gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.
16-11-24
14:46
Οκ πράγματι επίσημα υποτίθεται ότι το HSK4 είναι B2. Τουλάχιστον αυτό λέγανε όταν το έφτιαξαν. Εγώ μόλις πέρασα το HSK5 αισθανόμουν B1 και τώρα που έχω περάσει το HSK6 αισθάνομαι B2.
Εσύ που ετοιμάζεσαι τα Χριστούγεννα να περάσεις το HSK4, αισθάνεσαι ότι είσαι όπως ήσουν στο lower των Αγγλικών, δηλαδή B2; Αντικειμενικά πες μου.
Mitlos
Νεοφερμένος
Ο Mitlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
16-11-24
14:53
Εγώ δε μίλαγα για το πώς νιώθω αλλά για το τι θεωρείται ( προς το παρόν πάντα γιατί θα αλλάξει το πράγμα)Οκ πράγματι επίσημα υποτίθεται ότι το HSK4 είναι B2. Τουλάχιστον αυτό λέγανε όταν το έφτιαξαν. Εγώ μόλις πέρασα το HSK5 αισθανόμουν B1 και τώρα που έχω περάσει το HSK6 αισθάνομαι B2.
Εσύ που ετοιμάζεσαι τα Χριστούγεννα να περάσεις το HSK4, αισθάνεσαι ότι είσαι όπως ήσουν στο lower των Αγγλικών, δηλαδή B2; Αντικειμενικά πες μου.
Κοίταξε αντικειμενικά προφανώς και δε νιώθω το ίδιο άνετα καταρχήν είναι πολύ πιο δυσκολη γλώσσα και απαιτητική και εφόσον θα μεγαλώσει η ύλη τώρα στα πτυχία το 5 κ το 6 για να το πάρω λογικά θα χρειαστεί να πάω στην Κίνα όπως με βλέπω και ούτε και εγώ έχω έφεση στο προφορικό κομμάτι αλλά αυτό έχει να κάνει με τα πτυχία καθώς ξέρεις ότι δεν περιέχουν προφορική εξέταση ( αν και νομίζω ότι θα το αλλάξουν και αυτό) οπότε δίνω περισσότερη βαρύτητα στα υπόλοιπα κομμάτια.
Συνοψίζοντας πιστεύω για την ηλικία μου ειδικά το επίπεδο δεν είναι καθόλου κακό (άποψη μου) και ελπίζω να το περάσω τα Χριστούγεννα και να προχωρήσω για τα επόμενα ( αν και τα δύο επόμενα χρόνια λόγω πανελληνίων με βλέπω να τα παραμελώ λίγο)
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.
16-11-24
15:09
Δεν χρειάζεται να πας Κίνα. Chatgpt όπου κολλάς και πολλά βίντεο στα Κινέζικα. Έτσι φτάνεις σχετικά γρήγορα στο HSK5 και το HSK6.Εγώ δε μίλαγα για το πώς νιώθω αλλά για το τι θεωρείται ( προς το παρόν πάντα γιατί θα αλλάξει το πράγμα)
Κοίταξε αντικειμενικά προφανώς και δε νιώθω το ίδιο άνετα καταρχήν είναι πολύ πιο δυσκολη γλώσσα και απαιτητική και εφόσον θα μεγαλώσει η ύλη τώρα στα πτυχία το 5 κ το 6 για να το πάρω λογικά θα χρειαστεί να πάω στην Κίνα όπως με βλέπω και ούτε και εγώ έχω έφεση στο προφορικό κομμάτι αλλά αυτό έχει να κάνει με τα πτυχία καθώς ξέρεις ότι δεν περιέχουν προφορική εξέταση ( αν και νομίζω ότι θα το αλλάξουν και αυτό) οπότε δίνω περισσότερη βαρύτητα στα υπόλοιπα κομμάτια.
Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια ξέρω κάθε λεπτό που βρίσκεται κάθε στρατιώτης και τι κάνει στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή με τις εκπομπές 环球视线 και 今日关注.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κοίτα τι θα κάνεις. Την μέρα που θα περάσεις το HSK4, κάτσε και δες στο youtube μισή ώρα ειδήσεις στα Κινέζικα Mandarin που είσαι στο HSK4, μισή ώρα στα Κινέζικα Cantonese που δεν τα έχεις μελετήσει ποτέ, και μισή ώρα στα Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Γερμανικά ή Ρωσικά. Διάλεξε 1 από αυτές τις γλώσσες που δεν έχεις ασχοληθεί ούτε 1 δευτερόλεπτο. Τότε θα καταλάβεις το αντικειμενικό επίπεδο του HSK4.Συνοψίζοντας πιστεύω για την ηλικία μου ειδικά το επίπεδο δεν είναι καθόλου κακό (άποψη μου) και ελπίζω να το περάσω τα Χριστούγεννα και να προχωρήσω για τα επόμενα ( αν και τα δύο επόμενα χρόνια λόγω πανελληνίων με βλέπω να τα παραμελώ λίγο)
Mitlos
Νεοφερμένος
Ο Mitlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
16-11-24
15:30
Δε κατάλαβα τι εννοείς ότι πρέπει να κάνω με το chat gpt ;Δεν χρειάζεται να πας Κίνα. Chatgpt όπου κολλάς και πολλά βίντεο στα Κινέζικα. Έτσι φτάνεις σχετικά γρήγορα στο HSK5 και το HSK6.
Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια ξέρω κάθε λεπτό που βρίσκεται κάθε στρατιώτης και τι κάνει στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή με τις εκπομπές 环球视线 και 今日关注.
Βιντεάκια ειδήσεις εννοείς σαν αυτά που μου έστειλες;
Πάντως στο ακουστικό θέλω όντως βελτίωση οπότε θα το δοκιανσω αν είναι ευχαριστώ πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Miaaaa
- AdonisV
- Mitlos
- ioanna2007
- Pars3c
- EFAKIT
- Miranda32
- soleilst
- Hased Babis
- Nala
- tsiobieman
- AggelikiGr