Mr strange
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spirtoulis7
Νεοφερμένος
Αυτά ισχύουν πάνω κάτω στα περισσότερα φροντιστίρια από ότι ξέρω και έχω ρωτήσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και πάλι όμως αυτές οι προσδοκίες ικανοποιούνται από τον εκάστοτε καθηγητή. Μπορεί το συγκεκριμένο φροντιστήριο να έχει καλό/μεταδοτικό μαθηματικό και να μην έχει καλό φιλόλογο. Οπότε νομίζω πως είναι λίγο χαζό να αξιολογούμε όλο το φροντιστήριο.
Αυτά για τα πρέπει.
Φυσικά όλοι ξέρουμε τι ισχύει στις μέρες μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nasospower
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Γενικά απέφυγε τα μεγάλα φροντιστηριακά κέντρα (εκεί που πέφτει η μεγαλύτερη διαφήμιση)
Προτίμησε φροντιστηρια της γειτονιάς σου χωρίς παραρτήματα όπου διδάσκουν οι ιδιοκτήτες και όχι υπάλληλοι (τα οποιά έχουν αποκτήσει καλό όνομα εξαιτίας των επιτυχιών τους στους μαθητές και όχι της διαφήμισης).
Αυτοί οι καθηγητές θα ενδιαφερθούν καθαρά για σένα (γιατί η επιτυχία σου θα είναι διαφήμιση για αυτούς, οι άλλοι λίγο τους ενδιαφέρει η επιτυχία σου έχουν εξασφαλισμένη πελατεία εξαιτίας της διαφήμισης).
Nasospower
Νεοφερμένος
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelic_soul
Νεοφερμένος
Θα παει η πηγαινει κανεις σας στο θετικο κανιγγος?
Εγώ θέλω να πάω εκεί αλλά δεν το έχω αποφασίσει. Θα κοιτάξω και του Σαλτερή και του Ηράκλειτου και θα αποφασίσω μετά. Και όπου και να πάω δεν θα κάνω μαθηματικά γιατί κάνω ιδιαίτερα. Μόνο για τα υπόλοιπα μαθήματα με απασχολεί το φροντιστήριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Αν έχεις γνωστούς που να πηγαίνουν στα φροντιστήρια αυτά ρώτα τους τι προσφέρουν.Είμαι ανάμεσα στην Εκπαίδευση και την Ώθηση αλλά δεν ξερω ποιο να επιλέξω....για αυτό και ζητάω την βοήθεια σας! Αααα, ενδιαφέρομαι για Θεωρητική κατεύθυνση(Νομική)! Όποιος έχει προσωπική εμπειρία για αυτά τα δυο φροντιστήρια ή έχει ακούσει κάτι παρακαλώ ας μου απαντήσει.
Σύγκρινε αυτά που θα σου πούνε και δες σε συμφέρει.
Μετά πας σε αυτό που αποφάσισες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως γνωρίζετε κάποιο στον Πειραιά (κέντρο);;;;
Ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex98
Νεοφερμένος
john_doe
Δραστήριο μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Γιατί πρόκειται για ένα περιεργο μάθημα που εαν δεν έχεις την απαραίτητη φροντιστηριακή υποστήριξη μπορει να μην τα πας τοσο καλά στο μάθημα
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα ξέρει κανείς κανένα καλό φροντιστήριο, για αεππ. Εσείς που κάνατε ή κάνετε??
Γιατί πρόκειται για ένα περιεργο μάθημα που εαν δεν έχεις την απαραίτητη φροντιστηριακή υποστήριξη μπορει να μην τα πας τοσο καλά στο μάθημα
Το μόνο περίεργο είναι το μυαλό μας και το πώς λειτουργεί.
Το μάθημα αυτό θέλει να χρησιμοποιήσεις την λογική σου υπό κάποιους κανόνες. Τίποτα παραπάνω, δεν θέλει ταλέντο.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Το μόνο περίεργο είναι το μυαλό μας και το πώς λειτουργεί.
Το μάθημα αυτό θέλει να χρησιμοποιήσεις την λογική σου υπό κάποιους κανόνες. Τίποτα παραπάνω, δεν θέλει ταλέντο.
σιγουρα, αλλά μέχρι να το αποκτησεις αυτο θέλεις και κάποιοσ να σε καθοδηγησει... οποτε γι αυτο ρωταω για κάποιο φροντιστήριο
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.