milkos
Νεοφερμένος
Αν θες πληροφορική τα τμήματα στην ουσία είναι Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών -ΕΚΠΑ, Πληροφορικής-Θεσσαλονίκη, Επιστήμης Υπολογιστών- Ηράκλειο, Μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής Πάτρα και Ιωάννινα.
Μήπως ξεχνάς κάποιες φιλαράκο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elliot 01
Νεοφερμένος
Αυτές που έγραψα( με 1-2 ακόμη που όντως ξέχασα) είναι, κατά την άποψη μου πάντα, οι καλύτερες για κάποιον που θέλει πληροφορική. Δεν ήθελα να υποτιμήσω κάποιο τμήμα, αλλά να επισημάνω ότι αν θες πληροφορική δεν υπάρχει λόγος να πας ΗΜΜΥ...Μήπως ξεχνάς κάποιες φιλαράκο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milkos
Νεοφερμένος
1 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΕΜΠ 207 19.647 18.416 2ο
2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 157 19.494 17.691 2ο
3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΟΠΑ 130 19.184 16.883 5ο
4 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) - ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ 247 18.946 16.789 2ο
5 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΕΚΠΑ 171 19.108 16.509 2ο & 5ο
6 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 157 19.201 16.242 2ο
7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 108 18.443 15.793 2ο & 5ο
8 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) - ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 162 19.574 15.730 2ο
9 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΟΠΑ 166 18.596 15.632 2ο & 5ο
10 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΞΑΝΘΗ) - ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ 202 18.665 15.551 2ο
11 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 144 16.676 15.165 2ο & 5ο
12 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΠΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ 180 18.457 14.742 2ο & 5ο
13 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ. 90 16.322 14.730 2ο & 5ο
14 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) - ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ 171 18.148 14.658 2ο
15 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ 135 18.239 13.872 2ο & 5ο
16 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) - ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 180 18.109 13.647 2ο
17 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) - ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ 121 15.588 12.866 2ο & 5ο
18 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) - ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ 180 16.167 12.347 2ο & 5ο
19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 207 15.503 12.275 2ο & 5ο
20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ. 175 15.449 11.926 2ο & 5ο
21 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 198 15.093 10.597 2ο
Elliot 01
Νεοφερμένος
milkos
Νεοφερμένος
Ναι, τι?
Βλέπεις να παρέθεσα τίποτα σε ΄σενα;
Elliot 01
Νεοφερμένος
Βλέπεις να παρέθεσα τίποτα σε ΄σενα;
Οκ σορι, δεν υπάρχει λόγος να μου μιλάς επιθετικά
Giovanni_
Επισκέπτης
DestinyGR
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παρ'ολα αυτα μηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει για την αποκατάσταση και γενικότερα για τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της πληροφορικής(ζητήση...)
Κοίτα ζήτηση έχει και πιστεύω πως θα έχει και στο μέλλον αλλά το θέμα είναι ότι για να ανταπεξέλθεις χρειάζεται να κάνεις πάρα πολλή δουλειά απο μόνος σου. Το πανεπιστήμιο δεν θα σε προετοιμάσει καθόλου για την αγορά εργασίας. Στην Ελλάδα τουλάχιστον την παρούσα στιγμή κανένας δεν θέλει να επενδύσει (γιατί για επένδυση πρόκειται) σε οποιονδήποτε απόφοιτο πληροφορικής και να του μάθει τα βασικά της δουλειάς. Αν θες συμβουλή καλύτερα να σπουδάσεις κάποια στιγμή στο εξωτερικό(ειτε προπτυχιακο ειτε μεταπτυχιακο) και να μείνεις εκεί να μαζέψεις εμπειρία.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά και θίγονται σημαντικά ζητήματα, αλλά είναι άσχετα με τη θεματολογία του νήματος. Επειδή όμως είναι κρίμα να βγουν όλα off-topic καθώς υπάρχουν καίριες αναφορές και τοποθετήσεις, θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθούν σε κάποιο σχετικό νήμα, ώστε να συνεχιστεί εκεί ο διάλογος.
Παράκληση όμως, ας μην εκτρέπουμε άλλο αυτό το thread. Ειδάλλως θα υπάρξει δυστοκία, και θα είναι δύσκολη μετά η περιήγηση/αναζήτηση σχετικής βοήθειας από παιδιά μέλη, που προβληματίζονται για την επιλογή σχολής.
Ήδη είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθούν όλα τα μηνύματα που γράφτηκαν και να πάνε (καθολικά) σε αντίστοιχης θεματολογίας νήμα, καθώς αυτά αγγίζουν πολλαπλό περιεχόμενο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση!
Η συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ
American Economist
Επιφανές μέλος
Να πω ότι θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό και έτσι είναι λογικότερο το Δέος.Ειναι όμως;
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως ξέρετε δίνω φέτος πανελλήνιες
Από ποτέ;
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα παιδιά.Οπως ξέρετε δίνω φέτος πανελλήνιες και έχω ένα πολύ μεγάλο δίλημμα.Να πάω στο τμήμα του οπα Δέος η στο τμήμα οικονομικής επιστημης του οπα.
