PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Λέγοντας οικονομικό, αναφερόμουν γενικότερα σε οικονομικές σχολές όχι συγκεκριμένα στο τμήμα οικονομικών επιστημών. Μπορεί να είναι δηλαδή λοχρη. Γιατί δεν είναι καλή επιλογή; Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δουλέψει ως λογιστής μπορεί σχετικά εύκολα να βρει κάτι, οτιδήποτε. Άλλωστε εγώ δε μίλησα για θέση στελέχους σε εταιρεία, είπα ότι για κάποιον που θέλει να μείνει στην Ελλάδα ίσως το οικονομικό να είναι καλύτερη επιλογή (σε σύγκριση με το μαθηματικό πάντα). Γνωρίζω πολύ καλά τις προοπτικές της πληφορορικής σαν σχολή και πόσο αντέχει στην αγορά εργασίας, ωστόσο δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τομέας και όπως λέω στο αρχικό μήνυμα αυτό που ζητάω είναι με δύο λόγια «Μαθηματικά ή Οικονομικά» και όχι πολυτεχνεία, πληροφορικές και άλλα άσχετα αντικείμενα.Όχι το οικονομικό δεν είναι καθόλου καλή επιλογή. Αν θες να παραμείνεις Ελλάδα το καλύτερο χαρτί είναι και θα είναι η Πληροφορική από αυτούς τους τομείς. Με γνώσεις πληροφορικής μπορείς να κάνεις 1002 πράγματα, με γνώσεις οικονομικών τι ακριβώς θα κάνεις στην Ελλάδα? Δεν είμαστε ακριβώς το finance center της Ευρώπης. Θα κυνηγάς δουλειά σε καμιά τράπεζα όπου θα ανταγωνίζεσαι και με τους μαθηματικούς. Τα οικονομικά είναι πολύ ωραία και ενδιαφέροντα σαν γνώσεις αλλά είναι πτυχίο με ελάχιστες διεξόδους σε σχέση με την Πληροφορική.
Για το μαθηματικό ισχύουν όσα είπε ο Npb. Γενικά είναι ένα αρκετά δύσκολο πτυχίο και δεν έχει καλές προοπτικές στην Ελλάδα, όπως σχεδόν κάθε πτυχίο πέραν ελαχίστων. Πας λοιπόν σίγουρα για μεταπτυχιακό έξω και μάλλον για εργασία έξω. Ενώ στην πληροφορική μπορείς να δουλέψεις και με απλό bachelor άμεσα (ή και χωρίς καν πτυχίο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Μα κάποιος που έχει τελειώσει το κλασικό το οικονομικό ή οδε ή δεν ξέρω γω τι δεν μπορεί να δουλέψει ως λογιστής με ένα μεταπτυχιακό ή και χωρίς; Οι περισσότεροι, άλλωστε, απόφοιτοι των οικονομικών σχολών σαν λογιστές εργάζονται. Σίγουρα αυτοί που τελειώνουν καθαρή λογιστική έχουν πολλές περισσότερες γνώσεις στον τομέα αλλά και οι άλλοι δεν μπορούν θεωρητικά και πρακτικά; Αν όχι διόρθωσέ με δεν ξέρω έτσι πιστεύω.Για λογιστική συμφωνώ είναι σωστή επιλογή και από άποψη εργασίας έτη φωτός μπροστά από μαθηματικά και οικονομικά. Ότι έλεγα δεν αφορούσε σχολές λογιστικής. Απλά η πληροφορική είναι πάρα πολύ κοντά στα μαθηματικά γι'αυτό την ανέφερα.
Όσο για την πληροφορική, γενικά ασχολούμαι και καταπιάνομαι με τους υπολογιστές και τα της τεχνολογίας, αλλά για κάποιο λόγο δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο (τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο).
Guest 209912
Επισκέπτης
akikos
Επιφανές μέλος
Όπως ένα πληροφορικάριος δεν είναι απαραίτητα προγραμματιστής και όπως ένα ηλεκτρολόγος μηχανικός δεν ξέρει απαραίτητα να φτιάχνει μια πλακέτα έτσι και ένας απόφοιτος οικονομικών δεν είναι απαραίτητα λογιστής. Το ότι έχει τα δικαιώματα δεν λέει τίποτα. Χρειάζονται δεξιοτεχνίες που δεν είναι εύκολο να τις αποκτήσεις.
