψαχνω για σπιτι???? Τελος ποιος ο βελτιστος τροπος προσεγγισης του νησιου τησ Κρητης(πλοιο ή αεροπλανο)????? Θα σας ειμαι ευγνωμον αν μπορουσατε να μου απαντησετε!!!!!!!!
Η Κνωσσος ειναι καπως μακρυα αν εχεις περασει στο τμημα Υλικων καλυτερα να μενεις κεντρο ή προς τη μερια του πανεπιστημιου (Βούτες). Χμ τα σπιτια απ'οσο θυμαμαι ηταν απο 200-380Ε, συνηθως γυρω στα 300-350 ομως στο Κεντρο. Εγω περυσι 2 μερες αφου εμαθα για τις βασεις κατεβηκα να βρω σπιτι και πιστευω οτι προλαβα πριν ερθει πολυς κοσμος.
Κοιτα, συμφερει σιγουρα να κλεινεις εισητηριο για αεροπλανο μερικους μηνες πριν, βγαινει λιγο ακριβοτερα απο το πλοιο αλλα μειωνει τις ωρες ταξιδιου απο 7 ωρες σε 1 (2 το πολυ) ωρα κ κατι (μαζι με τα διαδικαστικα για την πτηση κ να φτασεισ σπιτι σου- η πτηση διαρκει 35 λεπτα).
Τωρα αν δεν εχεις προβλημα τις πολλες ωρες στο πλοιο (βγαινουν πιο ανετα αν παρεις θεσεις VIP ή καμπινα κ φυσικα αν μπορεις να κοιμηθεις) ειναι 20-26Ε το φοιτητικο εισητηριο αναλογα την εταιρια. Προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω το βραδυ στο πλοιο οποτε χρησιμοποιω περισσοτερο αεροπλανο. Τωρα το καλοκαιρι εχουν ομως και ημερησια δρομολογια οποτε καπως παλευεται καλυτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.