Να πω ότι θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό και έτσι είναι λογικότερο το Δέος.Ειναι όμως;
Έχω έναν φίλο που τελείωσε πριν 5 περίπου χρόνια το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 7,67. Με το που τελείωσε, τον πήραν κατευθείαν για να εργαστεί στην Deutche Bank, με μισθό γύρω στα 3 χιλιάρικα. Επίσης, ένα φιλαράκι μου από το ΠΑΜΑΚ μου λέει συνέχεια πώς το έχει μετανιώσει που μπήκε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, καθώς δεν βλέπει καμία επαγγελματική αποκατάσταση εδώ ή στο εξωτερικό, παρά μόνο μέσω παραταξιακών σχέσεων, τις οποίες και μισεί. Δεν ξέρω κάτα πόσο εναρμονίζεται το τμήμα του ΠΑΜΑΚ με του ΟΠΑ, δεδομένου της διαφορετικής ονομασίας, αυτό που μου μετέφερε ο φίλος μου όμως είναι ότι τα τμήματα με την ονομασία Διεθνών ή Ευρωπαϊκών στον τίτλο τους θα πρέπει να αποθαρρύνουν τους υποψηφίους από το να τα δηλώνουν.
Να τονίσω εδώ ότι προσωπικά έχω μηδενική εμπειρία με τις Οικονομικές επιστημές και μεταφέρω απλά τι μου έχουν πει φοιτητές των δύο αυτών τμημάτων. Με βάση αυτά, λοιπόν, θα έλεγε ότι ορθώς έχεις αρχίσει να κλίνεις προς το Οικονομικών Επιστημών. Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες φώταρε!
Nick890
Επιφανές μέλος
ειμαι στο πρωτο ετος του τμηματος νηπιαγωγων του απθ.η σχολη ηταν μια απο τις πρωτες μου επιλογες αλλα καποιες φορες σκεφτομουν και την ειδικη αγωγη αλλα στη πορεια το μετανιωσω και ετσι και αλλιως δεν εβγαλα τα απαραιτητα μορια.
η σχολη μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αλλα δεν ξερω αν θελω να μεινω 4 χρονια σε αυτη με ενα πτυχιο που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μου φανει χρησιμο.αν και εδωσα απο θεωρητικη κατευθυνση παντα η μεγαλη μου αγαπη ηταν η βιολογια και σκεφτομαι σοβαρα να δωσω για βιολογικο.δεν ξερω ομως.οι γονεις μου σιγουρα θα ειναι αρνητικοι λεγοντας μου πως θα χασω τουλαχιστον 1 η 2 χρονια.βασικα 2 γιατι αποκλειεται να ξεκινησω τωρα και να περασω.μηπως να ασχοληθω ερασιτεχνικα και βλεπουμε στην πορεια μετα το πτυχιο;δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.νιωθω λες και εχω τοσα απωθημενα και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα.παντα κατι με κραταει πισω.σκεφτομαι τελος τοσος κοπος,κουραση και χρηματα στο λυκειο για να τα παρατησω απο το 1ο εξαμηνο ενω η σχολη μου αρεσει πολυ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
γεια σας
ειμαι στο πρωτο ετος του τμηματος νηπιαγωγων του απθ.η σχολη ηταν μια απο τις πρωτες μου επιλογες αλλα καποιες φορες σκεφτομουν και την ειδικη αγωγη αλλα στη πορεια το μετανιωσω και ετσι και αλλιως δεν εβγαλα τα απαραιτητα μορια.
η σχολη μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αλλα δεν ξερω αν θελω να μεινω 4 χρονια σε αυτη με ενα πτυχιο που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μου φανει χρησιμο.αν και εδωσα απο θεωρητικη κατευθυνση παντα η μεγαλη μου αγαπη ηταν η βιολογια και σκεφτομαι σοβαρα να δωσω για βιολογικο.δεν ξερω ομως.οι γονεις μου σιγουρα θα ειναι αρνητικοι λεγοντας μου πως θα χασω τουλαχιστον 1 η 2 χρονια.βασικα 2 γιατι αποκλειεται να ξεκινησω τωρα και να περασω.μηπως να ασχοληθω ερασιτεχνικα και βλεπουμε στην πορεια μετα το πτυχιο;δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.νιωθω λες και εχω τοσα απωθημενα και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα.παντα κατι με κραταει πισω.σκεφτομαι τελος τοσος κοπος,κουραση και χρηματα στο λυκειο για να τα παρατησω απο το 1ο εξαμηνο ενω η σχολη μου αρεσει πολυ;
Κοιταξε αν ειναι ενα επαγγελμα που μπορεις να το κανεις για το υπολοιπο της ζωης σου ευχαριστα τοτε καλως.Αλλιως ρε συ αν τελειωσεις εν τελει νηπιαγωγος και δεις οτι μετα δεν τραβαει,τοτε τσαμπα τα χρονια που εφαγες στην σχολη.Μην κανεις το λαθος και πεις εχ τωρα που μπηκα ας την τελειωσω και μετα στα 27 να ξαναπας για αλλη σχολη.Καλυτερα φιλη μου να φας 1-2 χρονια παρα 4 και να ξαναγυρισεις στην αρχη.
Οσον αφορα τους γονεις σου απλα μην δινεις σημασια.Δικια σου δεν ειναι η ζωη; Δεν λεω καλο ειναι να δεχομαστε την συμβουλη των μεγαλυτερων αλλα αν δεν συμφωνεις τοτε τι,θα προσπαθησεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχεις αδικο,ενω μεσα σου ξερεις οτι εχεις δικιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα αρχίσεις να κυνηγάς ποντίκια και να πειραματιζεσαι πάνω τους;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.