Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γραφική έχει προαπαιτούμενο τις Δομές, οπότε αν δε τις έχεις περάσει δε μπορείς να το πάρεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, απ' ότι έχω καταλάβει, τσιμπάει λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κυριάκος Μ.
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριάκος Μ.
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.csd.uoc.gr/studies/list-of-courses/lessons.html
Φρόντισε να περάσεις τα μαθήματα του πρώτου εξάμηνου, μπορεί να μη σου φαίνονται πολλά τώρα αλλά είναι απαιτητικά.
Κυριάκος Μ.
Νεοφερμένος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Προγραμματισμός (Δεν στο συνιστώ σε καμία περίπτωση)
Θεωρία Υπολογισμού ( Δεν ξέρω τι σόι μάθημα είναι αυτό )
Εργαστήριο Ψηφιακών Κυκλωμάτων (Δεν στο συνιστώ σε καμία περίπτωση) + Είναι μάθημα επιλογής, όχι κορμού.
Διακριτά Μαθηματικά (Απαιτητικό μάθημα αλλά βασίζεται στην λογική. Μπορείς να το πάρεις ώστε στο επόμενο εξάμηνο να πάρεις το μάθημα <<Λογική>>. Δεν έχει προαπαιτούμενο αυτό το μάθημα αλλά ο καθηγητής δεν αφήνει πρωτοετείς λέγοντας πως απαιτούνται γνώσεις από τα Διακριτά.
Αν πάρεις απαλλαγή στα Αγγλικά πιστεύω πως τα διακριτά είναι μια καλή επιλογή.
Το πρώτο εξάμηνο είναι πολύ εύκολο, αλλά αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς σοβαρά καλύτερα επικεντρώσου σε αυτά που πρέπει να περάσεις απαραίτητα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο.
Κυριάκος Μ.
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα για άλλα αθλήματα θα σε γελάσω :p Κοίτα αυτό : https://merimna.uoc.gr/index.php/el/foititiki-zwi/athlitismos μπας και σε βοηθήσει.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Vold σε ευχαριστώ. Μάλλον θα κάτσω στα αυγά μου γιατί θα φάω τα μούτρα μου στο τέλος έτσι όπως πάω
Αυτή μάλλον η καλύτερη λύση. Πειραματισμούς καλύτερα από το 3ο έτος και μετά.
Κυριάκος Μ.
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Sofia95
Νεοφερμένος
Κυριάκο καλή αρχή κι απο μένα,ότι απορίες έχεις ξέρεις...we are happy to help!
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέτοια απογοήτευση το 390.5 ούτε εγώ το περίμενα.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
To 460 το πήρα πέρσυ. Αν δε σ'αρεσουν δομές μη το σκέφτεσαι καν. Σε αυτό το μάθημα θα κάνεις δομές για την αποθήκευση πλειάδων, Query Optimization & δοσοληψίες. Δε θα δεις sql η κάτι τέτοιο. Πέρσυ το προτζεκτ ήταν να τρέξεις κάποια πράγματα σε oracle database, να μετρήσεις χρόνους και κάτι τέτοια. Γενικά δεν είναι εύκολο μάθημα.
Τέτοια απογοήτευση το 390.5 ούτε εγώ το περίμενα.
Στην ουσια το project δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απ οσο λες αρα το δυσκολο μερος θεωρεις πως ειναι οι 3 σειρες ασκησεων?
Για το τελικο εχω ακουσει οτι βαζει ιδια πραγματα με τα παλια βεβαι στην νεα σελιδα τα εχει κατεβασει τα παλια θεματα με λυσεις.
Για το 390.50 θεωρω πως αν δυσκολευτουμε να βρουμε αλλο καλο επιλογης και παμε αναγκαστικα σε αυτο καλο ειναι να μιλησουμε με τον προεδρο του τμηματος να του πουμε να πιεσει τον καθηγητη να μην βαρενει τοσο το μαθημα.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Η 2η σειρά ασκήσεων ήταν λίγο δύσκολη, οι άλλες βγαίνανε αν είχες ασχοληθεί σοβαρά με το μάθημα. Το τελικό αν έχεις κάνει τις ασκήσεις είσαι σε γενικές γραμμές οκ.
Βασικά εγώ θα το πάρω(το 390.5). Αλλά δεν κατάλαβα αν είναι όντως 6αρι μάθημα. Πολύς φόρτος αν είναι 4αρι και δεν αξίζει.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Φετος εχουμε εφαρμοσμενα και το χειμερινο κι αναρωτιομουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.