Guest 209912
Επισκέπτης
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Εεε γιατί αν πας σε μία άλλη σχολή έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις και για εργασία κάπου αλλού πέρα από λογιστήριο, π.χ. στον τομέα του μάρκετινγκ, του εμπορίου κλπ κλπ. Ίσως να μη βρεθεί και ποτέ, αλλά οκ οι προοπτικές υπάρχουν. Ένα τμήμα όπως το λοχρη σε εξειδικεύει κατευθείαν και σε προορίζει για μία τράπεζα ή ένα λογιστήριο. Όχι κάτι άλλο! Αν εμένα με ενδιαφέρει και κάποιος άλλος τομέας και δουλέψω σαν λογιστής και δεν είμαι ευχαριστημένος και μου τη δώσει να φύγω στο εξωτερικό, τι; Υποθέσεις κάνω προφανώς, απλά δεν ξέρω..είναι το εξειδικευμένο τμήμα σωστή επιλογή; Για κάποιον που είναι σίγουρος με τι θέλει να ασχοληθεί, ίσως ναι.Δεν ξέρω αν μπορούν να δουλέψουν σαν λογιστές, ας απαντήσει κάποιος που είναι σε τέτοια σχολή καλύτερα. Αν μπορούν καλώς, αν χρειάζονται μεταπτυχιακό για ποιο λόγο να μην πας κατευθείαν λογιστική και να σπαταλήσεις τζάμπα χρόνο και χρήμα.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι από Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα της Βιολογίας. Το προφανές είναι να διαλέξω το Βιολογικό του ΑΠΘ, ωστόσο επειδή το 'χω απωθημένο, σκέφτομαι και το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (εφόσον, βέβαια, οι γονείς μου είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν οικονομικά ). Υποθέτοντας ότι το οικονομικό το 'χουμε λύσει, θα ήθελα να μου πείτε ό,τι γνωρίζετε (κατά προτίμηση, από προσωπική σας εμπειρία) για τα δύο τμήματα. Γιατί λένε ότι της Κρήτης είναι καλύτερο; Είναι καλύτερο σε θέματα οργάνωσης, επειδή είναι περιφερειακό πανεπιστήμιο; Έχει νεότερους και συνεπώς πιο πρόθυμους να διδάξουν καθηγητές; Τι;
Να αναφέρω, τέλος, ότι μάλλον θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με περιβάλλον - θαλάσσιο οικοσύστημα, παρά με μοριακή βιολογία. Έχει κάποιο από τα δύο καλύτερο πρόγραμμα σπουδών ως προς αυτό που με ενδιαφέρει;
Έχω κάνει κάποια έρευνα μόνη μου, αλλά μια επιπλέον γνώμη είναι πάντα χρήσιμη!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Guest 209912
Επισκέπτης
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ok, ξέρω ότι το θέμα έχει ήδη συζητηθεί κάποιες φορές, αλλά θα ήθελα κάποιες πιο πρόσφατες απόψεις...
Είμαι από Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα της Βιολογίας. Το προφανές είναι να διαλέξω το Βιολογικό του ΑΠΘ, ωστόσο επειδή το 'χω απωθημένο, σκέφτομαι και το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (εφόσον, βέβαια, οι γονείς μου είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν οικονομικά ). Υποθέτοντας ότι το οικονομικό το 'χουμε λύσει, θα ήθελα να μου πείτε ό,τι γνωρίζετε (κατά προτίμηση, από προσωπική σας εμπειρία) για τα δύο τμήματα. Γιατί λένε ότι της Κρήτης είναι καλύτερο; Είναι καλύτερο σε θέματα οργάνωσης, επειδή είναι περιφερειακό πανεπιστήμιο; Έχει νεότερους και συνεπώς πιο πρόθυμους να διδάξουν καθηγητές; Τι;
Να αναφέρω, τέλος, ότι μάλλον θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με περιβάλλον - θαλάσσιο οικοσύστημα, παρά με μοριακή βιολογία. Έχει κάποιο από τα δύο καλύτερο πρόγραμμα σπουδών ως προς αυτό που με ενδιαφέρει;
Έχω κάνει κάποια έρευνα μόνη μου, αλλά μια επιπλέον γνώμη είναι πάντα χρήσιμη!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Αφου εχεις σπιτι στην Θεσ, ειναι λιγο ακυρο να βαλεις τους δικους σου να ξοδεψουν τοσα χρηματα για το "απωθημενο". Το ιδιο αντικειμενο θα σπουδασεις ειτε στην Κρητη ειτε στην Θεσσαλονικη, οποτε καλυτερα μεινε εκει
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ιδιο πραγμα ειναι, αν το νοικιασουν σε καποιον αλλο φοιτητη...Αφου εχεις σπιτι στην Θεσ, ειναι λιγο ακυρο να βαλεις τους δικους σου να ξοδεψουν τοσα χρηματα για το "απωθημενο". Το ιδιο αντικειμενο θα σπουδασεις ειτε στην Κρητη ειτε στην Θεσσαλονικη, οποτε καλυτερα μεινε εκει
juste un instant
Επιφανές μέλος
Sophia712
Νεοφερμένος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας! Είμαι μία μαθήτρια που τώρα τελειώνει την δευτέρα λυκείου και οδεύει προς την τριτη. Γνωρίζω πως μπορεί να είναι κάπως νωρίς αλλά έχω αγχωθει αρκετά για το μέλλον και την επαγγελματική αποκατάσταση μου. Ενδιαφέρομαι για την δημοσιογραφία Αθηνών αλλά σύμφωνα με τους γονείς περνώντας σε μια τέτοια σχολή αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει μέλλον και το πιθανότερο είναι η ανεργία. Μου αρέσει πραγματικά αυτή η σχολή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σκεφτομενη ότι στο μέλλον δεν θα έχω δουλειά και ότι θα χρειαστεί για την εύρεση να έχω κάποιο μεσο. Αν αρχικά καταφέρω να περάσω και να την τελειώσω υπάρχει άραγε επαγγελματική αποκατάσταση ή θα πάω "χαμένη" και θα έχω πάρει μια λάθος απόφαση? Θα με βοηθήσετε παρά πολύ με την γνώμη σας και θα με βγάλετε από ένα δίλημμα που με βασάνιζει καιρο.
