LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατευθυνση: θα πάω θετική
βαθμολογηση:φυσικη 5
μαθηματικα 3
αρχαία 1(με την συγκεκριμένη καθηγήτρια το μάθημα είναι για να παίρνεις μαζί σου μαξιλάρι και μπιτζάμες και να κοιμάσαι στο θρανίο)
χωρος διδασκαλιας 4
Περιοχη: Πειραιας - Κερατσινι
τα θερινά μαθήματα έκαναν 80 ευρώ
τα χειμερινά 180 ευρώ τον μήνα.
-----------------------------------------
Πρεπει να ειναι πολυ καλο γιατι ειχε και αρκετους αριστευσαντες απο οτι ειδα στην ιστοσελιδα τους...Ξερει κανεις κανενα καλο φροντηστηριο στον πειραια για Γ λυκειου?
Στον Πειραία ξέρω ότι ένα πολύ καλό φροντηστίριο είναι ο Όλυμπος..Έτσι λένε όλοι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως ξερεις τις τιμες του ολυμπιου?(επισης ειναι καλο για θετικη?)Στον Πειραία ξέρω ότι ένα πολύ καλό φροντηστίριο είναι ο Όλυμπος..Έτσι λένε όλοι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sadie Moody
Νεοφερμένος
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
ονομα: δημόκριτος
κατευθυνση: θα πάω θετική
βαθμολογηση:φυσικη 5
μαθηματικα 3
αρχαία 1(με την συγκεκριμένη καθηγήτρια το μάθημα είναι για να παίρνεις μαζί σου μαξιλάρι και μπιτζάμες και να κοιμάσαι στο θρανίο)
χωρος διδασκαλιας 4
Περιοχη: Πειραιας - Κερατσινι
τα θερινά μαθήματα έκαναν 80 ευρώ
τα χειμερινά 180 ευρώ τον μήνα.
-----------------------------------------
Στον Πειραία ξέρω ότι ένα πολύ καλό φροντηστίριο είναι ο Όλυμπος..Έτσι λένε όλοι!!
ειναι κοντα στην Υπαπαντης την εκκλησια?
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, πήγα εχθές και από τον "Ηράκλειτο" και από το "Θετικό" και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και τα δύο...ανάμεσα σε αυτά, ποιο να επιλέξω (να μου πείτε και για ποιο λόγο)?
Ήμουν κι εγώ στον Ηράκλειτο από την Β' Λυκείου - αλλά δεν έχω ιδέα να σου πω για το άλλο φροντιστήριο.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τόσο στην Β' Λυκείου που ήμουν Θετική όσο και στην Γ' που πήγα Τεχνολογική - όλοι οι καθηγητές ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, με κάποιους να ξεχωρίζουν λόγω μεταδοτικότητας ή συμβατότητας χαρακτήρα. Έχει σχετικά ομοιογενή τμήματα και ωθείσαι στο να προσπαθείς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς - απ' ό,τι θυμάμαι έχει προσομειώσεις εξετάσεων κάθε δύο βδομάδες.
Το κτίριο είναι λίγο καταθλιπτικό όταν δεν έχει μαθητές - αυτό μόνο!
aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07
Δραστήριο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
solonas07
Δραστήριο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
solonas07
Δραστήριο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
busted
Νεοφερμένος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θα ερχεσαι απο ανατολικα [Περαια, Μηχανιωνα, Βασιλικα, και παει λεγοντας] μπορεις ανετα να βρεις ενα φροντιστηριο στην Καλαμαρια ή στην Χαριλαου το οποιο θα ειναι παραρτημα καποιου "φημισμενου" φροντιστηριου, αν θελεις σωνει και καλα να πας σε "φημισμενο" φροντιστηριο. Το ιδιο ισχυει και αν ερχεσαι απο δυτικα [Χαλαστρα, Διαβατα, κτλ]. Αρκετα φροντιστηρια εχουν παραρτηματα τοσο δυτικα οσο και ανατολικα. Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο, ειναι ο Μπαχαρακης για παραδειγμα.
Τωρα, αναφορικα με την σκεψη σου αυτη καθ'αυτη, το να πας δηλαδη σε ενα φροντιστηριο μακρια απο το σπιτι σου, εχω να σου πω πως αν οντως δεν εισαι ικανοποιημενος με το φροντιστηριο της περιοχης σου και αν φυσικα αυτο μπορεις να το στηριξεις με αντικειμενικα κριτηρια [και οχι π.χ. επειδη δεν σου αρεσει η φατσα καποιου καθηγητη], ειμαι της γνωμης να το κανεις. Μην νομιζεις παντως οτι στην Θεσσαλονικη ολα τα φροντιστηρια ειναι τοσο καλα, θα πρεπει να το ψαξεις αρκετα. Ακομη καλυτερα, αν μπορεις να ακουσεις γνωμες παιδιων που εχουν παει τα ιδια σε αυτα. Μην κρινεις απο το λογοτυπο, την ταμπελα ή το ωραιο website.
Αυτα για την ωρα
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικα θα ελεγα ΟΧΙ στα κεντρικα - φημισμενα φροντιστηρια... Και αυτα στο Μαρουσι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια.. Αλλα και γενικοτερα οσα εχουν τη φημη απο τον πολυ κοσμο καλο ειναι να μη τα εμπιστευεστε ετσι στα τυφλα.. Πιστευω οτι ενα φροντιστηριο της γειτονιας δεν εχει τιποτα λιγοτερο απ αυτα και κοστιζει και λιγοτερο..
Συμφωνω εν μερει. Σιγουρα εχω δει "μικρα" και "ασημα" φροντιστηρια να κανουν και γαμω τις δουλειες, αλλα "μεγαλα" και "φημισμενα" φροντιστηρια δεν τα εχω δει να κανουν κωλοδουλεια... Θελει ψαξιμο, οπως και να'χει.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Μένω δυτικά!
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωμη μου ειναι πως ο χρονος που θα χανεις ειναι πολυτιμος. Ψαξε πρωτα για κατι καλυτερο πιο κοντα σε σενα, και σιγα σιγα να απομακρυνεσαι. Αν δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα, αναγκαστικα θα χασεις τον χρονο του πηγαινε ελα, αλλα μπορεις να τον αντισταθμισεις με αλλες θυσιες που εσυ προσωπικα θα πρεπει να κανεις.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.