Άκουσε πουλαδα μου. Η σχολή δημοσιογραφίας σε ΑΕΙ είναι 4 χρόνια και βγαίνεις χωρίς ειδικότητα, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μεταπτυχιακό. Πας σε μια ιδιωτική σχολή και μέσα σε δύο χρόνια έχεις ξεμπερδέψει. Ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι έτσι είναι.
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δε τα πληρωνει, χαζοι ειναι να τον κρατησουν; Ποδι και ο επομενος... λιγους φοιτητες νομιζεις πως εχει η Θεσσαλονικη;Αρκεί να τους πληρώνει τα ενοίκια...
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Sophia712 αυτο που σε προβληματίζει είναι αν θα επιλέξεις την δημοσιογραφία του εκπα ή καποια αλλη σχολή της θεωρητικης βασει επαγγελματικης αποκαταστασης;
Sophia712
Νεοφερμένος
Επίσης έχω άλλο ένα δίλημμα για το ενδεχόμενο να επιλέξω μια σχολή στην πόλη μου για οικονομικούς λόγους και για καλύτερη αποκατάσταση ή να επιλεξω κάτι καλύτερο (δημοσιογραφία) αλλά με λίγες πιθανότητες αποκατάστασης.
Guest 991793
Επισκέπτης
Καλησπέρα Σοφία.Γεια σας! Είμαι μία μαθήτρια που τώρα τελειώνει την δευτέρα λυκείου και οδεύει προς την τριτη. Γνωρίζω πως μπορεί να είναι κάπως νωρίς αλλά έχω αγχωθει αρκετά για το μέλλον και την επαγγελματική αποκατάσταση μου. Ενδιαφέρομαι για την δημοσιογραφία Αθηνών αλλά σύμφωνα με τους γονείς περνώντας σε μια τέτοια σχολή αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει μέλλον και το πιθανότερο είναι η ανεργία. Μου αρέσει πραγματικά αυτή η σχολή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σκεφτομενη ότι στο μέλλον δεν θα έχω δουλειά και ότι θα χρειαστεί για την εύρεση να έχω κάποιο μεσο. Αν αρχικά καταφέρω να περάσω και να την τελειώσω υπάρχει άραγε επαγγελματική αποκατάσταση ή θα πάω "χαμένη" και θα έχω πάρει μια λάθος απόφαση? Θα με βοηθήσετε παρά πολύ με την γνώμη σας και θα με βγάλετε από ένα δίλημμα που με βασάνιζει καιρο.
Είναι λογικό να ανησυχείς για το επάγγελμα που θα ακολουθήσεις, μιας και μπαίνεις σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες. Ας τα πάρουμε ένα-ένα.
Η δημοσιογραφία, καταρχάς, είναι ένα πολύ ωραίο επάγγελμα, κατά τη γνώμη μου, κι απ' ότι φαίνεται συμμερίζεσαι κι εσύ την ίδια άποψη.
Δεύτερον, καλά κάνεις και σκέφτεσαι και την επαγγελματική αποκατάσταση, γιατί, απ' ότι ξέρεις, η ελληνική οικονομία δεν είναι στα καλύτερά της.
Στο δια ταύτα: γνωρίζεις ότι η δημοσιογραφία περνά κρίση (και ποιο επάγγελμα δεν περνά, θα μου πεις ). Αυτή είναι η αλήθεια.
Γράφεις «δεν ξέρω αν αξίζει σκεφτόμενη ότι στο μέλλον δεν θα έχω δουλειά και ότι θα χρειαστεί για την εύρεση να έχω κάποιο μέσο». Εδώ επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Το ότι δεν θα έχεις δουλειά δεν το ξέρεις. Το πιθανότερο είναι να δυσκολευτείς να βρεις δουλειά, κι αν βρεις δουλειά, να πληρώνεσαι αμυδρά σε σχέση με τις ώρες που θα δουλεύεις, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Επίσης, δεν συμφωνώ με το μέσο που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει επιτυχημένος ή έστω να προωθηθεί στον χώρο της δημοσιογραφίας. Οι κακιές γλώσσες λένε ότι μόνο έτσι θα σταδιοδρομήσεις, όμως η δική μου άποψη είναι ότι αν είσαι πολύ καλή, και συγκριτικά με τους άλλους ξεχωρίζεις σε skills, και χτυπήσεις κάμποσες πόρτες, πιστεύω ότι δεν θα βγεις χαμένη. Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεσαι πραγματική δημοσιογράφος έχοντας (μόνο) στα χέρια σου το αντίστοιχο «χαρτί». Πρέπει να το 'χεις κιόλας. Διαφορετικά την πούλεψες.
Για να μην μακρυγορώ: αν πραγματικά αγαπάς την δημοσιογραφία, και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, διάλεξέ την. Αν έχεις κατά νου άλλη σχολή με πιο «σίγουρη» επαγγελματική αποκατάσταση και είσαι διατεθειμένη να «θυσιάσεις» τη δημοσιογραφία γι' αυτήν, κάν' το. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκεφτείς τι θες να κάνεις, τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις, και ποιες οι συνέπειες της επιλογής σου. Κι αυτό χωρίς να επηρεαστείς από την άποψη των γονιών σου. Να την ακούσεις και να την σεβαστείς, μέχρι εκεί όμως.
Πάντως, αν τελικά επιλέξεις να σπουδάσεις δημοσιογραφία, μην περιμένεις να βρεις αμέσως δουλειά έχοντας ως μοναδικό προσόν το πτυχίο. Είναι επάγγελμα που πρέπει να κυνηγήσεις και γενικά να είσαι ανταγωνιστική σ' αυτό τον χώρο.
Τέλος, κλείνοντας τον ωραίο αυτό λόγο (), να θυμάσαι πως δεν επιλέγεις εσύ τη δουλειά που θα κάνεις, αυτή σε επιλέγει. Ελπίζω να σε έβαλα σε σκέψη. Η απόφαση δική σου. Καλή τύχη σ' ό,τι κι αν αποφασίσεις!
Που τα βρίσκεις;Άκουσε πουλαδα μου
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τμήμα Βιολογίας στο ΑΠΘ δεν αντιμετωπίζει και κανένα μεγάλο πρόβλημα με παρατάξεις. Σίγουρα όχι τόσο όσο σε άλλα τμήματα. Συν τοις άλλοις, δεν έχει υπεράριθμους φοιτητές.
Της Κρήτης το τμήμα θεωρείται (και είναι) καλύτερο γιατί:
Έχει ,κατ' εμέ, σχετικά καλύτερους καθηγητές (μη φανταστείς ότι είναι και κανένα Oxford) τουλάχιστον "στα χαρτιά"
Έχει budget για μεταπτυχιακούς και εγκαταστάσεις όπως το ΙΤΕ (αυτά σε προπτυχιακό επίπεδο πιστεύω δε παίζουν ιδιαίτερο ρόλο)
Να σου δώσω τη δικιά μου άποψη, μιας και για λίγο πέρασα και απ τις δύο σχολές; Δεν αξίζει να πληρώσεις ενοίκιο για να κατέβεις μέχρι Ηράκλειο (ίσως σε απογοητεύσει κιόλας σε σχέση με τη πόλη σου) μόνο και μόνο για το πανεπιστήμιο, καθώς και αυτό έχει drawbacks, εκτός εάν: Θές να φύγεις από την "οικογενειακή εστία" και τα γνώριμα σε σένα μέρη ή/και ενδιαφέρεσαι για εν Ελλάδι μεταπτυχιακό μετά τις σπουδές σου.
Καλή συνέχεια
EDIT: Το Βιολογικό του Παν. Κρήτης έχει σαν "καμάρι" του τον τομέα Μοριακής και Γενετικής. Όχι ότι ο τομέας Ζωολογίας και συγκεκριμένα το υδάτινο οικοσύστημα είναι χειρότερος, δεν έχω τέτοια πληροφόρηση και δε φαντάζομαι κιόλας κάτι τέτοιο. Κάποιος φοιτητής από Κρήτη ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.